Ta 3 znamenja lahko najbolj intenzivno občutijo to polno luno

Kdo ima lahko sedaj najbolj pestre in naporne dni?

Ta 3 znamenja lahko najbolj intenzivno občutijo to polno luno (foto: profimedia) profimedia
20. 10. 2021

Pred nami je polna luna v ovnu. Več o njej si lahko preberete TUKAJ. 

Napolni se v sredo, 20. oktobra ob 16.57 uri. 

Prav tako smo v zadnjih dnevih obdobja tehtnice in v zraku lahko občutimo nekaj pasivne agresivnosti. Tepeta se namreč agresija in želja po miru. Luna se bo napolnila v impulzivnem in odločnem ovnu. Energija te polne lune nas potiska k našim največjim strahovom, z namenom, da se soočimo z njimi. Na koga pa lahko polna luna najbolj vpliva? Poglejmo... 

OVEN

Ovni, pripnite si pasove, saj vas v teh dneh zelo verjetno čaka adrenalinska vožnja. Polna luna lahko močno zadane vaše zavedanje samega sebe. Lahko občutite razne frustracije. Kakor da življenje želi, da se upočasnite in sprejmete nekatere kompromise, vi pa si želite hitro naprej brez postankov. Počasnost zagotovo ni vaša vrlina. Ovni izjemno cenite neodvisnost, a trenutno kakor da življenje blokira vašo svobodno voljo in vas vodi v situacije, kakršnih ne želite. Pazite na notranje konflikte, saj lahko postanejo zelo intenzivni. Sprostite napetosti s športom, meditacijo ali pisanjem. 

TEHTNICA

Tehtnice boste lahko sedaj prisiljene, da prepoznate svoje težave v partnerskih odnosih. Povezati bo potrebno lastne notranje konflikte z zunanjimi težavami. Čeprav ste izjemno diplomatske in nočete ustvarjati konfliktov in nemirov, vas bo polna luna lahko potisnila, da to vseen kdaj naredite z namenom, da se le postavite zase in uredite neharmonične situacije, ki vas delajo nesrečne. Sicer pa se sedaj kar se da osredotočite nase. 

KOZOROG

Tudi kozorogi imate lahko sedaj nekaj težav. V tem obdobje ste se morda trudili, da bi nekako vzpostavili harmonijo med službo in osebnim življenjem, vendar je to izjemno težko. Morda se boste v času te polne lune počutili nekako zataknjeni oz. kakor da se bojujete v neki nepremagljivi bitki. Morda bi bilo dobro si vzeti malo časa zase. V tišini namreč pridejo pravi odgovori. 

Vir: bustle.com

Poglejte si še: