Kitajski horoskop od 11. do 17. 1. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 11. do 17. 1. 2021 (foto: pexels) pexels
12. 1. 2021

PODGANA

Trenutno so vam energije zelo naklonjene, zato njihov vpliv v tem tednu izkoristite v pravi smeri. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti temu kar vam prihaja v naročje. Vaša pozornost bo v drugi polovici tedna usmerjena na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam v nedeljo, ko boste optimistični obeta harmonijo. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje.

Vaš ključ: Ne bojte se dejstev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Situacije se ves čas spreminjajo in tokrat ne boste povsem prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če nekdo še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre hitro naprej. Nekomu boste pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili večji korak na osebnem področju. Premislite tudi bolj globoko glede odnosa z ljubljeno osebo. Zadeve se bodo od četrtka dalje počasi obrnile na bolje in tudi počutili se boste bolj sproščeno. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami. Vztrajajte pri svojem, če boste popolnoma prepričani, da imate prav.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Razpoloženi boste in v domačem okolju zelo komunikativni. Nekdo vas pozna in razume, kar vas bo navdihnilo z vprašanji. Zato boste tudi nekoliko zmedeni in hkrati radovedni. Glede dela boste vsekakor zaščiteni, saj boste znali zavarovati svoje interese. Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega cilja, tako da se boste sedaj samo še prepustili zasluženim vibracijam. Premislite o tem, kako bi lahko v prihodnje izboljšali finančno stanje. Naredite konec tedna nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega in uživajte v rezultatih. 

Vaš ključ: Previdnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MAČKA

Dočakali boste svojih pet minut, priznali vam bodo, da ste pri določeni zadevi imeli prav, kar vas bo dvignilo v višave. Ne skrbite, pomembna oseba, s katero ste poslovno povezani, bo počakala na vašo odločitev, zato nikar ne bodite panični.  V drugi polovici tedna bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da nekdo ni najbolj iskren. Poskusite tudi sami poiskati pravo resnico. Imate vse argumente, toda tik pred koncem se usmerjate nazaj. Počasi se pripravljate na večje korake, in sodelovanje ki prinaša dolgoročen pomen. 

Vaš ključ: Prizanesite drugim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Potrebujete več časa za premislek, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in predvsem brez zapletov. Pazite pri pomembnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni. Pred vami bo v petek večja in zanimiva poslovna priložnost. Problem bo le to, da vam lahko ukrade nekaj prostega časa. Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut . Vaše srce bo v nedeljo nemirno, saj se bo nekdo odzval na čuden način. Težave boste razrešili le, če se boste pogovorili.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim željam, ki jih že dolgo kujete. V družinskem krogu bo prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse priskočiti na pomoč. Prihaja občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si dovolite nekaj sprostitve. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja za neumnosti. Novica, ki prihaja v nedeljo, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite bolj pozorni tudi na svoje zdravje. 

Vaš ključ: Zavarujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

V prvih dneh tedna boste začutili pritisk, da se morate hitro odločiti o nečem pomembnem. V teh okoliščinah boste začeli razmišljati nekoliko drugače. Potegnite iz situacije najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepša. Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav boste odločni in predvsem vztrajni. Dela, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši način, s pomočjo iznajdljive rešitve. Ljubezensko sporočilo bo v nedeljo še ena svetla točka v vašem življenju. Umirjenost in čustvenost naraščata. 

Vaš ključ: Povežite se s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Premalo boste v sredini tedna pozorni na zdravje, zato si čim prej postavite nove smernice glede ustrezne prehrane. Nekdo bo očitno pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam ne bo všeč. Konec tedna bo potekal v znamenju preporoda in novosti. Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste držali načela vztrajnosti in marljivosti. Pogovorite se, če se slučajno znajdete v težavah in zaprosite za pomoč. Z denarjem bodite bolj previdni, saj je želja veliko, sredstva pa bodo zaenkrat žal omejena. V ljubezni boste za trenutek zašli v slepo ulico. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

V sredini tedna bo v ospredju nasprotovanje. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi lastnega razuma. Prihaja tudi nekaj zmede in nejasnosti, pogost bo še posebej pri moških opicah občutek razočaranja. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni. Poskusite začutiti mir, in ga razpršite tudi na odnose z domačimi. Nasmehnite se, saj vam energija konec tedna obeta veliko več lepega dogajanja, ki vas bo sprostilo. Nekaj nesporazumov bo, vendar se jim boste znali spretno izogniti. 

Vaš ključ: Ne igrajte vloge žrtve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

V prvih dneh tedna boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, kako bi se usmerili. Pazite na svoje korake, naj bodo čim bolj premišljeni. Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo odvijalo tako, kot ste si zamislili. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so drugačni od vas. V zadnjih dneh tedna se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja, vendar se s tem ne obremenjujte. 

Vaš ključ: Pazite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj pomembnega zamudili. Pri določenih zadevah boste naenkrat preveč analitični ali pikolovski. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala. Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim bo nekoliko popustila. Popazite pa v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost. Poslovne poti bodo od četrtka dalje končno obrnjene v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi, ter pritoževati, ko bo prepozno. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o pomembni prelomnici. Nato boste delovali v skladu s svojo energijo, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prinašalo zadovoljstvo in budilo novo ustvarjalnost. Petek bo za vas srečen dan, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. Prepustite se toku življenja. Konec tedna boste malce spremenljivega počutja, saj se boste težje dogovorili. Vsekakor pa vam nikjer ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti življenje.

Vaš ključ: Razpršenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Poglejte si še: