Kitajski horoskop od 23. do 29. 11. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 29. 11. 2020 (foto: pexels) pexels
23. 11. 2020

PODGANA

Ne bi bilo slabo, če bi v tem tednu malce pozabili na svoj visok ego. S tem načinom boste lažje in uspešneje pluli skozi obdobje. Ljubljena oseba bo polna energije, vam pa je bo na trenutke primanjkovalo. Malenkosti vam bodo šle na živce, morda zato, ker globoko v sebi pogrešate drobne pozornosti, ki polepšajo dan. Ne glede na to, da ste trenutno obremenjeni s svojo ljubezensko zgodbo, bodite pri reševanju težav nekoliko bolj zmerni. V odnosu je potrebno včasih pustiti tudi nekaj nedorečenega, zato se ne zapletajte po nepotrebnem in ne poudarjajte napak. 

Vaš ključ: Pogrešali boste spontanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V sredini tedna ne boste preveč zadovoljni, čeprav boste svoje delo opravili brezhibno, posebno v četrtek. Pričakujte tudi nekaj nepričakovanih in naglih preobratov. Najbolje bi bilo, če bi zaupali svoje tegobe nekomu od družinskih članov, ki vas podpirajo in razumejo vaše odločitve. Če boste konec tedna preveč pričakovali, boste razočarani, zato ne bi bilo slabo, da bi pričakovanja tokrat ohranili v razumnih mejah in se prepustili spontanosti. Nič ni narobe, če se prepuščate svoji domišljiji, le pazite, da ne bo popotovanje preveč fantazijsko. 

Vaš ključ: Razigranost vas bo presenetila!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Ne pričakujte v tednu pred vami večjih sprememb na čustvenem področju. Obdani boste s skupnimi cilji in ostalimi stvarmi, ki nimajo kaj dosti opravka z vašim dojemanjem realnosti. Prehodno obdobje, ki pa na osebnem področju ne bo naredilo večje škode. Morda boste spremenili način na katerega ste se odzivali na obveznosti povezane z drugimi, zato vam ne bo vam ostalo dovolj časa, da bi bili bolj usmiljeni do sebe. Lahko so prijazni ampak to je le način, da pridejo do tistega kar hočejo. Ne pozabite na priprave, ki ste jih že začeli, saj vam lahko prinesejo dobre rezultate.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Nekaj vas bo vzpodbudilo k temu, da počasi naredite nekaj zase. Nekdo vas bo sicer nekoliko razočaral, vendar se boste iz te lekcije naučili, da se lahko zanesete le nase. Z rezultati svojega dela boste proti koncu tedna zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje. V zvezi z osebnim vprašanjem se bodo čisto spontano pojavile nove možnosti. Bodite bolj potrpežljivi, ker se morajo stvari odvijati po vrstnem redu, šele potem lahko dosežete tiste cilje, ki spadajo v vaš ožji izbor. V nedeljo se boste ukvarjali s problemi iz preteklosti.

Vaš ključ: Ne ustavljate svojih čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Odločite se, da boste naredili nekaj novega in svojo energijo koristno porabili na več področjih. V vaše naročje prihajajo določene stvari za katere niste najbolj prepričani ali si jih sploh želite. Najraje bi jih prestavili na malce poznejše čase, a to vam ne bo uspelo. Potruditi se boste morali in se brez prelaganja lotiti pomembnih zadev.  Ne skrbite, saj se bo na koncu izšlo tako kot bi se moralo, odvisno bo tudi od tega kako ste se na zadevo pripravili. Konec tedna se bodo nekateri dogodki začeli odvijati hitreje kot v preteklosti. Prevzeli boste tudi nadzor nad določenimi situacijami.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Pred vami je težaven čas, saj bodo neprestano ocenjevali vaše odzive na kočljive situacije. Še posebej na družinskem področju bo zato vzdušje precej napeto, vam pa se bodo kolena tresla od nervoze. Rešite se teh negativnih vzgibov ter še naprej verjemite vase in ne dovolite, da nekdo svojo slabo voljo ali pa zavist sprošča na vas. Ljubezen bo v fazi razvoja in nadgradnje, ki se bo zgodila kmalu. Prihaja čas, da pokažete, kaj skrivate v sebi. Ne bojte se izpostaviti se, saj vas bodo sprejeli čisto drugače.

Vaš ključ: Vztrajate!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Težko boste v obdobju pred vami poslušali očitke, da nekaj delate narobe, saj boste sami popolnoma prepričani v svoj prav. Morda je to samo ščit, za katerim bi radi skrili svojo ranljivost in težave, ki se nabirajo že nekaj časa. Odreagirajte, preden bo prepozno. Priporočljivo je, da se ne poglabljate preveč. Prej, ko spontano spoznate možnosti, ki jih imate, bolje bo za vas. Nima smisla, da vztrajate v situaciji, ki v prihodnje nima najboljše perspektive. Vezanim se bodo težave vrstile, kar vas bo spravljalo v obup. Boljše se boste počutili šele v nedeljo, ko vas čakajo presenečenja.

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

V tem trenutku se še ne zavedate dovolj pomembnosti določenih dejanj na čustvenem področju, vendar boste kmalu spoznali njihove prednosti in morebitne slabosti. Do takrat pa ostanite zvesti vsemu, kar ste si zadali v preteklem obdobju. Če boste vztrajni, boste nedvomno lažje ujeli val optimizma. Odpustite si določene napake iz preteklosti in se usmerite v lepšo ter bolj stabilno prihodnost. Vikend ne bo potekal povsem gladko in brez zapletov. Težave vam bodo delala čustva, saj boste nenavadno občutljivi prav za vse, kar boste doživeli. 

Vaš ključ: Tehtne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Posvečali se boste svojim ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjene in bremenilne. Analiza celotnega stanja bo nujno potrebna, ne bodite pa presenečeni, če bo ljubljena oseba potrebovala več časa za razmislek. Pred vami je petek poln kompromisov na družinskem področju, ki pa vas ne bodo popolnoma pomirili ali prepričali. Nekaj več nervoze pričakujte v nedeljo, ko ne boste natančno vedeli, kaj vas dela tako napete in nemirne. Prihaja tudi manjši občutek nelagodja, ki se mu elegantno izognite. 

Vaš ključ: Romantičen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

V dneh pred vami ne boste najbolj sigurni vase. Želeli si boste, da bi bile stvari bolj enostavne, prisotni pa bodo številni zastoji in prekinitve. Rezultati bodo pod vašimi pogoji nerealni in to vas lahko demoralizira mentalno, če ne boste dovolj pazljivi. Nekdo od domačih vam bo hotel pomagati, a boste morali skleniti kompromisa, saj v nasprotnem primeru sledijo manjša nesoglasja. Morda bo potrebno analizirati odnos v katerem ste. Nekatere stvari, ki so moteče se morajo na vsak način razrešiti. Pričakovati, da bo vse naredil vaš partner je iluzija. 

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

V primeru napačne poteze, bi bilo lahko vašega uspeha hitro konec in lahko bi vam bilo žal, da ste ga zapravili zaradi neumnosti. V sredini tedna boste nekoliko nemirni. V spopadanju s problemi je lahko direktno soočenje najhitrejša obramba. Notranji dvomi se na vaši površini sicer ne bodo poznali, navzven boste delovali učinkovito. Lahko se tudi posvetujete z nekom od domačih, ki vas bo z veseljem poslušal, se vživel v vaš položaj in vam svetoval. Dobro veste, kdo je to, zato nikar ne podcenjujte njegove pomoči.

Vaš ključ: Prilagodljivost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Veliko energije boste porabili, da boste prišli pomembnim zadevam do dna. Na čustvenem področju ljubljena oseba nekako ne bo izpolnila vaših pričakovanj. Kljub temu ne bodite nesramni, saj se vam lahko kmalu maščuje kje drugje. Pričakujte tudi nekaj težav, za katere si boste sami krivi. Dela, ki vam je bilo odveč, ste se hoteli znebiti z levo roko, in to se vam bo nekoliko poznalo. Najbolje bo, da krivdo takoj prevzamete nase, preslišite pritožbe in naredite popravek. Izkazali se boste zelo iznajdljive.

Vaš ključ: Radovednost bo povečana!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

VODNAR

Radi bi se izkazali, vendar se odzivate na napačen način. Morda za določeno zadevo še ni prišel pravi čas. V petek, ko bo luna v biku boste našli način, da dosežete svoj cilj.  Poslovne ter študijske zadeve boste opravljali brez težav, saj boste polni zagona. Morda se boste lotili določene spremembe in znova pridobili vso potrebno samozavest. V prihodnjem obdobju jo boste še kako potrebovali, ker vas čaka težka preizkušnja na osebnem področju.

RIBI

Nikar ne bodite tako zelo nestrpni. Na področju čustev sicer ne bo prave energije, zato se boste do vratu zakopali v delo in razne obveznosti. Izkoristite to energijo in omogočite poudarek nalogam, ki vam lahko prinesejo priznanje in finančno korist. Nikar ne razmišljajte preveč o neuspehu in spodletelih možnostih, kajti lahko vam zmanjka časa za akcijo. Zaželeli si boste prijetnih energij, ter umakniti se pred okolico in začasno oditi v samoto, v svoj svet. Umik lahko ugodno vpliva na vašo rast.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: