Kitajski horoskop od 18. do 24. oktobra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 24. oktobra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
19. 10. 2021

PODGANA

Vaše delovanje bo v sredini tedna zaradi številnih zoprnih malenkosti zelo vihravo in muhasto. Nova ljubezen prihaja nepričakovano, prav tako je možen kakšen manjši zaplet v resnem razmerju. Delovne obveznosti bodo potekale nemoteno, a kljub temu posvetite več pozornosti detajlom, ki vas po tihem vznemirjajo. Dragocene tuje izkušnje vam bodo zelo v pomoč pri reševanju osebne težave. Prosti čas konec tedna izkoristite za hobi, čas je pravšnji tudi za globok pogovor, ki lahko obrodi lepe sadove.

Vaš ključ: Globoke vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

S sodelavcem se bosta končno soočila, saj sta oba zrela za odkrit pogovor. V odnosu je potrebno sprejemati tako pohvale kot tudi kritike. Vse skupaj vam bo zagotovilo veliko dodatne samozavesti. V ljubezni boste zadovoljni, saj se vam nakazujejo zelo lepe priložnosti. Izoblikovala se bo situacija, za katero boste menili, da nanjo ne morete vplivati. Še enkrat preučite okoliščine in bodite pozornejši na pripombe nekoga, ki vas vztrajno opozarja. Mikajo vas daljave in vse, kar je nekoliko neobičajno in drugačno od povprečja.

Vaš ključ: Soočenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

TIGER

Na področju čustev ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi želeli. Nekoliko zmedeni boste, radi bi le, da bi vas pustili pri miru, saj ne prenesete priganjanja. Veliko misli bo namenjenih v četrtek finančnemu področju. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ustavile. Nekomu se zdite izredno zanimivi, čeprav bi se vsaj začasno raje umaknili. Najbolj priporočljivo je, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete s simpatičnim izgovorom. Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo vključeni v dogajanje.

Vaš ključ: Ne preskočite ničesar!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Razpeti boste med nezaupljivostjo in potrebo po tem, da nekomu resnično zaupate. Odpovedati se boste morali marsičemu, če boste hoteli ustreči vsem. Ne razdajte vse svoje energije za posel, ki ne prinaša rezultatov. Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih iztočnic. Telo vam bo v soboto, ko se boste bolj intenzivno povezali s sabo nekaj sporočalo, prisluhnite mu. Nekaj časa se boste še lahko pretvarjali, da ne veste, o čem nekdo od domačih govori, toda sčasoma bo to sprenevedanje postalo neprepričljivo.

Vaš ključ: Načrtujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Natančni boste, vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na vašem urniku. Končno boste uredili računalniške dokumente, saj boste za učinkovito delo potrebovali red. Nekdo pozitivno vpliva na vas, mnoge zamisli boste uspešno pretočili v nekaj konkretnega. Čas je tudi za romantično srečanje, pod pogojem, da se boste dragi osebi posvetili brez zadržkov. Vaša energija bo v soboto veliko bolj topla in naklonjena, zato se bodo odnosi v družinskem okolju, ki so bili v zadnjih tednih zelo napeti, občutno izboljšali. Postali boste bolj razumljivi.

Vaš ključ: Natančnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Trma vas lahko v začetku tedna zaradi nepremišljenih dejanj vodi do kakšnega manjšega konflikta. Poskusite odreagirati čim bolj diplomatsko in se nikar preveč ne zapletajte. V sredini tedna boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari. Čas je, da spremenite taktiko. V petek boste pri zahtevnem delu zelo resni in dobro organizirani. Naredili boste nov sistem, ki se bo bolje obnesel. V ospredju naj bo v soboto in nedeljo ljubezen do samega sebe. Veliko bi lahko še storili na tem področju, zato preusmerite pozornost izključno nase.

Vaš ključ: Delujte v svoji smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Nimate dovolj energije, mučijo vas malenkosti in zato boste na kariernem področju zelo negotovi. Ko boste spregovorili, bo to zazvenelo pregrobo, takoj zatem pa vam bo malce žal. Morda bi morali začeti pri stvareh, s katerimi ste odlašali in zadevajo dogovor okoli novih poslovnih podvigov. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej zavihajte svoje rokave. Natančnost in učinkovitost vas bosta konec tedna spodbujali k najboljšemu izkoristku vaše energije. S kopico besed boste zelo malo povedali, uspelo pa vam bo napraviti dober vtis.

Vaš ključ: Pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Končno boste samozavestno pometli s težavami, saj boste v sebi začutili moč, ki vas bo usmerila k boljšim rezultatom. Zdravje in počutje bosta na vrhuncu, zadovoljni boste tudi z odnosi v vaši bližini. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača, in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša izgubo in nezadovoljstvo. Vsa pozornost bo v proti koncu tedna usmerjena na ljubezensko področje. Ozirali se boste po novih obrazih in priložnostih. Prisoten bo občutek, da vas partner razume in da želi izboljšati vajin odnosa.

Vaš ključ: Prodirate naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Vaše zmožnosti so večje, kot si mislijo drugi, kar boste v tednu pred vami tudi pokazali. Na zdravstvenem in čustvenem področju bo zelo ugodno. Našli boste povezavo tako sami s seboj kot tudi s tistimi, ki vas obkrožajo. Izognite pa se tistim, za katere veste, da so nagnjeni k spletkarjenju in lažem. Vzemite usodo v svoje roke in sprejmite odgovornost, ki je pred vrati. Potrebno bo odkrito soočenje, če boste želeli rešiti osebne zaplete. Ničesar ne morete izgubiti, kvečjemu pridobili boste, zato čim prej stopite v akcijo.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Nekdo vas močno ščiti, zato ne oklevajte glede pomembnejših opravkov, ki vam lahko prinesejo srečo. Zdravje bo zadovoljivo, posebno dobro se boste počutili na sprehodih v naravi. Tokrat ne bi smeli govoriti le o sebi, temveč tudi prisluhniti drugim, ki bodo našli tokrat tudi kakšen pomemben nasvet za vaša ušesa. V petek prihaja nekdo, povezan s preteklostjo, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda in naivno zaupali. Zaradi obilice obveznosti pa boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila.

Vaš ključ: Ne oklevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

Določena oseba v domačem okolju bo zmedena zaradi vaše prebujene trme in pazite, da ne boste začeli pretiravati, posebno v povezavi z ženskami. Samski pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar pa bo nekdo opazil. Tisti, ki ste v vezi pa boste želeli razbiti rutino. Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite, posebno če se v ljubezenskih odnosih spet zatika. Z denarjem boste še vedno na tesnem, zato boste začutili izčrpanost.

Vaš ključ: Izničite nesmiselne podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Nekaj idealnih priložnosti prihaja v smeri kovanja resnejših načrtov. Na drugi strani imate končno nekoga, ki je na vaši valovni dolžini. Stopili boste izven navideznih okvirjev, v katerih znate vedno odlično poskrbeti za vse. Pazljivo le z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca. Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju.

Vaš ključ: Zaupajte le vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite še: