Kitajski horoskop od 14. do 20. 12. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 20. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
14. 12. 2020

PODGANA

V torek in sredo, ko boste notranje umirjeni, bo vse tako, kot mora biti. Vaše želje se bodo manifestirale v pravi smeri, še posebej na čustvenem področju, kjer bo nekdo končno naredil korak. Deležni boste lepih besed in simpatičnih pogledov ljubljene osebe, tudi samskim ne bo manjkalo ničesar, saj boste veliko časa preživeli na spletu. Nikar pa zaradi teh pozitivnih energij ne zanemarite svojih poslovnih in finančnih zadev, ki niso v najboljšem stanju. Mnenja drugih vam konec tedna žal ne bodo ustrezala. Vedno se boste znašli ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire.

Vaš ključ: Prebudite speče zamisli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Kitajski horoskop 2021: Prihaja leto kovinskega Bivola (kar po tradiciji pomeni SREČNO leto)

BIVOL

Kar ste si nakopali, boste morali v torek in sredo, ko boste precej nemirni tudi rešiti. Četrtek in petek vam prinašata številne obveznosti, pri katerih boste potrebovali pomoč sodelavca ali nadrejenega. Na koncu se bo rešilo v pozitivni smeri, saj ste si zadeve zelo dobro zastavili. Za čustva in romantiko pa tokrat ne boste našli časa, saj vam bodo vse ostale zadeve pomembnejše. Vaše zadovoljstvo se lahko v soboto hitro prevesi v razmišljanje o finančnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj rožnate. Morda je čas, da si naredite boljši plan in se ga držite. 

Vaš ključ: Ne zaupajte vsakomur!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Zelo boste v torek na osebnem področju prestrašeni. Vendar ne pustite, da bi vas to oviralo pri vaših pravilih in zastavljenih ciljih. Čeprav vas bo strah omejeval, ga poskušajte premagati in se mu upreti. Vedeti pa morate tudi, da je vaše obnašanje večkrat pretirano in da se vam zdijo stvari veliko bolj dvomljive kot so v resnici. Najbolje bo, da si vzamete nekaj časa za razmislek. Tok dogajanja vas lahko tudi v soboto pripelje do neprijetnih soočenj. Prizadevajte si za preproste kompromise s samim sabo in lažje vam bo. Zelo prepričljivi boste, še zlasti z iskrenim pristopom. 

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Marsikaj boste v torek in sredo zaznavali v drugačni luči kot doslej, v nekoliko bolj sivih odtenkih. Gre za odnos z osebo, ki je tesno povezana z vami in vas prepričuje, da niste na pravi poti. Svoja čustva izpovejte in se umirjeno pogovorite. Pri delu prihaja sredi tedna vsa pomoč, ki jo potrebujete. Nočete popustiti, saj se zavedate, da je morda končno napočil vaš trenutek. Bodite pa pozorni na dovolj previdnosti, saj nečesa morda še ne razumete, imate pa dovolj časa, da zadevo znova preučite. Imeli boste občutek moči, saj so vam dodelili zelo odgovorno nalogo. 

Vaš ključ: Spregovorite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

V sredo prihaja val nove energije, ki vam bo pomagala pri uresničitvi osebnih zamisli. Bolj intenzivno se boste poglobili vase in iskali poti bolj na analitičen način. Čeprav ste z določenimi področji nekoliko nezadovoljni, se vam postopoma obetajo boljši časi, ko boste na vse skupaj začeli gledati veliko bolj optimistično. Ta način bo boljša odskočna deska za bolj sproščeno obdobje, za katerega ste že mislili, da si nikoli ne bo pojavilo v vaši bližini. Le smiliti se ne smete sami sebi in rešili boste vse. Nikar pa vsem ne razlagajte, kakšni so vaši bodoči nameni.  

Vaš ključ: Ne bodite žrtev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

V začetku tedna boste zelo motivirani, k sodelovanju boste znali pritegniti dobre energije. Mikale vas bodo finančne špekulacije, vendar si v svojih dejanjih ne pustite iti predaleč, saj bi vas tveganje preveč stalo. Prepustite del svojih obveznosti drugim in boste videli, da ste se pravilno odločili. Zaupajte in se držite ustaljenih poti, namesto da bi se brezglavo spuščali v novosti.  Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala drugače. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, zato se ne navezujte na slabe energije. Kmalu boste tudi ugotovili zakaj, ter našli pravi odgovor na svoje kočljivo vprašanje.

Vaš ključ: Vztrajnost se lahko obrestuje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Prvi dnevi v tednu bodo vsebovali navidezno napetost, ki vas nikakor ne sme usmeriti v slabo razpoloženje in neprestano nerganje. Preženete jo lahko s spletnimi pogovori z znanimi in neznanimi, odvisno kaj vam trenutno bolj odgovarja. Veliko boste razmišljali o izboljšavi družinskega odnosa, ki je v zadnjem času obtičal na točki, ki vam ni najbolj všeč. Poskusite biti bolj direktni, vendar vztrajate pri svojih dejstvih. Dobro se boste v nedeljo, ko boste hrepeneli po ljubezenskih utrinkih počutili v dvoje, saj boste deležni veliko topline in prijaznih besed.

Vaš ključ: Prijaznost odpira vsa vrata!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Vztrajajte pri družinskem načrtu ali sodelovanju, saj se lahko prelevi v izredno zanimivo izkušnjo, nekaj povsem novega, po čemer ste hrepeneli. Mlajši vas bodo razveselili. Zadeve se bodo odvijale v pričakovano smer. Nekaj nejasnosti bo prisotne v četrtek na delovnem mestu.  Sestavili boste koncept, ki bo zanimiv za nadrejene, zato mirno počakajte na pravo priložnost. Nikar pa se preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo, ki je pomemben napačno ocenil. Pričakujte v soboto in nedeljo hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo. Nič pa ni nemogoče in to vam daje voljo ter zagon, da vztrajate. 

Vaš ključ: Zmagovalne kombinacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Prva reakcija, ki vam pade v torek na pamet verjetno ne bo ravno najboljša. Še posebej pod vplivom razgretih čustev si utegnete nakopati nekaj novih težav v družinskih odnosih. Ob nekom, ki zna odločno zagovarjati nekaj skupno pomembnega, bo marsikaj v prihodnosti lažje. Tudi na delovnem področju se boste nekomu ki manipulira z vami končno sposobni upreti. V zadnjih dneh tedna se boste borili za napredek na več področjih. Še vedno boste med tistimi, ki bodo pustili najmočnejši pečat. Tudi srčne zvezde vam bodo v nedeljo priskočile na pomoč. Zato računajte na dolgo in zanimivo noč. 

Vaš ključ: Ne tvegajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Morda boste v domačem okolju sredi tedna potrebovali duhovit zagovor, a na koncu bo razpoloženje odlično. Poskrbite, da boste ves čas prijetno zaposleni z malenkostmi, pri tem pa ne pozabite, da mora naporom slediti nagrada. Vsi dogovori, ki so vam v preteklih tednih obstali na mestu, se bodo le dokončali. Tudi odgovori, ki jih pričakujete, bodo zdaj našli pot do vas. Na ljubezenskem področju lahko v soboto malce zaškripa. Dramo boste zganjali zaradi drobnih stvari, ker se bojite pogledati resnici v oči. Časa, da bi vse to samo opazovali ob strani, ne bo več. 

Vaš ključ: Odreagirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Negativna energija, ki si jo z nerganjem ustvarjate sami lahko vpliva na vaše zdravje. Lažje psihične motnje bodo prisotne na vsakem koraku, vendar le do trenutka, ko se boste odločili drugače. Stežka se boste odločili za nekaj novega, posebno na poslovnem področju. Še vedno vas moti vpliv tretje osebe, ki vas očitno ne razume ali preprosto pritiska na vas. Radi bi se otresli vsega, kar vam ne ustreza. V nedeljo prihaja boljše počutje. Obdajale vas bodo romantične energije. Pravi čas, da potrkate na srce svoje ljubljene osebe, ter poveste kaj pričakujete. Nikakor pa se ne spuščajte v glasne prepire.

Vaš ključ: Več nežnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V tem tednu se boste ukvarjali z družino in odnosi, zato se boste težje motivirali. Naleteli boste tudi na pripombe, ki bi jih bilo dobro ignorirati, še posebej če se tudi sami nahajate v slabših energijah.  Nekateri v vaši bližini se bodo znašli v težavah in iskali vašo podporo in pomoč. Zelo veliko boste razmišljali tudi o prijateljskih odnosih, ki so se v zadnjem času nekoliko skrhali, še posebej zaradi ukrepov. V vaše življenje konec tedna prihajajo tradicionalne energije, obarvane s prazničnim duhom, ki vas bodo osvežile. Ne dovolite si, da pride tako daleč, da začnete nekaj jemati kot dolžnost, naj bo to zopet vaš ventil sproščanja. Odgovarjali vam bodo trenutki, ki bodo spontani.

Vaš ključ: Razigrani koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Poglejte si še: