Kitajski horoskop od 12. - 18. julija 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 12. - 18. julija 2021 (foto: profimedia) profimedia
12. 7. 2021

PODGANA

Ne skrbite, tokrat boste imeli boste dovolj priložnosti, da se izpostavite na neobičajen način. Z noto poguma vam bo uspelo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za globoke pogovore, ki bodo ponovno prebudili določena čustva in vas stabilizirali v pravi smeri.  V zadnjih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi tistih, ki preveč komplicirajo in poudarjajo malenkosti. Vsaj do ljubljene osebe bodite bolj razumski in prijazni. Samski, privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv, zato ga boste zlahka osvojili.

Vaš ključ: Prizemljenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

BIVOL

Dela boste imeli v tem tednu ogromno, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi začeli, da bi lahko vse skupaj čimprej postorili. Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije prihaja v petek. Vse bo zopet lahkotno, posebno s prijatelji. Pri vsem boste hitrejši in bolj spretni kot v preteklih dneh. Ne bo vas motil niti občutek, da vam nekdo ne privošči. Občutek, da se lahko razdajate, pomagate drugim pa vam bo še vedno veliko ostalo, bo izpolnil vse vaše notranje dvome.

Vaš ključ: Izognite se ljubosumju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

TIGER

V ljubezni pričakujte več romantike in nežnosti. Na delovnem mestu bo mnogo priložnosti, tudi takšnih, ki kasneje omogočajo zaslužek. Na trenutke vam bodo misli uhajale, zato se skušajte zbrati, saj boste le tako v finančnih zadevah končno nazaj na zeleni veji. Pazite, da ne pride do ponovnega padca razpoloženja. Nekatera prizadevanja se vam bodo obrestovala takoj, druga pa z manjšim zamikom. Ne bodite razočarani, če bo tokrat bolj malo konkretnih rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨oranžna

 

MAČKA

Pogum ki prihaja vas lahko reši pred marsikaterim zapletom ali težavo, ki vas skrbi že dlje časa. Dobra energija vas usmerja, da boste pri delu in denarnih zadevah neustavljivi in zelo prodorni. Prijateljski odnosi se lahko sredi tedna, ko si ne boste vzeli časa ohladijo, vendar le za kratek čas. Vikend prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste razmišljali o nadgradnji odnosa. Bodite zaljubljeni in ne iščite težav tam, kjer jih ni.

Vaš ključ: Spoznajte resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

ZMAJ

V začetku tedna lahko zaradi nejasnih situacij pričakujete manjše napetosti. Nezavedno boste širili negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega notranjega miru. Zaupajte v zadnjih dneh tedna sebi in uživajte v dogodkih, ki prihajajo. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost, ampak se raje soočite z domačo situacijo, ki vas v notranjosti obremenjuje. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti.

Vaš ključ: Razmislite o spremembah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

KAČA

Pazite, da boste mislili tisto, kar boste rekli in rekli tisto, kar boste mislili, kajti obstaja velika verjetnost, da se znajdete v slepi ulici. Pripravljeni boste na druženja, kramljanja in nova sodelovanja.  Če menite, da vas drugi ocenjujejo po tem kar ste naredili, se verjetno ne motite. Glede na to, da se vam lahko zgodi tudi prekinitev določene zadeve, se skušajte stabilizirati. Čas je, da naredite korak naprej, saj lahko v nasprotnem primeru obtičite. Zaupajte vase in v vse previdnostne načrte, ki ste jih načrtovali vse te mesece.

Vaš ključ: Približajte se sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

KONJ

Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni situaciji vedno šibkejši. Napredovali boste skozi pogumne korake na osebnem področju, ki vam dolgoročno prinašajo umiritev. Odločna energija vam bo v pomoč, če se boste znašli na kakšnem razpotju. Konec tedna lahko pričakujete na področju čustev harmonijo, skladnost in romantiko, ki vas bo sprostila. Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste nudili nasvete. Pazite na besede, naj bodo premišljene in usmerjene v prihodnost.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 

KOZA

Nekdo vam bo predal čudovito novico, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so lahko nepredvidljivega značaja. Ugotovili boste, da imate dejansko veliko manj možnosti za nekaj pomembnega, kar vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Lahko se zgodi, da se bo ideja, ki jo v sebi nosite že dlje časa, materializirala ter vas osrečila. Sanjarjenje vam bo sicer v drugi polovici tedna na ljubezenskem področju prineslo zelo lepe rezultate.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

OPICA

Razmišljali boste o spremembah, ki jih želite doseči, vendar se jih bojite. Osredotočili se boste na delo, saj trenutno ne čutite pravega zadovoljstva. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, vmes le nekoliko omejite stroške. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov, dodatni zaslužek bi vam lahko dolgoročno prijetno polepšal življenje. Naredite v nedeljo, ko boste bolj sproščeni nekaj zase, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi vaše zdravje.

Vaš ključ: Ustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

 

PETELIN

Preprosto s svojo pogumno naravo naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas dogodki in uživajte. V vaše življenje prihaja veliko priložnosti. Tokrat boste vse reševali skozi prijateljski pristop. V ljubezni poskusite zaščititi tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili ste se pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti, z dvignjeno glavo. Najbolj pomembni točki vikenda bosta svoboda in toleranca. Če se boste na pravi način soočali z zoprnimi situacijami, se vam obeta napredek na osebnem področju.

Vaš ključ: Preverite pomembne informacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

PES

Bodite previdni, ne dovolite si, da vas nerazumevanje okolice spravi v kočljiv položaj. Sprostite se in pustite stvarem prosto pot, čeprav globoko v sebi menite, da se brez vas nič ne more premakniti. Najbolj se boste posvetili partnerstvu in svoj lastni razpored postavili na stran. Očitno bo na prvem mestu ljubezen, zato spremenite razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji. Postavite jih tako, da bodo po vaši meri in ne po meri okolice. Širili boste idejo o tem, kako bi lahko zaslužili nekaj dodatnega denarja.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

 

MERJASEC

Glede na to, da ste se pred kratkim odločili, da se postavite zase, bo borba na čustvenem področju uspešna, zmaga pa v vaših rokah. Trdnost in finance vam nakazujejo sredi tedna pozitivno situacijo. V vas se bo prebudila zavest, zato je nekaj ta trenutek pod vprašajem. Upajte si tvegati, ne glede na negativne vzorce. V kolikor ne boste stvari vzeli zelo resno se lahko zgodi, da boste v končnem obračunu ostali sami. Večjih težav v partnerstvu ne bo, z veseljem se boste osredotočili na otroke in njihove potrebe.

Vaš ključ: Izognite se nesporazumom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: