Napoved za ta teden: Malce trmasti, vendar polni upanja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. 4. 2020.

Napoved za ta teden: Malce trmasti, vendar polni upanja (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 4. 2020

Močno sporočilo narave: Ne morete biti zdravi v bolnem ekosistemu + VIDEO

Tedenska napoved

V tednu pred vami bo Sonce v znamenju ovna poskrbelo, da bodo določene zgodbe, kljub vsemu nepredvidljivemu, dobile svoj epilog. Čeprav boste v notranjosti zaradi aktivne energije malce nemirni in napeti, se boste znali priklopiti na bolj pozitivno stran in se rešiti zapletov, kjer je to v vaši moči. Prišli boste tudi do kakšnega zanimivega spoznanja, ki je lahko povezano s prihodnostjo. 

Osebno področje bo postalo bolj stabilno. V trenutku boste znali odreagirati tudi odrezavo, v kolikor vam nekaj ne bo všeč. Besede bodo imele močan prizvok, zato bodite pozorni, da slučajno nekoga ne užalite po nepotrebnem. Vse zadeve, ki so se nakopičile, bodo sedaj začele siliti v ospredje in vas mikati k temu, da jih udejanjite. Sposobni boste iskrene in direktne komunikacije. Neuspeh in strahovi, ki se lahko pojavijo, vam ne bodo ukradli vašega razpoloženja. Upanje bo tisto, ki vas bo držalo pokonci.

Energija, ki bo topla in prijetno naravnana, ne bo dovolila, da bi vas novice in informacije, tudi če bodo v tragični smeri, vlekle navzdol. Znali si boste razložiti tudi droben tisk, brez da bi spregledali kakšno pomembno podrobnost. Če vas bodo razjezili, boste sposobni povzdigniti glas in se boriti za tisto, v kar ste popolnoma prepričani. Zapomnite si, oven vztraja do konca samo takrat, ko je resnično prepričan, da ima prav. Praznični velikonočni dnevi vam bodo podarili harmonijo in skladnost.

Merkur se bo skozi teden sprehajal po znamenju rib, zato ne pričakujte pretirane motivacije. Bolj vas bo vleklo v svet sanj, o poslu in financah boste sicer razmišljali, vendar oprijemljivih rezultatov in realnih priložnosti še ne bo na spregled. V soboto, ko Merkur preide v znamenje ovna, lahko postanete bolj vztrajni in željni novih podvigov. Vse, kar vam bo všeč, boste ne glede na omejitve želeli sedaj in takoj. Energija bo povezana s številnimi prebliski, vendar za sedaj malce nemogočimi.

Venera bo v tem tednu prehajala znamenje dvojčkov. Čeprav boste polni ljubezni, boste zaradi razpršene energije to težko priznali. Zanimale vas bodo nove smernice, lažje se boste z ljubljeno osebo dogovorili. Lahkotnost v odnosih vam bo podarila nov zagon za naprej. Tkali boste zanimive načrte, vendar bo vse skupaj malce v zraku, nejasno in nedorečeno.

Mars v znamenju vodnarja vam v tednu pred vami ne bo dovolil obstati na mestu. Kljub raznim oviram in preprekam, boste nekako silili na površje in skušali uresničiti svoje zamisli. Malce trmasto, vendar napredno. Všeč vam bo drugačen pristop, zato mu boste z veseljem tudi sledili.

Močno sporočilo narave: Ne morete biti zdravi v bolnem ekosistemu + VIDEO

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko se bo luna sprehajala po znamenju device, se boste s svojimi pripombami težko nadzorovali. Kritični in analitični se lahko v krogu bližnjih hitro znajdete v kakšni napeti situaciji. Skrbeli boste za pravo prehrano in zdravje, zato se boste, kjerkoli se boste nahajali, še bolj čuvali. Pozno zvečer se bo vse skupaj spreobrnilo v prijetno energijo, saj luna preide v znamenje tehtnice. 

V torek vam bo energija lune v tehtnici še kako pisana na kožo. Znali boste biti sami s sabo in dovolili si boste, da vas vodijo globoke misli. Nekaj prostora in časa boste namenili tudi ljubezni, ki bo za vas zelo pomembno področje. Kreativnost vas nikakor ne bo zapustila, zato se, še posebej, če ste doma, razveselite s kakšnim preprostim ustvarjanjem. Sprostile vas bodo tudi kuharske dejavnosti, s katerimi si lahko krajšate čas. Z veseljem se boste usmerjali k tistim področjem, ki ste jih v zadnjem času malce izpustili.

V sredo pričakujte nihanja. Nastopila bo polna luna, zvečer pa prihaja še energija škorpijona, tako da iz trenutka v trenutek ne boste vedeli, kaj lahko pričakujete od sebe ali od bližnjih. Veliko nemira in morebitne jeze boste težko sprostili, zato je najboljša rešitev umik vase.

Četrtek bo intenziven dan, v katerem boste zaradi vpliva lune v znamenju škorpijonu vse počeli zelo strastno. Ljubezen bo zelo zanimivo poglavje, ki vas tokrat ne bo razočaralo. Čeprav boste oboroženi s trdimi dejstvi, se boste znali z ljubljeno osebo v pravem trenutku prepustiti. Tudi če ste že nekaj časa v odnosu, ki je napet, si boste tokrat znali dopovedati, kaj je pomembno in kaj ni pomembno za vaše dobro počutje. Globoke misli bodo povezane tudi z načrtovanjem prihodnosti, kar vam bo še kako dobro šlo od rok, ne glede na trenutno nestabilno stanje.

V petek boste skozi dan zamišljeni in nekoliko nevzdržni v družinskem okolju. Želeli boste dogajanje, zato se boste borili proti vsem omejitvam. Še posebej zvečer, ko se luna zavihti v znamenje ognjenega strelca. Bedenje dolgo v noč bo nekaj zelo zanimivega, morda v družbi zanimive knjige.

V soboto in nedeljo boste z luno v znamenju strelca lažje potovali skozi čas in se predajali velikonočnim dobrotam. Približali se boste prijetnim energijam v domačem okolju. Drobtinice sreče lahko pričakujete v drobnih vsakdanjih malenkostih. Pogrešali boste ostale ljudi, ki jih že nekaj časa niste srečali, zato se boste z veseljem podali v telefonske maratone, ki bodo hudomušno naravnani. Če bo kdo poleg vas paničen ali nevzdržen, ga boste znali hitro opozoriti in usmeriti v bolj pozitivno razmišljanje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: