Kitajski horoskop od 20. do 27. 7. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. do 27. 7. 2020 (foto: Pexels) Pexels
21. 7. 2020

PODGANA

Počakajte na pravi trenutek, in šele takrat stopite v konkretno akcijo. Mnenje sodelavcev tokrat nikakor ne bo vplivalo na vašo odločitev. Odkriti boste in povedali boste to kar mislite. Ne poskušajte težke poteze narediti z levo roko. Svoje prednosti uporabljate preudarno in počakajte na pravi trenutek, ne bo vam žal. Konec tedna boste nekaj storili, kot ste se odločili, ne da bi vas lahko kdo prepričal o nasprotnem. Prehod v novo obdobje bo zanimiv, saj imate občutek, da se vam nekdo vendarle vrača v življenje ali da imate možnost rešiti staro vprašanje.

Vaš ključ: Poiščite bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Poskušajte se v petek prilagoditi, sicer vas lahko vaša ostrina stane dobrih odnosov. Po izredno zanimivih dogodkih sledi še nekaj dni, v katerih se boste soočali s sabo. Nekdo je na vaši strani, tudi nove zgodbe so pod ugodnimi vibracijami. Mnogi vam bodo zavidali vaš pogum. Poskusite v soboto izboljšati odnose z vsemi, ki vam lahko pomagajo pri tem, da se pravilno odločite. Predolgo ste bili napeti, praktično nedostopni, zato čim prej poskrbite za dolgoročnejše načrte. Nečesa bi se morali lotiti povsem natančno, le tako boste uspešni.

Vaš ključ: Ne ovinkarite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Preveč ustrežljivi boste, zato vaša sporočila ne bodo imela takšne teže kot si želite in jih boste morali verjetno še ponoviti. Spoznali boste, da ni dobro mešati posla in ljubezenskih zadev. Na zasebnem področju vam dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo, zato se posvetite lepim vibracijam. Na področju dela se preveč obremenjujete z nečim, kar boste opravili hitro. Konec tedna bo pod vplivom negativnih učinkov, kar vam bo povzročilo marsikatero težavo, kljub temu pa se boste znali na pravi način posvetiti bližnjim.

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Čas pred vami bo s svojimi prijetnimi vplivi prinesel vonj po ljubezni. Naredite prvi korak na čustvenem področju in ne čakate na njegovo ali njeno pobudo, saj je morda ne boste dočakali. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč vaša naravna simpatičnost. V petek bo vse potekalo veliko bolj umirjeno, prijetna pa bo tudi komunikacija. Ustavi vas lahko le nekdo, ki bo želel neprestano drezati v vaše zasebne zadeve. Konfliktni boste, svojo jezo in razočaranje pa boste v nedeljo stresali ravno na vaše najbližje. 

Vaš ključ: Počakajte na bolj ugodne razmere!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Postajate nekoliko nervozni, saj si po tihem želite več, posebno na področju čustev, čeprav vas po drugi strani še omejujejo določene stare zgodbe. Čeprav bo sproščanje vaše kreativne energije omejeno z nekimi predpisi ali zahtevami, boste vseeno našli način, da se ji boste prepustili. Petek bo poskrbel, da boste pozabili na črnogledost. V odnosih se bo oglasila diplomacija, s katero boste zgladili nesporazume, pokazala se bo tudi pot do novih spoznanj. Vzemite si v nedeljo nekaj časa za oddih in se posvetite ljubljeni osebi.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

V tednu pred vami boste neustavljivi, celo malce naporni. Izkoristite in shranite sadove svojega dela, škoda je, da bi vse skupaj izgubili. Dobili boste nekaj zanimivih novic, najboljša zadeva delo, ki vam zagotavlja varnost. Ne čakajte, predlagajte tisto, kar lahko storite brez težav, nikar se ne umikajte. Morda ste si zastavili preveč in zdaj nočete priznati, da vam je nekaj vendarle odveč. Ponos vam ne dovoli, da bi odnehali, zato pa vsaj poiščite ustrezno pomoč. V ljubezni še ne veste vsega, zato ne sklepajte brez konkretnih dejstev. 

Vaš ključ: Ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: sinje modra

KONJ

Ambiciozna energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju tistih reči, ki so drugačne od povprečja. Priporočljivo bo, da se postavite zase, vendar na diplomatski način. Proti koncu tedna prihajajo novice glede obiska. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza. Končno boste v nedeljo našli pravo ravnovesje in harmonijo na vseh področjih. Prejeli boste tudi ugodno rešitev, ki vas bo razvedrila.

Vaš ključ: Osvobodite se napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

V teden boste zakorakali obremenjeni in razočarani. Žalostno je, da se izmed vseh ljudi, ki vas obkrožajo ne morete zanesti na nikogar, ki bi mu lahko zaupali in računali nanj v težavnih situacijah. Preden se boste zavedali, kakšno napako ste storili, vas bodo opozorili prijatelji. Nima smisla, da se zapirate vase, raje poskusite zadeve čim prej rešiti. Boljše se boste počutili v dvoje. Vikend prinaša strast in pozitivno razmišljanje. To je zagotovo trenutek, ko boste s svojimi sogovorniki in ljubljeno osebo na pravi valovni dolžini.

Vaš ključ: Pripravite se na presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

OPICA

Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se diplomatsko premakniti naprej. Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se nikar ne ustavljajte ob malenkostih. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili, saj se vam v tem primeru obetajo težavice. Najboljše se boste počutili proti koncu tedna, ko boste v svoja čustva veliko bolj sigurni. Odločali se boste povsem trezno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku skoraj nemogoče. Vseeno vztrajate in ob tem morda zapostavljate bolj srčno rešitev.

Vaš ključ: Dovolite si spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Priporočljivo je, da v prvih dneh tedna naredite prvi korak in priznate svoje napake, kar vam bo olajšal tudi nekdo od bližnjih. V sredo in četrtek lahko na področju čustev naletite na besedne ovire. Bodite razumljivi do ljubljene osebe in ji dovolite, da tudi sama izraža svoje potrebe in želje. Prisluhnite, saj si želi le iskrenega pogovora na štiri oči. Komajda boste v soboto verjeli novicam, ki jih boste slišali, nekatere vas utegnejo tudi prizadeti. Čas je, da se naučite težave drugih, ločevati od svojih. 

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Zaznavali boste trenutke miru in sreče. Pravzaprav boste pomirjeni kot že dolgo ne. Občutek boste imeli, da je sreča na vaši strani in da se nimate česa bati. Odkritost vam bo prinesla spoštovanje, napake vam bodo oprostili in jih kmalu tudi pozabili. V vikend, ki je pred vami, vstopate razbremenjeni. Med pogovorom z ljubljeno osebo boste lahko povedali vse, kar vam leži na srcu. Znali boste spretno obračati besede in pričarati simpatično vzdušje, ki bo navdihnilo mnoge.

Vaš ključ: Dovolite si spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Ljubezenska čustva vas bodo popeljala k vedno bolj jasnemu izkazovanju naklonjenosti. Tako vezani kot samski boste prijetno presenečeni nad dogajanjem. Pazite, kaj boste konec tedna, ko prihaja nekaj napetih trenutkov govorili in kako se boste odzivali na besede nekoga, ki vam je všeč že nekaj časa.  Vezanim bo najbolj naklonjena nedelja, saj se boste končno sposobni soočiti z določeno situacijo in zahtevati s strani ljubljene osebe več pozornosti in spoštovanja. Prehajate v obdobje povečane odločnosti.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite še: