Tedenski horoskop od 7. do 13. februarja

Kaj nam napovedujejo zvezde za obdobje od 7. do 13. 2. 2022?

Tedenski horoskop od 7. do 13. februarja (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2022

OVEN

V ne najbolj prijetni situaciji se bodo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom prebudila vaša čustva. Potrebovali boste simbolični sunek, da se spomnite, kaj je zares pomembno. Zelo so vam bo od četrtka dalje mudilo in privlačile vas bodo novosti. V vsej naglici pa ne boste pozabili na pomembno obljubo, ki ste jo dali prijatelju. Vsekakor bo tudi dovolj priložnosti za smeh in za druženje v družinskem krogu. V zvezi z denarnimi zadevami boste nezaupljivi.

BIK

Nihče ne bo ugibal, kaj pričakujete, zato skušajte povedati ali pokazati svoj namen. Umirjena energija bo v prostem dnevu delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša dobre rezultate. Dovolite si v soboto, ko bo luna v raku prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati nežnost. Iskali boste varne možnosti in takšne, ki bodo dopuščale dodatne spremembe. 

DVOJČKA

Postavili se boste v kožo tistih ki trpijo in začutili, da je vaše življenje prijetno, v primerjavi s težavami, ki jih s sabo nosijo drugi. Svoje mnenje in stališča boste podajali na intenziven način. Z veliko mero očarljivosti boste proti koncu tedna poskrbeli, da se bo vse skupaj odvijalo tako, kot ste si vi zamislili. Do nekoga boste v soboto, ko vas bodo obdajali dvomi vedno bolj nezaupljivi. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj zamere ne prinašajo sreče. 

RAK

Nikomur ne boste dovolili, da bi vas v tednu pred vami ustavljal. Teden s prostim dnevom izkoristite predvsem zato, da si naberete novih moči. Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas ne navdušuje preveč. Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z nepomembnimi zadevami. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso ravno najbolj podobni in vas le vznemirjajo. Prihaja sposobnost svojo oblast uskladiti s svojo prijaznostjo, zato to konec tedna tudi izkoristite. 

LEV

Pripravljeni boste tvegati malce več kot običajno. Brez težav se boste od srede dalje prilagajali spremembam v zadnjem trenutku. Pozorni bodite na zapravljivost, ki vas bo ves čas jezila v ozadju. Sproščeno se boste v petek podali v nov začetek na poslovnem področju. Z lahkoto boste sledili svojemu razigranemu navdihu. V nedeljo, ko bo luna v raku, boste bolj usmerjeni tudi v ljubezen in intimno druženje. Zamislili si boste željo po spremembi, ki bo naletela na veliko razumevanja.

DEVICA

Pozornost bo od srede dalje, ko bo počitek za vami treba preusmeriti v delo, kar bo od vas zahtevalo ogromno prilagajanja. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega zaenkrat ne morete spremeniti. Pazite, da ne bi naredili kakšnega napačnega koraka. Pomembno bo v petek izbrati pravi trenutek in se usmeriti le v tiste rešitve, ki prinašajo dobiček ter napredek. Konec tedna boste na čustvenem področju pozitivno naravnani. Preizkušnja bo imela v nedeljo, ko bo luna v raku določen namen. 

TEHTINCA

Namesto da bi se veselili prostega dneva, bodo vaše misli razpršene in nemirne, kar bo zmotilo tudi bližnje. Poskrbite za boljše odnos tudi v svojem družinskem krogu, ki je v zadnjem času nekoliko nestabilen. Bodite bolj iznajdljivi, saj boste s tem tudi na poslovnem področju ohranili pozitivno energijo. Kljub vsem obremenitvam ne bodite nestrpni, temveč počakajte, da se čustvene želje in potrebe ustalijo. Če ste samski, bodo novi kontakti na spletu nekaj čudovitega.

ŠKORPIJON

Bodite v torek, ko se boste popolnoma sprostili pozorni in berite predvsem med vrsticami. Znali se boste pametno odločati in se usmeriti k novim ciljem, primanjkovalo vam bo le borbenosti. Konec tedna vam prinaša nekaj dvomov, povezanih s preteklimi koraki, za katere ste bili prepričani, da so že pozabljeni. Pogovorite se, saj boste dobili čisto drugačno sliko o situaciji, ki vas obremenjuje. Tisti, ki ste že dlje časa v razmerju se boste znali v nedeljo še bolj poglobiti in se približati.

STRELEC

S počitkom si boste v torek nabrali moči in navdihe za nove podvige, ki prihajajo kmalu. Od srede dalje boste razpoloženi za akcijo in tiste stvari, ki se jim drugi spretno umikajo. Ne zanašajte se na govorice ali določene izkušnje, ki vas lahko še dodatno zmedejo. Denar bo zamujal vendar se s tem ne boste ukvarjali, saj boste globoko v sebi čutili, da se bodo zadeve kmalu uredile. Misli, s katerimi se boste spopadli, bodo konec tedna, ko bo luna v znamenju raka malce zameglile presojo. 

KOZOROG

Prihajajo preobrazbe, varni boste šele, ko boste sprejeli drugačen tempo življenja. Če boste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite. Malo bolj sproščeni bodo zadnji dnevi v tednu, saj se boste prepustili in si končno dovolili da ljubite z vsem srcem. Globino ljubezni in romance boste dosegli s filozofskimi pogovori, ki bodo pravi balzam za dušo. Samski kozorogi počakajte, raje se posvetite poslovnemu in finančnemu napredku, ki vam veliko pomeni.

VODNAR

Uspešnost na delovnem področju bo v ponedeljek nagrajena. Uredili si boste finančno stanje, brez da bi pri tem občutili pomanjkanje. Torek vam prinaša obilo prijetnih, vznemirljivih trenutkov z nekom, ki vam je blizu že nekaj časa. Vrnejo se vam lahko tudi osebe, s katerimi ste bili povezani v preteklosti. Samozavest zaradi Sonca v vašem znamenju ni vprašljiva, saj obožujete komplimente in pomembno dejstvo, da ste lastnik ali lastnica neverjetne privlačnosti.

RIBI

Čeprav ste delovne narave in ambiciozni, vam bo v torek počitek prišel še kako prav. V sredo in četrtek ne boste najbolj zadovoljni, osredotočite se na zadevo, za katero veste, da jo lahko z levo roko opravite. Glavni smisel bo, da postanete bolj močni ter da bolj zaupate vase. Počasi se umaknite iz napetega ozračja, ki vas ovira pred spremembami.  Imejte v soboto, ko bo luna v raku odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju, kjer vam pretijo manjši nesporazumi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: