3 znamenja, ki jim MAREC prinaša posebno srečo v ljubezni

Koga v marcu čaka sreča v ljubezni?

3 znamenja, ki jim MAREC prinaša posebno srečo v ljubezni (foto: shutterstock) shutterstock
1. 3. 2023

Pred nami je intenziven mesec marec, ki bo za številne lahko nekoliko naporen, nekaterim srečnežem pa lahko prinese nekaj sreče v ljubezni.

V splošnem velja, da bodo najbolj romantično obarvani dnevi v mesecu 2., 11., 16. in 20. marec.

Katera pa so tista znamenja, ki jim zvezde prinašajo največ sreče na tem področju?

Oven

Morda ste bili že nekaj časa v dvomih glede svojega ljubezenskega življenja, marec pa vas spodbuja, da preidete k bistvu in stopite v akcijo in naredite pomembne premike. V kolikor ste v razmerju, je to super priložnost, da se s partnerjem pogovorite o vseh nerazrešenih stvareh, o katerih do sedaj niste želeli spregovoriti.

Tudi samske zvezde podpirajo pri tem, da stopite v akcijo. Pristopite do osebe, o kateri že dolgo razmišljate ali pa se opogumite in se odzovite povabilu na zmenek, za katerega do sedaj niste bili čisto odločeni, če si ga želite. 

Dvojčka

Ta mesec bo za vas v znamenju ljubezni in strasti. Včasih svojemu ljubezenskemu življenju ne posvečate veliko pozornosti, zdaj pa je čas, da mu namenite nekaj več energije. Tisti v zvezi razmislite, kako lahko partnerju izkažete ljubezen in na katerih področjih se lahko nekoliko prilagodite.

Tudi za samske velja podobno: čas je, da se posvetite ljubezni! Odprite svoje srce in ozavestite, da vas priložnosti za ljubezen čakajo na vsakem koraku. Ko spremenite svojo miselnost, se vam obeta tudi pomembno novo poznanstvo.

Devica

Morda ste že čisto obupali nad ljubeznijo, a v tem mesecu boste ozavestili, da v resnici sploh nimate nesreče: vaša edina težava so podzavestni vzorci in previsoka pričakovanja. Marec vas prosi, da partnerja sprejmete takšnega, kakršen je in da se osredotočite na vse, kar vam je na njemu všeč. Spreminjati pa lahko pričnete le sebe. 

Za samske velja enako pravilo: poslovite se od nerealnih pričakovanj. Dobro je, da se držite svojih načel, vendar je obenem pomembno, da sprejmete, da popoln partner ne obstaja. Dejstvo pa je, da bolj ko boste uredili svojo notranjost, več lahko realno pričakujete od okolja in partnerja. 

POGLEJTE SI ŠE PODKAST, KJER SMO GOVORILI O ODNOSIH: