Tedenski horoskop od 4. do 10. 5. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 5. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 5. 2020

OVEN

Pripombe drugih vas bodo v prvih dneh tedna, ko bo luna v tehtnici močno vznemirjale, posebno na poslovnem področju. Od četrtka dalje bo popolnoma drugače. Oddajali boste pozitivno energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki bodo zanimive in drugačne. Venera v dvojčkih vam prinaša ugodnosti v komunikaciji in srečo. Privoščite si njeno naklonjenost in si naredite prijeten in razigran scenarij za prihodnost. 

BIK

Znebite se za nekaj časa nemogočih sanj, ki vam le onemogočajo, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite priložnost, ki prihaja v sredo, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj polzele mimo vas. Spremljal vas bo občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo vsekakor ohranilo optimizem. V soboto boste postavljeni pred manjšo preizkušnjo. 

DVOJČKA

Delo si boste znali v tednu pred vami, ko vas bo spodbujal vpliv Venere v vašem znamenju popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo. Imeli boste priložnost ujeti dobro poslovno dogajanje. Pozorni bodite na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, ko bo pravi čas. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati.

RAK

V ljubezni v tem tednu še ne boste pripravljeni na soočenje. Poskrbite zase, tako boste postali bolj samozavestni in lahko pričakujete da vas bo nekdo končno začel ceniti. Starš ali sorodnik vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojih mnenjih. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate. Pazite na zdravstveno področje, saj boste proti koncu tedna v nekoliko slabši kondiciji. 

LEV

Odprto in direktno se boste v tednu pred vami pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti, saj vam lahko nekdo škodi. Običajno iščete zagotovilo, da ste povsod najboljši. Prav tako ste prepričani, da čisto vse delate prav, tokrat pa lahko nekdo čisto naključno zamaje vaše občutke. Morda ne boste našli rešitve za izziv, ki je za vas zelo pomemben takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil v krajšem času in vas celo presenetil.

DEVICA

Teden se bo za vas, natančne device začel obetavno, vendar popazite, da ne bi zavrnili možnosti za situacijo, ki se vam nakazuje v delovnem krogu. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani rutine. Pazite s financami, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili konec tedna, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno. Predajanje skušnjavam bo tokrat zelo mikavno. 

TEHTNICA

Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste premagali s tem, da se odpravite na sprehod in da se pogovorite z nekom, ki vas vedno znova spravi v boljšo voljo. Tokrat vas naj ne skrbi, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite. Zato se pravočasno pripravite na vprašanja. Vaša samozavest se bo izboljšala, tudi všeč si boste. Proti koncu tedna se podajte v kanček romantike. Marsikdo vas ne bo jemal resno in marsikdo ne bo upošteval vaših nasvetov.

ŠKORPIJON

Mirna in s čustvi obarvana energija, vam bo dopuščala, da živite bolj umirjeno. Prisluhnite  notranjemu glasu in svetujte po svoji moči. Konec tedna se poskusite dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in neopredeljeni pri svojih odločitvah. Čeprav si nikakor ne boste hoteli priznati da ste popolnoma utrujeni, si vzemite v nedeljo čas zase, sicer vas lahko doleti utrujenost. 

STRELEC

S premišljenim nastopom boste ustvarili odličen vtis v svojem okolju. Na poslovnem področju nekoliko bolj pazite glede pogodb in dogovorov, ki se lahko obrnejo v kontra smeri. Tokrat boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ni najbolj enostavna. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran. Vaša odločitev je, ali boste naredili korak v prihodnost. 

KOZOROG

Bodite v ponedeljek in torek, ko bo luna v tehtnici še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas pomemben. Poskrbite, da boste v prednosti pred sodelavci. Nekdo dvomi v vašo predanost zato je čas, da mu s svojo razigranostjo dokažete da se krepko moti. Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj jasno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi razočarajo.

VODNAR

V prvih dneh tedna boste čisto sproščeni, kasneje vas bo zmedla odločitev, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, lahko se vname konflikt, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Imeli boste veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost. Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas vsekakor ovira pred napredkom v prihodnosti.

RIBI

Na čustvenem področju nimate natančno začrtane poti in radi bi še nekoliko preverili osebo, ki vam je trn v peti. Dokončajte vse kar je na mizi, kajti kmalu vas čaka še nekaj novih nalog, morda tudi nekaj, česar ne boste mogli prestaviti. Konec tedna bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno, kar bo nekoga presenetilo. Če ne boste prehitri v komunikaciji, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani vključenih. Presenečali boste s prilagodljivostjo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: