Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila

Kaj napovedujejo zvezde za vaše znamenje v prvem tednu aprila?

Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
4. 4. 2022

OVEN

Nečesa morda ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati starih nakopičenih vzorcev. Doma nekdo še ne bo dovolj razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi in se poskusite s težavo soočiti sami. V četrtek boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne boste sigurni, katero smer bi ubrali. Pazite v nedeljo, ko vas bo nekdo razburil na svoje korake, ki naj bodo čim bolj premišljeni in realni. Začutili boste napetost in živčnost.

BIK

V začetku tedna se pazite prevelike direktnosti, da si po nepotrebnem ne naredite kakšnih težav, ki bi vas ovirale pri napredku. Dobra volja vas bo ves teden držala pokonci in vam vlivala optimizem. Po drugi strani pa se boste na ljubezenskem področju počutili nekoliko izgubljeno. V nedeljo boste imeli vezani nekaj težav, saj nekoga nikakor ne boste razumeli. V vas se bo prebudila zavest, zato je notranja umirjenost ta trenutek pod vprašajem. 

DVOJČKA

V kolikor ne boste pomembnih stvari vzeli zelo resno se lahko zgodi, da boste v končnem obračunu ostali brez prave opore. Odlično vam bo šlo, tako na čustvenem, kot tudi na družinskem področju. Pričarajte si več dogajanja in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje zastavljene cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli. Priložnost za simpatični zmenek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo.

RAK

Ne ozirajte se več nazaj, tam so le težave. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da se soočite z nastalimi situacijami. Rešila vas bo prodorna komunikacija. Čutili boste, da vam družba prijateljev zelo odgovarja, saj lahko tako pozabite na svoje težave in predsodke.  Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste konec tedna nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Spoznali boste, da vas lahko že majhne stvari osrečijo in vam podarijo dobro energijo.

LEV

Sprašujete se, zakaj se določene zadeve ustavljajo na pol poti, in vas notranje vznemirjajo. V enem trenutku vam bo nagajalo slabo prilagajanje drugih, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi. Nekdo pričakuje od vas preveč in to vas spravlja v slabo voljo. V konec tedna vstopate zadovoljni, prihaja občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje, saj se vam nakazujejo manjša nihanja. 

DEVICA

Spremenite počasi razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji. Postavite jih tako, da bo ostalo dovolj časa za prijetne reči. Razmišljali boste tudi o tem, kako bi lahko zaslužili nekaj dodatnega denarja. Komunikacija bo zelo pomembna, zato pazite, kako izbirate besede. Proti koncu tedna boste bolj disciplinirani in natančni. Ljubezen, ljubezenska razmerja in druge družabne dejavnosti bodo v nedeljo, ko se boste obdali s prijetno energijo pomagale izboljšati vašo samopodobo. 

TEHTNICA

Spoznali boste, da so vaša pričakovanja trenutno nerealna in prevelika. Manjša odstopanja v razpoloženju bodo posledica nekaterih dejavnikov, s katerimi ste v bistvu že razčistili.  Soočenja lahko v petek pričakujete na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, povezana s financami. Ne bo najbolj priporočljivo, da skrivate svoja prava čustva, raje jih izrazite in počakajte kako bo druga stran vse skupaj sprejela.

ŠKORPIJON

Občutki bodo poglobljeni, pozornost boste začeli podarjati novim zadevam, saj boste hrepeneli po spremembah. Nikar pa se preveč ne zaženite, raje počakajte, da priložnost sama pride do vas. Tako boste imeli dovolj časa, da zberete vse potrebne informacije in se pripravite na vse skupaj. Samskim bo nagajal Mars, zato vam nikakor ne bo jasno, zakaj vas je določena oseba ponovno pustila v dvomih. Vendar vsega skupaj ne jemljite preveč resno, saj se bo kmalu obrnilo v pravo smer.

STRELEC

Končajte vse nedokončane zadeve in prenehajte odlašati, saj dlje kot boste čakali, težje boste vse skupaj zaključili. Ne skrbite, saj vas na področju ljubezni čakajo nove dogodivščine, ki vam bodo dvignile samozavest in vas prepričale, da ste zaželeni. Konec tedna pričakujte manjše spore na družinskem področju, modrost bo zaradi povečane nestrpnosti izjemno dobrodošla. Pazite, da ne boste nekoga popolnoma napačno ocenili.

KOZOROG

Nikar se po nepotrebnem ne obremenjujte, še je čas, da popravite napako in stvari izpeljete tako, kot se spodobi. Tudi na področju ljubezni se boste odlično znašli. Skupne želje in interesne dejavnosti bodo stvari, ki bodo pozitivno vplivale na partnerski odnos. V zadnjem trenutku se boste odločili in finančne zadeve izpeljali na povsem drugačen način, kot so vam predlagali. Zdravje vam bo dobro služilo, zato si boste privoščili kakšen športni podvig.

VODNAR

Verjetno se vam v tem trenutku zdi nekoliko nemogoče, ampak z nečem boste morali čim prej prenehati. Preveč skrbite zaradi stvari, ki še niso na vrsti, zato pa zapostavljate trenutna vprašanja. Nikar ne obljubljajte nekaj, česar potem ne morete izpolniti.  Veliko planetov vam bo v zadnjih dneh tedna naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti. Vse lahko premagate, pomembno je le, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki se vas sploh ne dotikajo. 

RIBI

Odločili se boste tako, kot je najbolje za vas, s čimer boste nekoga presenetili. Veliko stvari se vam je v zadnjih tednih dogajalo, zato je sedaj primeren čas, da si napolnite baterije. Znali si boste vzeti čas zase, kar se bo izkazalo za zmagovito kombinacijo. Samostojni in uspešni boste pri svojih odločitvah, pogosto tudi navihani. Ljubezensko srečanje je zelo blizu, le prepustiti se morate notranjim občutkom, ki se bodo v prijetni tišini nizali eden za drugim. 

Pripravil: Horoskop.si 

Preberite si še: Kaj mesec APRIL prinaša vašemu znamenju?

in APRIL prinaša prav posebno energijo