Kitajski horoskop od 21. 2. do 27. 2. 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. 2. do 27. 2. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
21. 2. 2022

PODGANA

Pokažite razbremenjeno svoja čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Marsikaj, kar si želite, je veliko bližje, kot si v resnici mislite. Ne ocenjujte pomembnega sogovornika na podlagi prvega vtisa. Premislite, kaj bi radi spremenili, saj končno prihaja neverjetna možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam je všeč. Čez vikend, ko bodo vsi zapleti za vami, si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot tudi do drugih.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

BIVOL

Borili se boste sami s sabo, saj vam neurejena čustva prinašajo več škode. Dokler se boste intenzivno ukvarjali s svojim intimnim življenjem, bo v domačem okolju kar nekoliko škripalo. Na področju kariere bodo zelo premišljene. Poglobiti se boste morali v delovne izzive in naloge, vse skupaj vam bo podarilo tudi večjo samozavest. Kljub temu, da boste veliko predvideli, konec tedna ne boste uspeli predvideti vsega. Dobili boste prijetno sporočilo.

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Zapleti, ki se vam odvijajo na ljubezenskem področju vas bodo počasi nehali obremenjevati. Prišli boste do zaključka da se morate sestaviti in sproščeno zajadrati novim priložnostim naproti. Nekdo, ki vas opazuje že dlje časa bo vedno bolj pogumen. Morda je čas, da konec tedna začnete z novimi energijami. Poslovne zadeve bodo vedno bolj aktualne, saj je vaša želja po napredku zelo močna. Nedelja vam prinaša zadovoljstvo, ki ga boste širili tudi med drugimi.

Vaš ključ: Prehajate v fazo sproščenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

MAČKA

V zadnjem času ste vse jemali zlahka, kar ni v vaši navadi. Radi bi se ločili od vseh in posvetili nekaj časa le sebi in svojim željam in potrebam. Dogajalo se ne bo nič kaj posebno dobrega, vendar vseeno ne boste popustili. Sreda bo povezana z intenzivnim razmišljanjem o osebnem življenju. Nekdo vam noče pokazati vseh čustev in se skriva za brezskrbnim obrazom. Najboljše bi bilo, da bi se počasi začeli pripravljati na napredek. Smeh, bo ves čas prisoten na vašem obrazu.

Vaš ključ: Pripravite se na težje naloge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Za odgovore na vprašanja, ki se vam na področju kariere postavljajo, se ozrite v preteklost. Trmasto vztrajanje pri svojem in premislite o svojih prednostih, ki vam lahko pomagajo. Ne zanašajte se le na srečo, saj so vam nakazane nepredvidljive ovire, ki jih boste težko premostili. V karieri se bo drznost obrestovala, v ljubezni pa se lahko z neprimerno komunikacijo zapletete. Pred vami je umirjen in praktičen konec tedna s pridihom iskrene ljubezni.

Vaš ključ: Bodite bolj potrpežljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Pripravite se na nekaj nenavadnih in hkrati nepričakovanih sprememb, ki vas bodo utrudile. Osredotočite se sredi tedna raje na pomembnejše opcije in bodite bolj pogumni. Lažje kot običajno boste premagali začetno tremo, nato vam bodo zadeve stekle gladko. Potrudite se, da boste proti koncu tedna kjerkoli boste, pustili odličen vtis. Veliko se bo v nedeljo dogajalo in znali se boste povezovati na miren ter harmoničen način. Čas je spodbuden tudi za učenje.

Vaš ključ: Povezovanje prinaša optimizem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Zaradi čustvenih težav, ki vas bremenijo v podzavesti se v začetku tedna ne boste ravno najboljše počutili. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse skupaj še dozoreti. Teden boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko znajdete na sestanku z nadrejenim, ki vas bo pohvalil. Pričakujte v nedeljo pogovor o zadevi, ki se je že zaključila, vendar je še vedno zelo aktualna.

Vaš ključ: Preteklost se prebuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Bodite bolj pozorni, saj se lahko nakopičijo nepotrebne negativne energije, ki bi vas samo ovirale pred napredovanjem na ljubezenskem področju. Nikar se po nepotrebnem ne vračajte v pretekle situacije. Sprejmite priložnosti, ki vam bodo ponujene na področju dela in denarja, saj vam dolgoročno prinašajo miren spanec. Nedelja je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost napredka v ljubezenskem življenju.

Vaš ključ: Usmerite se v prihodnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Bodite bolj prepričani vase. Samozavest vas bo reševala pred problemi, tudi na področju dela, kjer boste znali suvereno zagovarjati svoja stališča in se diplomatsko braniti pred kritikami. V drugi polovici tedna se bo stanje spremenilo. Hrepeneli boste po novih in vznemirljivih dogajanjih, kar ne pomeni nujno, da boste naredili pomemben korak. Zaželeli si boste doživeti nekaj novega, zunaj vsakdanjega, in takšno željo vam lahko izpolni le oseba, ki vas zelo dobro pozna.

Vaš ključ: Tvegajte v svojih okvirjih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Osebnostno boste počasi napredovali, še posebej sredi tedna, ko vas bo spremljal močan občutek zmagoslavja. Poskusili boste doseči še boljše rezultate, čeprav brez navdušenja in prepričanja. Konec tedna boste težko pri miru, nenehno boste pričakovali odgovore, ki pa jih morda ne bo na spregled. V soboto boste z veseljem urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.

Vaš ključ: Sprostite napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Prepričali se boste, da ste nekaj uspešno končali in se hitro obrnili naprej. Tokrat boste zadeve reševali bolj mirno in pogovor bo potekal brez večjih zapletov. Ljubezen boste pustili nedotaknjeno, saj si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z zanimivimi, ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v domačem okolju v komunikaciji. Vztrajate, tudi če vam nekaj, kar bodo zahtevali od vas ne bo všeč, saj se boste tako najlažje premaknili naprej. Prijetna opravila bodo na vrsti drug teden.

Vaš ključ: Besede bodo imele močan pomen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Nimate dovolj pravih razlogov, da bi v določeni situaciji lahko še odlašali. Z ljudmi boste težko našli skupne točke, veliko bo sredi tedna napornih pogovorov, ki vas bodo obremenjevali. Ne ustavljajte se, temveč nadaljujte, kjer se vam ponuja nova priložnost. V soboto boste izredno spretni in iznajdljivi, kar bo marsikoga navdušilo. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je zares pomembno.

Vaš ključ: Nikar se ne zapirajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

 Preberite še: