Tedenski horoskop od 5. do 11. julija

Kaj nam napovedujejo zvezde za obdobje od 5. julija do 11. julija 2021?
 

Tedenski horoskop od 5. do 11. julija (foto: pexels) pexels
4. 7. 2021

OVEN

Lepa gesta prijatelja, ki je niste pričakovali, bo razbohotila vašo domišljijo in vas usmerila v bolj prodorne načrte. Ne boste več zaskrbljeni, ampak pomirjeni. Ne vdajajte pa se iluzijam, saj boste kmalu spoznali, da so to le rožnati upi. Konec tedna, ko nastopi Mlaj se boste želeli postaviti zase na diplomatski način. Imejte več posluha tudi za druge, saj prihajajo zanimivi predlogi. Končno se bo izkazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava. Zato ostanite mirni in zbrani, kar se vam v prihodnje lahko obrestuje.

BIK

V tednu, ki ga spremlja energija Sonca v raku ne pričakujte nobenih večjih prelomnic, presenetile vas bodo le manjše spremembe. Sprva boste doživeli razočaranje, hitro za tem pa nadvse pozitivno presenečenje. Težavo, ki se bo pojavila na področju dela skušajte v četrtek, ko bo luna v raku rešiti s pogovorom, pri tem pa nadzorujte svoj temperament. Nima smisla, da se zapletete v nepotreben konflikt, saj še ne veste, kaj se plete v ozadju in kaj vam vse skupaj prinaša. V nedeljo lahko pričakujete ljubezenski izziv in dobro počutje.

DVOJČKA

Situacij v ponedeljek, ko bo luna v levu ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo nujno potrebno. Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav niste preveč zadovoljni s seboj. Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo počasi izboljševati. Dokazali boste da zmorete in si izborili bolj ugodno pozicijo. V kolikor boste vztrajni, lahko celo napredujete. Fizična aktivnost bo čez vikend več kot dobrodošla, saj vas bo popeljala v zadovoljstvo.

RAK

V tem tednu boste občutili manjše spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo. V drugi polovici tedna boste čutili potrebo po urejanju. Želeli se boste osvoboditi zoprnih prepričanj in ljudi, ki vas ovirajo pri tem, da bi zaživeli bolj spontano. Morda boste bolj nagnjeni k temu predvsem zato, ker je sedaj za vas obdobje preobrazb, ki jih prinaša energija Sonca. S pravim pristopom se boste tokrat približali zmagovalni kombinaciji.

LEV

Čeprav že nekaj časa dvomite vase, se boste sposobni v tem tednu dvigniti. Kljub temu izpustite težje stvari in se ukvarjajte le z lažjimi nalogami, saj vas bodo notranje umirile. V četrtek, ko boste zaradi Mlaja zalo razneženi, si lahko vzamete čas za iskrene pogovore in prijetno druženje, ki vas bo poneslo v boljše počutje. Glede delovnih nejasnosti vprašajte osebo, ki vam je do sedaj vedno pomagala. Na čustvenem področju se v nedeljo odločite za drugačen pristop.

DEVICA

Nekdo, ki vas ne pozna vas bo napačno označeval, zato si njegovih pripomb ne jemljite preveč k srcu. Bolj ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, z večjo silo bodo udarila na plano. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi, nikar pa se preveč ne obremenjujte s tem, kaj si mislijo o vas. V petek, ko bo luna v raku, boste zelo obremenjeni, težko se boste sprijaznili z določenim pravili. Prilagodljivost vam bo prinesla napredek in nasmešek na obrazu.

TEHTNICA

Namigi, katerih boste deležni vam bodo podarili možnost da se pomaknete k ciljem. Ne pozabite pa, da je od vas odvisno, kako boste vse skupaj izpeljali. Ne bodite v petek, ko bo luna v raku nepopustljivi za vsako ceno, na koncu boste škodovali sami sebi. Tudi za vas obstajajo meje, ki jih morate spoštovati, čeprav se trenutno zaradi vpliva Merkurja v dvojčkih bolj težko prilagajate. Svojo trmo poskusite pretvoriti v prilagodljivost in razumevanje. V ljubezni boste najbolj zadovoljni v nedeljo.

ŠKORPIJON

Ponedeljek z luno v levu bo razposajen dan, zgodile se bodo zanimive stvari na področju ljubezenskih odnosov. Začutili boste nekaj več in čeprav vam razum govori, da niste pripravljeni, naredite pomemben korak. Nikar ne pričakujte, da v četrtek, ko nastopi Mlaj v raku ne bo zapletov. Izpostavljeni boste kritiki, nekateri celo večji krivici. Naj vas to ne odvrne od zastavljenih načrtov, saj vas na koncu čaka ugoden razplet. Previdno z denarjem in pri podpisovanju dokumentov, saj ste lahko zavedeni.

STRELEC

Tako na področju kariere, kot tudi v ljubezni vas rešuje vaša simpatičnost. Če boste umirjeno boste počakali na ugodnejše okoliščine, lahko pomaknete določeno zadevo za stopničko višje. Imeli boste dovolj energije, da pomagate tudi drugim. Ne sklepajte prehitro, še posebej v petek, ko bodo zaradi lune v znamenju raka vsi bolj nemirni. V ljubezni je konec tedna na vidiku prijetna vibracija, toda najprej se bo potrebno soočiti z napetostmi, povezanimi s preteklostjo.

KOZOROG

Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili in si naredite boljši načrt za prihodnost. Ker na področju dela prihajajo napetosti, boste morali biti bolj previdni in predvsem premišljeni. Svoj poslovni podvig boste kljub oviram zaključili tako, kot ga boste začeli, in sicer v razmišljanju o prihodnjih načrtih. Vikend boste preživeli v družbi prijateljev, ki vam veliko pomenijo in vas resnično znajo nasmejati. Najbolj sproščeno bo v nedeljo, ko bo luna v levu.

VODNAR

Venera v znamenju leva vam bo pomagala da se psihično stabilizirate in poglavje, ki ni urejeno pustite pri miru. Veliko vam bodo pomenili nasveti, vendar je bolj priporočljivo, da se na koncu odločite sami. Trmo in nedostopnost bo tokrat zamenjala spontanost. Nedelja bo kljub vplivu lune v levu precej bolj umirjena, posvečali se boste reševanju ljubezenskih težav, katere vam v zadnjem času kratijo vaš spanec. Vse skupaj boste znali zavihteti v pozitivno smer.

RIBI

Kljub temu, da začetek tedna ne bo najbolj enostaven, boste optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter ju vključite v svoje delovanje. Ne kritizirajte tistih ki so drugačni, odvečno energijo raje usmerite vase. V nedeljo boste zopet razbremenjeni, pripravljeni na pustolovščine, vendar malce nestrpni. V bližnjih se bo odsevalo vaše doživljanje, zato strpnost in resnica ne bosta odveč, če želite z nekom, ki vam veliko pomeni ohraniti umirjen odnos.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: