Ta 3 znamenja bodo imela največ sreče za valentinovo

Preverite, kaj se lahko nekaterim znamenjem obeta za praznik zaljubljencev.

Ta 3 znamenja bodo imela največ sreče za valentinovo (foto: profimedia) profimedia
3. 2. 2022

Bliža se valentinovo, ki s seboj prinaša strastne in čutne vibracije. Luna, ki vlada vaši čustveni plati, bo na tisti dan prestopila iz čustvenega raka v hedonističnega leva. V zraku bo tako čustvenost in občutljivost kot želja po predajanju užitkom. Venera pa se bo po našem zodiaku nahajala v kozorogu.

Čeprav bodo strastne vibracije v zraku za vse, pa bo za naslednja znamenja valentinovo še posebej srečen čas.

Bik

Prihaja zdravljenje na področju spolnosti, zato se boste te praznike želeli družiti v spalnici. Zaradi zemeljske energije kozoroga bo vaše ljubezensko življenje bolj stabilno, zato vam v tem obdobju ni treba skrbeti o večjih spremembah. Če ste samski, je to lahko pravi čas, da raziščete svoje možnosti. Če ste v zvezi, pa je to idealen čas za eksperimentiranje v spalnici.

Ker je vaš vladajoči planet Venera v konjunkciji z Marsom, planetom moči, motivacije, spolnosti in vojne, bo valentinovo za vas prineslo veliko strasti. Bodite pripravljeni na aktivnosti v spalnici in zunaj nje. Poleg tega pa bodite pripravljeni tudi na globok pogovor, saj se konjunkcija dogaja v vaši deveti hiši.

Dvojčka

Vaša sposobnost spreminjanja in prilagajanja je tisto, kar vas vselej rešuje. Ne samo, da se boste izognili delu napetosti, ampak se boste počutili tudi okrepljene v svojem izražanju, zahvaljujoč luni v samozavestnem levu, ki se bo preselila v vašo tretjo hišo. To vam bo dalo samozavest, ki jo potrebujete, da ogrejete situacijo. Če ste samski, lahko vaša nalezljiva samozavest pritegne potencialne snubce. Če ste v zvezi, pa se boste počutili še bolj povezani s svojim partnerjem.

Morda se bo v začetku dneva zdelo, da stvari niso tako preproste, a vam bo vaša naravna energija spremenljivosti pomagala, da boste lažje krmarili skozi dan kot ostali astrološki znaki. Luna v znamenju leva bo opomnik, da se spomnite razloga, zakaj sploh praznujete. To vas bo spodbudilo, da boste kreativni tudi v kakšnih bolj frustrirajočih trenutkih.

Škorpijon

Ste pripravljeni na intimno preobrazbo? Ne samo, da bo Jupiter (planet sreče in obilja) ta dan v vašem kotičku, ampak bo to tudi priložnost, da uživate v vseh dobrih spremembah, ki ste jih doslej manifestirali v svoje ljubezensko življenje. Če ste samski, lahko ta praznik to spremeni. Če ste v zvezi, pa lahko stvari v spalnici postanejo vroče, to pa bo prineslo pozitivne spremembe tudi za naprej.

Ker je Jupiter v vaši peti hiši, boste za valentinovo doživeli obilo praznovanja in razposajenosti. Pripravite lahko pravo romantično zabavo. Ker je Uran v vaši sedmi hiši se vam morda obeta tudi presenečenje. 

Vir: bustle.com

Preberite si še: