Tedenski horoskop od 7. do 13. junij 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 7. do 13. junij 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
7. 6. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko prihaja konjunkcija med Luno in Uranom pričakujte več samostojnosti in hitrih odločitev, ki vas bodo dolgoročno privedle do uspešne realizacije. Vedno znova se boste morali zanesti nase. Živčnost lahko konec tedna povzroči bolečine v želodcu, zato se pravi čas zavarujte pred negativnimi vplivi. Tisti, ki le sanjarite o nekom, ni pa konkretnega dogajanja, boste sposobni vse skupaj prekiniti. Mars, ki preide v leva bo ugodno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo dajalo na čustvenem področju posebno moč. 

BIK

Potrudite se v prvih dneh tedna, ko prihaja nekaj priložnosti, da naredite kakšen premik, morda celo obrnete nov list. Vsekakor pa najprej temeljito razmislite, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. Samski biki boste imeli občutek, da ste še bolj privlačni, zato se vam obeta plodno obdobje, obarvano z novimi stiki, prijetnimi pogovori in vznemirljivimi dogodivščinami. Dnevi proti koncu tedna bodo malce zmedeni. Imeli boste občutek, da ste nekaj zamudili, toda ni ravno tako in prav kmalu boste dobili potrditev, da so bile to le vaše zaznave.

DVOJČKA

Čeprav se bo v začetku tedna pojavilo nekaj nejasnega, boste želeli vztrajati pri poznanih zadevah. Prijatelji, ki vas obdajajo, vas bodo v sredo in četrtek težje razumeli, zato nikar ne vztrajajte pri nečem za vsako ceno. Uživajte v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku kolikor se le da. Motilo vas bo le to, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z razumom. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Prav tako si boste želeli navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. 

RAK

Ne prelagajte zadev v prvih dneh tedna iz kupa na kup in pazite, ker se vse utegne obrniti proti vam. Raje upoštevajte trenutne okoliščine in se posvetujte s tistimi, ki obvladajo zadeve. Finančno stanje bo v tem tednu kljub vsem nepredvidljivim situacijam stabilno in pozitivno. V ljubezni konec tedna, ko boste zaradi lune v vašem znamenju razneženi ne pričakujte čudežev. Nekaj je le vaš scenarij, ki pa utegne postati naporen, zato ne bodite pristranski. Nedelja prinaša nenavadno sporočilo.

LEV

Od nekoga boste zaradi svojih zadev, ki jih morate čim prej rešiti zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa zahtevajo iskanje srednje rešitve. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj, sedaj pa uživajte v sončnih dneh in ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali.

DEVICA

Ne odločajte se o pomembnih zadevah v sredo povsem sami, temveč raje prisluhnite, saj boste deležni številnih pojasnitev, ki vas bodo presenetile. Na poslovnem področju prihaja v četrtek, ko nastopi Sončev mrk nekaj težav, ob katerih bi morali ostati na preži. Prihaja tudi negotovost, ki se je boste znebili težje kot običajno. Prisluhnite nekomu, ki je hitrejši in spretnejši. Lahko se vam zgodi, da boste tudi v petek precej zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da pogoltnete besede, ali spregovorite.

TEHTNICA

V tednu pred vami, ki ga bo spremljal Sončev mrk prihaja nekaj razlogov za zaskrbljenost, zato skušajte biti bolj samozavestni. Če se boste motivirali, se boste sposobni podati v konkretno uresničevanje tistih ciljev, ki so bili do sedaj neizvedljivi. V domačem okolju se lahko pojavi konec tedna nekaj napetosti, ki jo boste reševali s pomočjo umirjenega pogovora. Morda preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku in nadaljevali v smeri, ki vam prinaša več prijetnih dogodkov in presenečenja. 

ŠKORPIJON

Sodelovanje in razumevanje vas v prvih dneh tedna vodita k novim prijemom na področju kariere. Manjši stres lahko v četrtek, ko bo nastopil Sončev mrk negativno  vpliva na vaše počutje. Nikar za svoje težave ne krivite drugih, ampak prevzemite odgovornost. V tem tednu lahko načrtujete predvsem tisto, kar resnično dobro poznate. Nič ne boste naredili, če boste samo izgubljali živce, zato pristopajte trezno, diplomatsko in predvsem bolj umirjeno. Ne izgubljajte časa z mencanjem.

STRELEC

V prvih dneh tedna vam bo uspelo vse, česar se boste lotili, saj boste oboroženi z optimizmom. Več nervoze in notranje napetosti pričakujte v četrtek, ko boste zaradi energije, ki jo prinaša Sončev mrk primorani dokončati delo, ki se mu zadnje čase izogibate. V kolikor ne boste stvari vzeli zelo resno se lahko zgodi, da boste ostali sami brez prave podpore. Od vas se bo konec tedna zahtevalo nekaj nemogočega, kar pa bo glede na vašo vztrajnost tudi dobilo končni koncept. Ne belite si glave z nepomembnimi zadevami in se osredotočite na finance. 

KOZOROG

V ponedeljek, ko boste zaradi konjunkcije med Luno in Uranom malce nemirni, se boste prepričali o resničnosti določenih zadev, ki vas vznemirjajo v ozadju. Združili boste moč in pogum in se usmerili v razčiščevanje odnosa, ki vas obremenjuje. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, imate sedaj odlične možnosti da stopite v nekaj novega, kar vam bo popolnoma pisano na kožo, morda spoznate tudi kakšnega zanimivega prijatelja, ki bo popestril vaš vsakdan.

VODNAR

Če se boste v prvih dneh tedna podali v poslovna pogajanja, se lahko počasi približate svojim željam. V ljubezni vas bo v četrtek, ko nastopi Sončev mrk iztirila vsaka napaka in pripomba. Odmaknite se od zahtev in pojdite raje v svoj svet. Vse vam bo v petek in soboto naklonjeno, celo v odnosih s tistimi, ki jih običajno ne razumete. Sprejmite njihove nasvete, kako si olajšati pot do bolj brezskrbnega delovanja. Vaše misli se bodo v nedeljo vrtele v glavnem okoli družine, doma in ljubezenskega razmerja.

RIBI

Planetarni tedenski vpliv prinaša manjše novosti, s katerimi se boste lažje prebili naprej. Težave na ljubezenskem področju boste znali reševati diplomatsko in premišljeno, kar vas vodi v globine. Na področju osebnega življenja boste v četrtek ko prihaja Sončev mrk storili nekaj, kar bo omogočilo, da se zadeve končno premaknejo naprej. Pridobili boste veliko zanimivih novic, finance pa vas bodo malce obremenile, vendar le za kratek čas.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: