Kitajski horoskop od 13. do 19. junija

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 13. do 19. junija (foto: shutterstock) shutterstock
14. 6. 2022

PODGANA

Razmišljali boste o tistih adutih, ki jih doslej še niste uporabili, in o ljudeh, ki vam lahko olajšajo kakšno pomembno situacijo. Preko neobvezujočega kramljanja se bo v vaših mislih naselilo veliko novih idej. Ne bojte se poudariti jih, saj boste poželi navdušenje. Na področju čustev boste imeli glavno besedo. Poskusite nekaj novega in drugačnega, lahko se nekoliko poigrate in pričarate ljubljeni osebi prijeten trenutek, ki si ga bo še dolgo zapomnila.

Vaš ključ: Pogum vas bo vodil naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Razmislite o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Predvsem bo pomembno, da bi sprejeli kakšno odločitev po lastni presoji. Četrtek bo ugoden dan, tako za dajanje pobud kot tudi za fizično delo, ki ste se mu do sedaj izmikali. Poskusite se sprostiti in spregovoriti tudi o svojih notranjih vzgibih. Nikar pa ne bodite v petek, ko se bo nekaj nepričakovano zakompliciralo nestrpni in ne preskakujte pomembnih korakov. Poudarite zdrav razum in praktičnost, še posebej tisti, ki delate z ljudmi.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V sredini tedna boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti bodo obarvane s strastjo, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Več naredite konec tedna za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost na zelo nizkem nivoju. Počnite v soboto tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da morate.

Vaš ključ: Realne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Pogovor z zanimivo osebo prinaša nekaj dvomov in nedorečenosti. Kljub vsemu se zavedajte, da lahko napredujete na osebni ravni. Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, vendar se mu čim prej izognite. Iskrena komunikacija bo tista, ki jo boste uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do pravih rezultatov. Škoda je, da bi svoj čas zapravljali za prazne obljube. V družinskem krogu bo v nedeljo, ko boste dobre volje končno prisotnega več razumevanja.

Vaš ključ: Naj vas vodi previdnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Čeprav boste sredi tedna dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, boste na kariernem področju delovali brez pravega zagona. Vendar ne skrbite, vse se bo do konca tedna zaključilo uspešno. V medsebojnih odnosih boste opazili nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je življenje lahko včasih zelo nepredvidljivo. Ostali boste brez besed, nato se boste pogumno podali v novo rešitev. Če mislite, da vam bo kdo pomagal, se motite, zato se tokrat znajdite sami.

Vaš ključ: Odgovore poiščite v sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Poglejte vase in ugotovili boste, da ste resnično potrebni sprememb. Ne glede na vse si glede določene zadeve ne očitajte preveč. Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj boste na tem področju odlično pripravljeni. V petek boste spoznali, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava spremeniti mnenja. Dovolj časa boste imeli za odločitev, vendar nikar ne pretiravajte. Konec tedna boste hrepeneli po novostih in bolj razburkanih ljubezenskih dogodivščinah. Ostanite povezani in odprti.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Z denarjem boste zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. Kljub temu vas bodo spremljale srečne okoliščine na področju ljubezni, saj bo prisotnih veliko lepih iskric. Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar bo zaznati na drugi strani potrebo po močnem odmiku. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v prijetne energije. Odnosi s prijatelji bodo konec tedna večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se v določeni situaciji prilagodite.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

V začetku tedna boste bolj sočutni, prisotna bo želja pomagati tistim, ki niso tako uspešni kot vi. Znova vam bo sredi tedna pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno razvidno tudi v odnosih. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj je mogoče, da vas bo izdala nepotrpežljivost. V ljubezni boste zavlačevali, pri finančnih zadevah pa boste, prav nasprotno, preveč zagnani. Pametno izkoristite svoje prednosti na področju družinskega okolja. Uporabite nakopičeno fizično energijo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Ne bo vam škodilo, da se nekoliko umirite in poglobite vase. Poskusite čim bolj sproščeno pristopiti k nekomu, ki vas zanima. Ne pripravljajte se vnaprej, temveč se le prepustite trenutku. Najbolje je, če bo pogovor potekal spontano, tako kot vam je najbolj všeč. Izogibajte se zapletenim ljubezenskim situacijam, ki prinašajo le vznemirjenje. Nadaljujete v visoki prestavi saj vas čaka v nedeljo nekaj presenečenj.

Vaš ključ: Prihaja vaših pet minut!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Čeprav ne bo nobene potrebe po tem, da bi se osebnostno spreminjali se boste podajali v nove zmage. Težje naloge se boste lotili nekoliko na drugačen način. Pot do zmage si boste tlakovali s pogumom. V ljubezni prihajajo na plano majhne napake, čeprav se bosta na koncu vse dogovorila. Edini nemir, ki bi vas lahko zmotil pri koncentraciji je zadeva, ki se bo na skrivaj prikradla v vaše življenje. Obremenitvam v nedeljo ne boste popolnoma kos.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V prvih dneh tedna se boste pomikali naprej bolj počasi, zmotijo vas lahko tudi nepredvidljive ovire, ki se bodo ves čas nizale. Še vedno se lahko odločite za novo različico, posebno na področju urejanja domačih odnosov. Čustva bodo proti koncu tedna na prvem mestu in veliko boste razmišljali o svoji preteklosti in o stvareh, ki so se vas v zadnjem obdobju dotaknile. Petek bo namenjen tudi samskim, ki se vam odpirajo nova poznanstva. Zavrnite tisto, kar vam ni všeč.

Vaš ključ: Navihane energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Ljubezen vas lahko prijetno preseneti, zato ne obupajte prehitro. Sprejmite pozitivno in ustvarjalno energijo, pogum in samozavest lahko izkoristite tudi na finančnem področju. Poskusite se v vlogo nekoga, ki vam resnično veliko pomeni. Šele tako boste resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti in kje so morebitne ovire. V ljubezni boste razpoloženi za vznemirljive zgodbe. Čim prej se pripravite na pomembne odločitve. Ljubosumje vam bo v nedeljo nagajalo na vsakem koraku.

Vaš ključ: Soočite se s sabo!