Kitajski horoskop od 10. do 16. januarja 2022

 

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 10. do 16. januarja 2022 (foto: profimedia) profimedia
10. 1. 2022

PODGANA

Brez zavor boste v tem tednu posegli po boljšem zaslužku. Končate lahko odprte projekte in odprete nove zadeve. Vaši ustvarjalnosti bo teden zelo naklonjen. Manj prijazno bo konec tedna ljubezensko področje, spregledali boste otožnost, pomanjkanje časa ne bo nobeno opravičilo. Samskim podganam se na spletu nakazuje nova, prijetna oseba, ki vas bo navdušila s svojim razmišljanjem. Prepustite se, saj že nekaj časa hrepenite po priložnosti.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Zavarujte svojo zasebnost tako pri delu kot tudi v ljubezni, saj bodo ves čas drezali v vas. Sposobni boste zaključiti situacije, ki so vas čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti boljšega počutja. Vseeno bodite na področju kariere previdni pri podrobnostih. Pazite konec tedna z denarjem, da se ne bi napačno odločili. Če se bodo vaši načrti zazdeli neizvedljivi, je to lahko simbol, da se pričakovanja nekoliko razhajajo z realnostjo.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale pretekle težave, kar vas bo razveselilo. Poskusite se zanesti le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že pred časom. Strahovi se počasi umikajo iz obzorja, tudi dvomili več ne boste, zato vam bo sredi tedna veliko lažje. Prijateljsko področje bo najbolj aktivno konec tedna, saj boste začutili močno željo po razpravi in bližini. Odprti boste tudi za drugačnost in z lahkoto vas bodo prepričali v kakšno simpatično neumnost.

Vaš ključ: Delujte spontano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Maksimalno boste v začetku tedna dejavni na ljubezenskem področju, kjer boste želeli vse skupaj popestriti. Manj dejavni pa boste na kariernem področju. Možna so manjša razočaranja, ker stvari ne bodo tekle, kot bi si želeli. Konce tedna se boste znašli v okolju, kjer boste lahko uživali in se predajali razkošju pa tudi ljubezni. Vaša raven vitalne energije bo zrasla, počutili se boste odlično. Zadovoljni boste tudi vezani, ugodeno bo vsaki vaši želji, kar vas bo notranje pomirilo.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Na področju kariere prihaja čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Uspelo vam bo doseči točko, s katero se že dlje časa spogledujete. V zasebnem življenju se boste morali neprestano soočati z lahkomiselnimi ljudmi. Odprite jim oči in se nikar ne podajajte v konflikte. V ljubezni se boste morali odločiti in sprejeti veliko odločitev. Diplomacija bo adut, ki vam bo odprla prava vrata sproščenega delovanja. Nekdo od domačih v nedeljo ne bo prizanašal.

Vaš ključ: Skušajte se soočiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Končno se boste zbrali in se lotili dela, ki vas je bremenilo že nekaj časa. Pred vami je obdobje, ko bodo od vas pričakovali več kot običajno. Še posebej tisti, ki vam niso najbolj pri srcu. Jezni boste, da se vam ponavlja nekaj, kar bi lahko že zdavnaj pustili za sabo. V ljubezenskih odnosih vam ni prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kar ste sami pokazali. Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno, edino, kar vas bo spravljajo v slabo voljo bo zdravje. Prav zaradi tega se preveč ne naprezajte.

Vaš ključ: Ostanite umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V ljubezni se vam obrestuje iskrenost, saj le tako lahko premagate morebitne nesporazume. Nikar se ne sprenevedajte, ker si boste tako zadeve le še poslabšali. Priznajte si, kam vas v resnici vleče in kje so morebitne napake ali pomanjkljivosti. Vikend bo poln močnih energij, ki bodo zahtevale svojo potešitev. Z veseljem se boste lotevali različnih aktivnosti, pri katerih lahko zablestite in se pohvalite s svojim uspehom. Tekmovalni in neustrašni boste.

Vaš ključ: Nakazuje se vam zmaga

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Ne boste najbolj delovno razpoloženi našli boste sto izgovorov, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako z ljubljeno osebo, kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Od radosti boste uživali v obilju svojih fizičnih in tudi duhovnih energij, ki vas bodo umirjale, tako da se boste počutili igrivi. Sprememb bo na obzorju vedno več, kapljale bodo v vaše življenje, vi pa boste pri tem seveda razmišljali izredno natančno in metodično obdelali potankosti.

Vaš ključ: Prihaja razbremenitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Prišel je čas, ko se bo treba soočiti s samim seboj. Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom. Glede poslovnih načrtov bodite zadržani, sicer vam bodo preveč pametovali. Ne zanašajte se na podporo sodelavca, ki se tokrat z vami ne strinja najbolje. Stres bo najizrazitejši v petek, ko se bo treba odločiti. Zadovoljni s seboj in potekom dogodkov si boste ustvarili sproščen vikend. Potrebujete pa tudi počitek, vzemite si čas zanj.

Vaš ključ: Ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Pomembno bo, da se boste znali razbremeniti in bolj optimistično pogledali na življenje okoli sebe. Na splošno preveč skrbite zaradi stvari, ki še niso prišle na vrsto, zato pozabljate ali zapostavljate tekoča vprašanja. Najbolje se boste počutili takrat, ko vas bodo pustili pri miru, saj se želite odločiti v svoji smeri. Vprašajte se, kako bi se lahko rešili iz določene situacije, posebno, če ste v ljubezensko zgodbo vmešali dvome in razne negativne slutnje.

Vaš ključ: Ne iščite nesporazumov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelenA

PES

V tem tednu boste veliko časa preživeli z družino, ki bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Na dan lahko pridejo čustva, ki bodo spremenila določene odnose v pozitivni smeri. Sedaj se boste končno začeli zavedati, kdo je tisti, ki mu lahko rečete prijatelj in se lahko zanesete nanj. Pri srcu vam bo toplo, preplavilo vas bo zadovoljstvo. V vikend boste tokrat stopili oboroženi z močjo in energijo. Vedeli boste, da za vsakim dežjem posije sonce. Odprle se vam bodo nepričakovane priložnosti.

Vaš ključ: Nikar ne obupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Ne bodite razočarani, če bo v začetku tedna bolj malo pravih rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti. Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov, dodatni zaslužek bi vam lahko prijetno polepšal vaše življenje. Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav. Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da se je potrebno na področju ljubezni bolj prilagoditi. Že začetek vikenda vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki so osamljeni.

Vaš ključ: Tople energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 Preberite še: