Tedenski horoskop od 5. do 11. decembra

Preberite horoskop za prvi teden decembra. Kaj dobrega prinaša za vaše znamenje?

Tedenski horoskop od 5. do 11. decembra (foto: profimedia) profimedia
4. 12. 2022

OVEN

Soočenju z nekom, ki ga nikakor ne razumete bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo usmerilo k temu, da poveste kar si mislite. K sreči boste dobili pravi odgovor, zato vam vse skupaj ne bo pokvarilo razpoloženja. Poskušajte se pripraviti do tega, da bi z Merkurjem, ki v torek prehaja v kozoroga bolj optimistično razmišljali o svojih poslovnih in finančnih podvigih. V soboto in nedeljo si vzemite čas, da uredite ljubezensko situacijo, ki je tik pred tem da razpade.

BIK

Na vidiku je poleg zanimivega druženja s prijatelji tudi komunikacija z novimi ljudmi, ki vam lahko odprejo nova zanimiva vprašanja. Z dobro voljo in pripravljenostjo pomagati drugim se boste znašli tudi na področju družine. Na področju čustev bo konec tedna, ko se bo luna nahajala v raku primanjkovalo moči in zagona, da naredite ključni korak. Vezani biki, na vsa vprašanja boste odgovarjali polni energije in vročih predlogov.

DVOJČKA

Težki pogovori, ki jih boste deležni v začetku tedna bodo dobra podlaga za nadaljevanje v prihodnosti. Na področju čustev se boste sposobni podati v globine zaznavanja in si priznati, da vam je spodneslo tla pod nogami. Prijetne vibracije, po katerih hrepenite zaradi prihajajočih prazničnih dni se bodo začele vrteti v vaši bližini. Odločili se boste za tisto možnost, ki vam bo pričarala nasmeh na ustnice. V nedeljo prihaja notranji mir. 

RAK

Od torka dalje, ko se bo Merkur nahajal v kozorogu boste delovali predano in odločno. Ugotovili boste, da ste se morda motili glede situacije, saj se bo izkazalo, da je vse skupaj drugače, kot vam je bilo predstavljeno. Zaradi razočaranja boste v petek notranje nemirni ter občutljivi. Ne pozabite, da lahko vse spremenite, če začnete delovati bolj stabilno ter optimistično. Zelo pomemben ključ tedna bosta vztrajnost in zaupanje v svoje sposobnosti.

LEV

Z Merkurjem, ki prehaja v znamenje kozoroga prihaja zagon, začeli boste ukrepati, tudi v službi, kjer stvari niso postavljene kot bi želeli. Bolj boste prepričani vase ter v vse kar se vam bo pletlo po mislih, povezano z zaslužkom. Prijetne zadeve, po katerih hrepenite na čustvenem področju se bodo začele vrteti v vaši bližini. Sprijaznite pa se, da lahko v samozavestnem zagonu naredite tudi napako. Ljubezenske vibracije se bodo v nedeljo prepletale v smeri poglobitve.

DEVICA

V ponedeljek, ko se bo Merkur nahajal še v strelcu boste potrebovali več potrpljenja, saj se boste znašli v napetem trenutku z nekom, ki vam je sicer blizu. Ker se boste težko zadržali, je priporočljivo, da se raje umaknete. Lepše in bolj razigrane energije prihajajo od četrtka dalje, ko se boste sprostili v družbi prijateljev in zares potisnili resne zadeve na stran. Notranji nemir vam lahko poruši le nepredviden strošek, odreagirajte preudarno.

TEHTNICA

Nenehno boste v tednu pred vami gledali na uro, saj ste si nakopali preveč obveznosti. Kaj če bi si naredili seznam prioritet in si drznili nekatere enostavno črtati. Na področju ljubezni vam ne bo težko, saj se boste z veseljem prepustili globokim čustvom, ter se pogovorili tudi o skupni prihodnosti. Samske tehtnice, podajte se v mesto, morda se vas bo simpatičen pogled dotaknil. Z domačimi se boste v nedeljo posvetovali o svojih prihodnjih odločitvah.

ŠKORPIJON

Zaradi vpliva Sonca v strelcu se boste znali na vseh področjih, kjer se vam bo zdelo, da vam nekdo pametuje postaviti zase. Odprle se vam bodo stvari, o katerih ste že pred kratkim sanjarili, s kančkom dvoma. Okrepila se bo tudi samozavest, manjše nihanje pa pričakujte na področju financ, ki bo od vas zahtevalo več odrekanja. Nekaj, kar se bo zgodilo doma bo krivo, da boste spremenili svojo odločitev.

STRELEC

Če boste stali za svojimi besedami, ter vztrajno dokazali da zmorete sledi lepa nagrada. Še vedno vam stoji ob strani Sonce v vašem znamenju, zato se ne bojte, da bi vam spodletelo. Če boste nasmejani, vas bodo tudi tisti težavni posamezniki nehali obremenjevati. Tisto kar vas po tihem muči vprašajte brez ovinkarjenja. Lahko se odločite za nekaj, v kar vas do sedaj niso uspeli prepričati, saj boste hrepeneli po adrenalinu.

KOZOROG

Upoštevajte na področju čustev smerokaze ljubljene osebe, postite da vodi, le tako se vam obeta veliko strastnih trenutkov. Samski se boste z nihajočim počutjem podajali v akcijo, vendar ne dovolj samozavestno. Prisluhnite v soboto ko boste priča kočljivi situaciji svojim čustvom, saj bodo informacije dvomljive. Težko se bo popolnoma znebiti občutka, da vam nekdo nekaj prikriva, zato boste delovali sumničavo.

VODNAR

Napetosti in težave, ki jih imate v službi nikar ne nosite v zasebne odnose. Priznajte si da ste preobremenjeni ter da je čas, da si vzamete kakšen dan prosto. Ljubezen vas bo piskala ob pravem trenutku. Samski vodnarji in vodnarke, namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo in se podajte na osvajalski pohod ali vsaj v klepetalnico. V nedeljo prihaja notranji strahovi na plano, zato boste molčeči.

RIBI

Več kot običajno se boste ukvarjali s tem, kako bi lahko čim prej prišli do denarja za obveznosti, kar vas bo utrudilo. Priznati si morate, da ste zelo občutljivi in labilni ter da je čas da se osredotočite na boljšo organizacijo. Uspešni boste pri reševanju težjih družinskih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje v komunikaciji, ki ne bodo odvisni od vas. Držite se ljudi, ki jim zaupate.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi