Napoved za ta teden: Energije bodo naklonjene odpuščanju. Zato ODPUSTITE zdaj!

V tednu pred vami vas bo z vplivom Sonca v znamenju rib objela duhovna energija s prijetnimi vibracijami. Sočutni in povezani z ljubeznijo do vsega kar nas obdaja, ne boste odločni pri postavljanju meja, zaradi česar bo težje uporabiti besedo ne.

Napoved za ta teden: Energije bodo naklonjene odpuščanju. Zato ODPUSTITE zdaj! (foto: shutterstock) shutterstock
28. 2. 2022

V kolikor se boste znašli boste pod stresom, pričakujte vibracije samopomilovanja ter trenutke, v katerih si boste želeli izolacije. Sprejmite poglobitev vase kot priložnost, da postanete psihično močnejši ter bolj zaupljivi. Odpuščanje bo pomemben člen. 

Kreativna moč bo povzdignila domišljijo in intuicijo na višjo raven, tako visoko, da se bo ustvarjanju težko izogniti. S poudarkom na povezanosti boste morda sposobni preseči samega sebe, prisotna bo tudi svetla točka razbremenitve. Empatija in sočutje vam bosta omogočila, da se povezujete, svetujete in znate prisluhniti na pravi način.

Zaznavali boste občutek izkušnje pretoka med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami. Največji izziv bo dovoliti, da oba vidika sebe obstajata drug ob drugem in poiskati optimalne načine za usmerjanje teh lastnosti v svoje delovanje. V svojem svetu se boste sicer odlično počutili, vendar dovolite, da vas objame realnost, ki zatira naivnost. Ujemite čaroben trenutek, ki ima globlji pomen in vam prinaša notranji mir ter zadovoljstvo. Upoštevajte dejstvo, da je prav, da poskrbite ne samo za druge, ampak tudi za svoje potrebe.

Mars in Venera se bosta do nedelje nahajala v znamenju kozoroga. Vztrajni in motivirani boste pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da ustvarite bogastvo. Če se boste znašli v konfliktu, boste zviti in praktični, saj boste zelo dobro razumeli, da je drama samo izguba energije. Svojo strast in čustva boste pogosto preusmerjali v svoje cilje ali kariero. Hrepeneli boste po doslednosti in praktičnosti. V odnosih boste pošteni, temeljiti in vztrajni. Svoje obveznosti boste dojemali zelo resno.

Jeza in napetost bo izražena na precej hladen in uravnotežen način. Samokontrola bo povečana, zato se boste znali zadržati, izognili se boste tudi neurejenosti na vseh področjih. Osebne želje bodo sicer močne, vendar boste bolj osredotočeni na materialni svet. Čutnost bo izražena na zemeljski način. Prizadevali si boste za realistične in dosegljive cilje. Skušajte se za kakšen trenutek odtrgati od resnosti, ter si dovolite, da se poveselite.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN 

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja, prihaja tudi konjunkcija med Luno in Merkurjem. Všeč vam bo akcija, iskali boste nove priložnosti, delovali pa boste bolj površno. Težili boste k več ciljem naenkrat, prehitevali boste sami sebe, česar se niti ne boste zavedali. Zaradi nemirnih misli in neprestanega pričakovanja se boste težje zbrali in se osredotočili na tiste stvari, ki so ključnega pomena. Najbolj pomembno vam bo, da se lahko na nekoga zanesete.

Pustni torek bo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom bolj zadržan. Spremljal vas bo čut za dolžnost, ki bo najbolj intenziven pri tistih, ki se nahajate na sredini pomembnega projekta ali podviga. Kljub resnim vibracijam se boste znali poigrati in nasmehniti, ter se na iznajdljiv način upreti pesimističnemu vzdušju. V poznih večernih urah luna prehaja v znamenje rib, zato bodo sanje ponoči lahko posebno intenzivne. 

V sredo nastopi mlaj, ki se bo prepletel z globoko vibracijo lune v znamenju rib.  Lažje se boste izražali, vse česar se boste lotili bo umirjeno in hkrati obarvano s toplino. Znali boste poiskati užitek v drobnih stvareh in podariti čudovite komplimente, ki prinašajo harmonijo v medsebojnih odnosih. Pomembno vam bo tudi, da so vsi, ki vas obkrožajo, zadovoljni. Povečan bo tudi apetit, okusni hrani se boste s težavo uprli.

V četrtek se bo energija rib prepletala s konjunkcijo med Luno in Neptunom. Ustvarjalnost vam prinaša odlično sprostitev, težje in zahteven naloge pa vas lahko spravijo v nervozen položaj. Delovali boste počasi, zasanjano in premišljeno, zato drzni korakov ne pričakujte. Prav tako bodo vsi manj odzivni, kakšno zadevo lahko tudi zamudite ali spregledate. Na področju zdravja in počutja boste precej občutljivi na zunanje vplive in razne pripombe. Želeli boste delovati tako, kot si boste zamislili. V boljše počutje vas lahko spravi dolg sprehod v naravi, na katerem se boste znali povezati s svojo notranjostjo.

V petek in soboto pričakujte veselje, direkten pristop in akcijo, saj se bo luna nahajala v znamenju ovna, ki je vsekakor simbol samozavesti. Utrujenost in izčrpanost odhajata, prihaja neverjetno navdušenje, s pomočjo katerega vam nikakor ne bo dolgčas. Prijateljsko obarvano vzdušje bo premagalo še najbolj zoprne tegoba, znali boste rešiti vse, kar se vam bo pojavilo na poti.

V nedeljo zjutraj luna prehaja v znamenje zemeljskega bika. Družinsko okolje postaja najbolj želeno, toplina in sočutje pa vas vodita k prijetnim odnosom. Pomembno vam bo, da uživate v dobri hrani in družbi ter da vas nihče ne razjezi. Bikovo trmo skušajte uporabiti v ugodni smeri. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: