Ste rojeni v teh znamenjih? Vesolje vam prinaša pomembne lekcije

7. 7. 2024
Deli
Ste rojeni v teh znamenjih? Vesolje vam prinaša pomembne lekcije (foto: profimedia)
profimedia

Pred nami je nov teden, ki 4 astroznamenjem prinaša pomembne preizkušnje in lekcije.

Devica

Vse odgovore, ki jih potrebujete, že nosite v sebi, a si včasih ne želite prisluhniti, saj bi to pomenilo tudi, da naredite nekaj drugače, kot bi od vas pričakovala okolica. V tem tednu boste postavljeni boste pred pomembno dilemo, ko se boste morali odločiti: boste sledili sebi ali drugim?

Tehtnica

V odnosih imate včasih težavo izražati svoje občutke, saj si ne želite zanetiti prepirov. A s tem, ko ostajate tiho, zapostavljate sebe. Zdaj vam bodo zvezde pomagale, da se končno postavite zase, spregovorite o svojih občutkih in v odnosih spoštljivo postavite meje.

Strelec

Po naravi ste zelo optimistični in lepo je, da ste osredotočeni na svetlo plat življenja, a včasih se moramo soočiti tudi s temo. V tem tednu vam vesolje želi pokazati, da brez slabega tudi dobro ne obstaja. Soočite se z realnostjo in jo sprejmite takšno, kakršna je.

Ribi

V vas se bo lahko vzbudila želja po tem, da bi nadzorovali svoje bližnje. Tudi, če si želite samo pomagati in jim pokazati "pravilno" pot, je čas, da sprejmete, da vsak človek živi svojo resnico. Opustite potrebo po kontroli in samo podprite ljudi, ki jih imate radi. 

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice