Napoved za ta teden: Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne

Teden z zadnjimi izdihljaji energije Sonca v znamenju vodnarja bo prijeten, kljub nekaj obremenitvam in nejasnim situacijam, s katerimi si boste neprestano belili misli. V začetku tedna boste optimistično naravnani in usmerjeni k novostim, s pridihom drugačnosti.

Napoved za ta teden: Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne (foto: shutterstock) shutterstock
14. 2. 2022

Na trenutke si lahko zaradi tega vpliva ustvarite nepravo mnenje, misli boste težko povezali v celoto, boste pa zelo uspešni pri delu materialne narave, ki vam prinaša ugodne rezultate. V petek, ko Sonce pride v znamenje rib, prehajate v bolj čustveno in nihajoče obdobje. Vse vas bo vodilo v domišljijo in dramatično doživljanje, ki pa naj ne prerase v nezadovoljstvo. Vpliv poudarja čustveno plat in vas usmerja v reševanje odnosov, fokus se bo premaknil bolj proti družini in bližnjim.

Ne bodite presenečeni, v kolikor boste morali določene zadeve, ki bi naj bile jasne celo dokazovati in se boriti za svoj prav, vendar tokrat na nežen način. Čas je pravi, da si začnete sami krojiti svojo usodo in da se nehate ozirati na mnenja drugih. Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne, tudi če sedaj morda ne izgledajo izvedljivi. Odločnosti v tem času ni pričakovati, saj je znamenje rib prispodoba labilnosti in omahljivosti. Na prvem mestu bosta nežnost in ljubeznivost, zato se bodo tudi morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom.

Svoje notranje občutke boste tokrat zaupali le tistim, ki so vam resnično zelo blizu. V vas se bo aktivirala želja, da se povežete s sabo, vnesete tišino skozi meditacijo, in se skozi hvaležnost zahvalite za vse. Obtoževanje ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu izognite. Energija vodnih rib vas bo spodbujala k sanjam in vizijam o tem, kaj lahko prispevate k ustvarjanju stanja, kakršnega si želite. Za vas bodo izziv preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti drugih.

Merkur, ki v ponedeljek preide v znamenje vodnarja, vas bo usmeril v bolj smiselno komunikacijo in povečano storilnost. To obdobje vam lahko pomaga, da rešite vaše težave. Morda se iskreno pogovorite s sodelavci in videli boste, da bodo ljudje rade volje poprijeli za vse delo, ki vam ostaja. Če jim boste natančno razložili, kako morajo kaj narediti, bo narejeno ravno tako dobro, kot bi naredili sami, vi pa boste imeli več časa za bolj pomembne stvari.

Venera in Mars v znamenju kozoroga bosta zaslužna za realen pogled na čustveno področje. Privlačilo vas bo le tisto, kar je oprijemljivo, realno, praznim sanjam se boste umikali. Želeli si boste ustvariti vtis, ki bi vas lahko popeljal do notranje umirjenosti. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ 

Na Valentinovo se bo jutro pričelo z energijo lune v znamenju raka. Na prvo mesto bo stopila čustvena plat, tudi tista nezavedna, ki vas lahko v mislih potegne v nerešeno preteklost. Ne bodite presenečeni, če boste veliko bolj občutljivi kot običajno, kritike nikakor ne boste prenesli, tudi soočenja niso najboljša izbira. Do popoldneva, ko se bo luna zavihtela v leva, boste zaznavali blokade in zavore, s katerimi se enostavno ne boste mogli popolnoma sprostiti. Bo pa drugi del dneva zato toliko lepši, obarvan z iskrenimi čustvi.

V torek boste z ognjeno energijo začutili dobro voljo in optimizem, ki enostavno ne bosta dovolila slabe volje. Kljub vsemu boste sproščeno prikorakali do svojega cilja ali zmenka. Tudi bližnjim se bodo povečali apetiti in vi boste v svoji skromnosti veseli, da lahko uresničujete njihove želje. Deležni boste tudi manjšega napredka pri financah. Vleklo vas bo v svet prepoznavnosti, pri malenkostih se tokrat ne boste ustavljali. Na področju zdravja in počutja bo izpostavljeno še posebej srce, koristilo vam bo več gibanja.

Preberite si še: Prihaja ognjena POLNA LUNA v levu

V sredo se luna pozno zvečer pomakne v znamenje device, nastopi tudi Polna luna. Da bi lahko izkoristili priložnosti, ki prihajajo, boste morali oklestiti svoj urnik, se odreči določenim razvadam, črtati manj pomembne stvari, saj boste sicer preveč raztreseni in nemirni, da bi lahko vse skupaj zapeljali v pozitivni smeri. V medsebojne odnose se bo naselil nemir, ki se mu boste težko izmaknili. Podzavestno se boste zatekali v trmo in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve.

Če boste uspešni, boste v četrtek in petek, ko bo luna v devici, pohvaljeni, zato se nikar ne predajajte samopomilovanju. Povečalo se bo zanimanje za zdravje in ustrezno prehrano. Vztrajnost bo pomembno vodilo, prepleteno z analitičnim delovanjem, ki vam bo omogočalo, da ničesar ne boste spregledali. Pred začetkom nečesa novega bo potrebno rešiti tudi stare vzorce in se iz njih nekaj naučiti. Borili se boste za svoj prav, karkoli boste povedali, boste sposobni tudi dokazati. Zelo učinkovito bo globinsko čiščenje kože, še posebej pri tistih, ki imate težave z nečisto kožo.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice. Želeli se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo ter notranji mir. Zadeve se bodo odvijale v vašo korist, kar vas vodi k temu, da si sestavite pravi načrt za prihodnje dni. Vse, kar je neurejeno in nestabilno boste želeli popraviti ali izboljšati. Ljubezenski odnosi se bodo zavihteli v ugodne energije, pogosti bodo tudi globoki pogovori, ki bodo navdihnili še tako nezainteresirane posameznike. Znali boste slediti resnici, prisluhniti sogovorniku in svetovati po svojih najboljših močeh.

Pripravil: Horoskop.si

 Preberite tudi