Prihaja močna POLNA LUNA v OVNU

V sredo, 20. oktobra ob 16.57 uri, se napolni polna luna v ovnu. 

Prihaja močna POLNA LUNA v OVNU (foto: profimedia) profimedia
18. 10. 2021

Tokratna oktobrska polna luna bo aktivirala energije Marsa in nam tako ponuja ogromno močne aktivne energije, celo do te mere, da se lahko začnemo počutiti preobremenjeni in prenapeti. Energije so morda res intenzivne, vendar nam ponujajo tudi številne modrosti, spoznanja in možnosti zdravljenj. 

Pojavijo se torej lahko napetosti. A napetosti niso nujno slabe, včasih jih potrebujemo, saj nas spodbudijo k akciji, da končno spremenimo svojo situacijo. Ta polna luna nas kliče k potrebnem pozitivnem ukrepanju.

Dejstvo pa je, da je včasih težko jasno videti, kako ukrepati in kaj narediti. Še posebej, ko so planetarne sile močne in lahko mimogrede sprožijo naša temnejša čustva, zaradi katerih lahko nenadzorovano izbruhnemo. To se lahko zgodi tudi v teh dneh. Priporočljivi so razni načini za sproščanje napete energije: fizična aktivnost, hoja, tek, ples ipd. 

Mars je neustrašen bojevnik, in ko je njegova energija močna, jo lahko usmerimo v to, da premagamo nekatere svoje globoke strahove. Sedaj je lahko pravi čas, da najdemo novo raven zaupanja do sebe in življenja. Če morate nekaj narediti, razmislite, kje vas strah vodi pri odločitvah, in preverite, ali je kateri od teh strahov upravičen ali preprosto povezan z negotovostmi iz vaše preteklosti. Preverite, ali si lahko priznate strah, kajti na drugi strani iskrenega priznanja boste morda našli naslednji korak.

Kaj bi radi počeli drugače? Razmišljanje o tem vam lahko pomaga, da se premaknete iz starih navad iz preteklosti in sprejmete nove navade, ki so posledica vašega prerojevanja in spreminjanja.

Ne obstaja nič takega kot "prava" odločitev. Gre le za sprejemanje najboljših odločitev. Na koncu dneva je vsaka naša odločitev in dejanje priložnost, da se naučimo, rastemo in svoje življenje premaknemo v novo smer.

Na globlji ravni nas ta polna luna morda vodi tudi k razmišljanju, kakšnim ciljem ali vrednotam se želimo odreči. Ker polna luna pade v znamenje ovna, se bomo morda vrnili na začetek letošnjega leta, ko smo si zastavili nekaj namenov, ali pa smo morda imeli nekaj dobronamernih načrtov o tem, kako bo izgledalo letošnje leto. Pa ne zato, da bi bili sedaj razočarani, ker ni vse tako, kot smo mislili. Ampak zato, da ponovno ocenimo nekatere naše cilje in sanje. So še vedno enaki, kako bi jih spremenili? 

Ta polna luna vam bo morda pomagala narediti nekaj produktivnih korakov ali pa vam bo pomagala, da razmislite, v katero smer narediti naslednji korak. 

Čeprav je pod to polno luno prisotne kar nekaj močne energije, ki nas poziva k dejanjem, obstaja še ena mehkejša, subtilnejša plat energije, ki v sebi nosi žensko energijo. Ta pa nas opominja, da se povežemo z našo duhovno platjo in spoštujemo trenutni del našega dušnega potovanja. Vse vzpone in padce, ki nam jih prinaša.

Duša ve, da je na koncu vse popolno in točno tako, kot mora biti. 

vir: foreverconscious.com

in Rojstvo je morda najtežja izkušnja na planetu