V tem tednu naj bo vaša pozornost na kar se da lepih stvareh

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. 9. do 4. 10. 2020.

V tem tednu naj bo vaša pozornost na kar se da lepih stvareh (foto: pexels) pexels
28. 9. 2020

Sonce se bo skozi teden sprehajalo v znamenju tehtnice, zato bodo napetosti končno odhitele stran. Mir in skladnost vas vodita v povezovanje z drugimi, opazovanje lepote in pomiritev duše, ki se bo zlila s prijetno energijo tega znamenja.

V ospredje se pomikajo poštenost, milost in prijetni komplimenti. Odnosi bodo obogateni z globljim pomenom in čutnimi vibracijami. V tem tednu zaradi planetarnih aspektov ne boste zaznavali le lastne situacije, ampak tudi tiste, ki vas vključujejo oz. obkrožajo. Vpliv Sonca v znamenju tehtnice vas bo usmeril k temu, da cenite lepe stvari v življenju, ter jim namenite več pozornosti.

Znali si boste vzeti čas, da se ustavite in zaznavate stvari, ki so prava paša za oči. S sodelovanjem vam lahko ta vpliv pomaga uravnotežiti bolj stresne situacije, s katerimi se srečujete. Tokrat se vam lahko zgodi, da boste v odnosih celo preveč prijazni, saj se boste z energijo tehtnice želeli na vsak način izogniti sporom in zapletom. Zaradi iskanja usklajenih rešitev, boste svoje mnenje raje zadržali zase in ga reševali v mislih.

Merkur, ki se bo v tednu pred vami nahajal v znamenju škorpijona, se bo dotaknil globin. Prihajajo tudi dvomi in ne obrazložene misli, saj se boste težje kot običajno samozavestno zavihteli v rešitve. Čeprav boste zelo dobro motivirani in vztrajni, bo primanjkovalo spontanosti in odločnosti, zato lahko kakšen projekt ali ideja v tem času obtičita. Komunikacija bo malce bolj intenzivna, šale ne boste zaznavali na ustrezen način, čutili boste sarkazem, ki vas lahko notranje vznemiri.

Skozi teden bo Venera v znamenju leva prebujala strast in ponujala iskrene zgodbe z nasmeškom na obrazu. Z njenim vplivom boste skrbni in obzirni in storili boste vse, v smeri, da zaščitite tiste, ki si to zaslužijo. Želeli boste biti zmagovalec v vseh stvareh, vključno z igro ljubezni. Všeč vam bo, da imate veliko občudovalcev, razveselili se boste prijetnih komplimentov. V petek se Venera zavihti v znamenje device, zato pričakujte več zadržanosti in bolj hladen pristop. Težje se boste izražali in odzivali. 

Retrogradni Mars v znamenju ovna bo tisti, ki bo prebudil strast, vendar tako močno, da se lahko določenih energij celo ustrašite. Težje se boste notranje umirili in zaznavali bistvo. Saturn v znamenju kozoroga se bo v torek začel gibati v direktni smeri, kar vam prinaša več motivacije in želje po tem, da je vaše osebno področje urejeno ter usklajeno. Prav tako se bo direktno začel gibati Pluton v znamenju kozoroga, ki svojo lepšo pot prične v nedeljo.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v vodnarju. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali izredno zanimivi. Ob 17.34 uri preide luna v ribi. Znova boste začeli premlevati stare zgodbe, ki naj raje ostanejo preteklost. Možni so tudi manjši naivni pripetljaji. Brez uvajanja določenih sprememb v vsakdanji ritem, tokrat enostavno ne bo šlo. 

V torek se boste zaradi energije vodnega znamenja več ukvarjali s svojimi čustvi. Najboljše se boste počutili v svojem svetu, kjer vas nihče ne bo vznemirjal. Vzemite si čas zase, da nahranite svojo dušo, skratka poskrbite, da vam bo lepo. Neobremenjeno poslušajte svoje misli in se posvetite nadgradnji tistih vzorcev, ki potrebujejo razreševanje. Ne boste več dopustili, da drugi s svojimi pripombami kreirajo vaš način življenja. 

V sredo boste s konjunkcijo med Luno in Neptunom v kombinaciji z znamenjem rib deležni bujne domišljije, dobrega spomina in odlične sposobnosti dojemanja. Bolj previdni morate biti v prometu, saj ne boste najbolj osredotočeni. Nekoliko bolj zoprn dan na področju materialnega udejstvovanja. Zaželeli si boste stika z vodo, ki vas bo očistil negativnih misli.

Četrtek bo zelo napet dan, saj bo na vas vplivala Polna luna v znamenju ovna. Če vam nekaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od partnerja boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko s svojim nerganjem zanetite tudi kakšen konflikt. Kritiko boste težko prenesli, tudi v lepe komplimente tokrat ne boste zaupali. Planetarna pozicija spodbuja zavedni in nezavedni del vašega uma. Vaš razum naj bo zato aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem, ki vas bo rešilo pred zapleti.

Petek bo prijeten dan, obarvan z energijo ovna in po težjih dneh končno manj obremenilen. Vse vam bo šlo bolje od rok, odnosi bodo sproščeni in iskreni, zato nikar ne dvomite, ampak raje zaupajte. Želeli boste odkriti bistvo določene situacije in se mu čim bolj približati. 

V sobota ob 17.12 uri preide luna v bika, prisotna bo tudi konjunkcija med Luno in Marsom. Kljub zemeljskim vibracijam se boste težko zadrževali, tudi prilagajanje vam ne bo najbolj pisano na kožo. Želeli si boste bližine, vendar danes ne boste tako sproščeni, kot znate biti običajno, zato se lahko zmenek zaključi z užaljenostjo.

V nedeljo bo konjunkcija med Luno in Uranom, prepletena z energijo bika pričarala nekaj, kar vam bo še dolgo ostalo v spominu. Z veseljem boste skupaj z družino kuhali, pospravljali in se sproščeno pogovarjali o vseh stvareh, ki so vam skupne. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: