Kitajski horoskop od 21. do 27. 12. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 27. 12. 2020 (foto: pixabay) pixabay
22. 12. 2020

PODGANA

Določena situacija vas bo v torek in sredo vrnila v lepše življenje, saj boste imeli ogromno prijetnih zadolžitev. Optimistično boste iskali sorodno dušo preko spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč.  Tudi proti koncu tedna bo dovolj časa za vse opravke in obveznosti in zato se boste mirno lotili vsega skupaj. Zmotijo vas lahko le tisti, ki iščejo samo kritike. V nedeljo prihaja na področju ljubezni občutek, da čustveno tičite na mestu in ne najdete prave poti za kakšen intenziven korak. Vse se hitro spreminja in komaj boste sledili dogajanju, še posebej z energičnimi družinskimi člani.

Vaš ključ: Zazrite se v globoke misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Sodelovanje z družinskimi člani bo prineslo dobre rezultate in ugodne okoliščine, čisto po naključju pa boste zrasli v njihovih očeh. V sredini tedna še posebno skrbno ravnajte z lastnim in tudi tujim imetjem in denarjem. Nekateri bivoli boste sklenili bolj temeljito poskrbeti za svoje zdravje. Ponavljajoči se prehladi so vam dali misliti.   Vsakodnevna opravila bodo v nedeljo kradla vaš dragoceni čas in energijo. Izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti in se zbrano posvetite družini. Če boste odprti in notranje pomirjeni, boste lahko vse skupaj sprejeli. 

Vaš ključ: Ne izmikajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Prihaja občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. Zato se tako na delu, kot tudi v domačem okolju raje ne izpostavljajte. Ključ do uspeha ne bo v tem, da boste probleme pometali pod preprogo, ampak da jih boste reševali. V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Vse se počasi pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, podobne energije sledijo tudi proti koncu tedna. Pridobili boste veliko novic, večina od njih se vam bo zdela pomembna. 

Vaš ključ: Potrebujete nov zagon!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

S pomembnim dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi domačim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vaša stališča. Dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti. Ob koncu tedna vas lahko čaka prijetno presenečenje. V nedeljo si lahko obetate boljše odnose z družinskimi člani. Na področju denarja lahko pride do večjih nesoglasij, vendar si boste znali kriti hrbet. Imejte pripravljene argumente, ki vas bodo rešili pred napačnimi odločitvami. 

Vaš ključ: Zavarujte svoj prav!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

ZMAJ

V dneh pred vami ne boste preveč inovativni, vendar se boste kljub temu držali nekih ustaljenih navad. Vseeno pa to ne pomeni, da se ne morate izkazati. Družinskemu sporu ne pripisujte prevelikega pomena, temveč se držite nečesa, za kar ste se že dogovorili. To bo prava pot in obenem način, da se izognete morebitnim sitnostim, tudi glede napetosti v domačem okolju. Vikend ne bo ravno vaš čas. Nezaupljivi boste, po drugi strani pa ne morete vsega preračunati in načrtovati. Poskusite nekoliko razširiti obzorja, doma pa bodite bolj razumevajoči. 

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Prišel je čas tehtnih odločitev, novih zaznav, vendar se področje ljubezni zopet  zapleta. Niste dovolj mirni ali prepričljivi, zato  bi bilo najbolje, če bi vse skupaj vsaj zaenkrat opustili in se sprijaznili s situacijo takšno kot je.  Ne bojte se, da bi izpadli lahkomiselni. Dovolj časa imate, da se lahko počasi in brez pritiska odločite. V domačem okolju se ne boste mogli sprenevedati in se izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. V nedeljo se vam bodo dogajale same lepe in zanimive stvari. 

Vaš ključ: Umirite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Bolj intenzivno boste morali spremljati svoje finančno stanje. To se vam bo obrestovalo, saj boste lahko tako kot si želite organizirali večerjo z vam najljubšimi osebami. Že dolgo se niste zares posvetili. Uživajte v harmoniji in temeljito razmislite o svojih notranjih vzgibih. Čaka vas res neverjeten preobrat, ki vas bo na osebnem področju prebudil. Konec tedna vas bo veliko bolj kot delo privlačilo vse, kar je povezano z domačim okoljem. Razmišljali boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo. V nedeljo pa boste zasanjani. 

Vaš ključ: Ne naprezajte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Premalo časa vam bo v prvih dneh tedna, ko boste obremenjeni z dokončevanjem nečesa ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam prinaša nekaj nemirnih misli. To pa ne pomeni, da ne boste mogli narediti načrta za prihajajoče dni. Veliko misli bo namenjenih financam, nekaj bo nujno potrebno spremeniti. Z malo truda in z iskrenim pogovorom lahko v družinskem okolju najdete odlično rešitev, ki vas bo navdihnila. Vse vam bo veliko lažje kot v preteklih dneh. Odločitev, ki jo boste sedaj pripravljeni sprejeti, pomeni za vas manjšo prelomnico. Nikar ne iščite napak, raje se brezskrbno prepustite. 

Vaš ključ: Prihaja pogum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Žareli boste od navdušenja in tudi domači ne bodo ravnodušni. Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer, ter blokirajo vaše odločitve.  Zavedate se, da bi se morali nekoliko spočiti, kar bo težje izvedljivo. Zaradi vaše pogumne in direktne komunikacije se bo nekaj pogovorov v domačem okolju končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. Ukvarjanje s katero od sprostilnih tehnik bo umirilo vašega duha, predvsem v nedeljo. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Za začetek se še pred četrtkom lotite področja, ki je nujno potrebno spremembe. Če se doma še niste poskusili v vlogi voditelja je sedaj odličen čas, da prevzamete vajeti v svoje roke. Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo prizadeti. Več, ko se boste pogovarjali, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite. Prišlo bo do zanimive spremembe, kar se tiče vašega domačega okolja. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste pravi napredek.  Nedelja bo dan, v katerem se lotite nečesa, kar še niste počeli.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno v odnosu, ki je za vas pomemben. Nekdo bo z vami v sredini tedna malce nesramen. Tokrat nimate več nobene druge izbire kot da poveste, da se vsega skupaj ne greste več. Čeprav so možnosti videti še tako intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate. Dogajanje na domačem pragu bo v zadnjih dneh tedna prelomno za vas in za vse vključene, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko veliko več. 

Vaš ključ: Iskali boste resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Energija, s katero se bodo odvijali dogodki okoli vas, vas bo vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste pri nemogočem. Ljubezenske zadeve sicer še niso v smeri, kot bi si želeli, vendar vam bo vseeno zanimivo. Preveč se ukvarjate z nečim, kar bi morali pustit na miru. V zadnjih dneh tedna bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih, kar vam ne bo najbolj všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po umirjenosti, pritegnili zanimanje nekoga od domačih, ki pa se ne bo strinjal z vami in vašimi trenutnimi predlogi. Življenje bo od vas v nedeljo zahtevalo prilagajanje.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Poglejte si še: