Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu znamenju?

Na kateri dan v tem tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene?

Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu znamenju? (foto: profimedia) profimedia
10. 10. 2022

Oven: sreda, 12. oktober

Uran v biku v kombinaciji s Saturnom v vodnarju vas spodbudi k transformaciji. Čas je, da razmislite, kaj je tisto, kar v življenju najbolj cenite ter kako si lahko zagotovite srečo. Pri sprejemanju odločitev bodite pogumni in zaupajte svoji intuiciji.

Bik: sreda, 12. oktober

Kakor oven, boste tudi vi čutili energijo Urana in Saturna. Osredotočali se boste predvsem na usklajenost med vašim delom in osebnim življenjem. Razmislite, kako si lahko omogočite karierno rast, obenem pa tudi kakovostne odnose.

Dvojčka: nedelja, 16. oktober

Čeprav ste radi v družbi, vam nedelja ponuja priložnost, da preživite nekaj časa sami in osredotočite na svoje globoke občutke. Morda vam skok v globino sprva ne bo najbolj všeč, a se boste le tako lahko dokopali do lastne resnice in sreče.

Rak: petek, 14. oktober

Ko se Neptun v ribah ter Mars v dvojčkih poravnata, boste lažje ozavestili, da vaše misli v resnici ustvarjajo vašo resničnost. Razmislite, kako vas lahko lastne misli omejujejo ter kako lahko do sebe ustvarite bolj ljubeč odnos.

Lev: ponedeljek, 10, oktober

Ko se Merkur premakne v znamenje tehtnice, vam to prinaša veliko mero zagona, motivacije in energije. Čas je, da začnete kreirati svoje sanjsko življenje in naredite korake proti ciljem, o katerih že dolgo razmišljate.

Devica: nedelja, 16. oktober

Ta teden se bo za vas vrtel okoli sprejemanja zdravih odločitev. Čas je, da se znebite škodljivih navad in vzorcev, ki vas ovirajo pri tem, da bi zaživeli polno, zdravo življenje. Ko boste to storili, boste presenečeni nad pozitivnimi rezultati.

Tehtnica: četrtek, 13. oktober

Mars v dvojčkih ter Neptun v ribah vas spodbujata k koristnim spremembam. Čas je, da zaživite bolj pristno in bolj v skladu s sabo. Ko se znebite vsega, kar vas ovira pri vaši avtentičnosti, se vam bodo odprla nova vrata na poti do sreče.

Škorpijon: nedelja, 16. oktober

Ta teden bo za vas osvetlil teme ljubezni, odnosov, doma in družine. Ste na teh področjih izpopolnjeni? Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje ter si s svojimi odločitvami zagotovite srečo.

Strelec: ponedeljek, 10. oktober

Merkur v znamenju tehtnice vas spodbudi k novim izkušnjam, dogodivščinam in rasti. Obetajo se vam nove priložnosti, da zaživite bolj polno življenje, razširite svoje obzorje ter se odprete vsemu, kar ta svet ponuja.

Kozorog: ponedeljek, 10. oktober

Kakor strelec, boste tudi sami čutili vplive Merkurja v tehtnici. Čas je, da poiščete ravnovesje med službenim in osebnim življenjem. Lepo je, da obožujete svojo kariero, a poskrbite, da tudi sebi in svojim bližnjim namenite dovolj časa.

Vodnar: ponedeljek, 10. oktober

Ko se Merkur premakne v znamenje tehtnice, se prične za vas odlično obdobje. Prinaša vam nov val optimizma, energije in ustvarjalnosti. Obetajo se vam pozitivne spremembe in nove priložnosti za še boljše življenje.

Ribi: torek, 11. oktober

Včasih se pretirano prepustite toku, zaradi česar zamudite pomembne priložnosti. V torek ohranjajte odprte oči, ostajajte na realnih tleh in pozorno opazujte vse priložnosti, ki vam jih življenje ponuja. To vam bo omogočilo, da sprejmete pomembno odločitev, ki se vam bo zelo obrestovala.