Kitajski horoskop od 23. do 29. avgusta 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 29. avgusta 2021 (foto: pexels) pexels
24. 8. 2021

PODGANA

Vse je trenutno na vaši strani, zato ne dovolite, da bi vas razburjale zadeve, ki se počasi umikajo. Izkoristite vsako priložnost, da pridete do odgovorov. Želite si nadaljevati nekaj, kar je preveč tvegano, kar vas bo spet predramilo. Od srede dalje pričakujte kakšno težavico. Nič ne bo idealno, nekdo vam nasprotuje, stvari enostavno ne morete urediti. Počakajte in vse se bo rešilo brez težav. Nekdo vas bo v nedeljo spremljal, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih tistih, ki vam niso blizu.

Vaš ključ: Postavite razum na prvo mesto!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, polni boste idej in zamisli, ki se jih v tem trenutku splača tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam poleg kreativnosti ne bo primanjkovalo volje za sklepanje poslov. Imeli boste toliko ciljev, da boste postavili čustveno življenje nekoliko na stran. V ljubezni boste tako samski kot vezani zelo zadovoljni s svojo situacijo, ki se bo počasi še izboljšala. Občutili boste novo zadovoljstvo in privrženost ljubljene osebe. Pojdite v družbo in se sprostite, saj ste preveč vpeti v poslovne podvige.

Vaš ključ: Počasna pot je najboljša izbira!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Prepričani boste, da ste se zoprnemu trenutku že uspešno izognili, vendar zgodbe očitno še ni konec. Nadležnih vprašanj vendarle ne bo, prav nasprotno, navdaja vas občutek, da bo tokrat vse drugače. Vse skupaj vam bo uspelo na instinktiven način. Notranja odgovornost in delavnost prinašata uspehe in dodaten napredek. V romantičnem stilu boste v četrtek izražali svoja čustva in z vso močjo boste strmeli k neki novi, nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Jasno vam je, koga ali kaj želite v svoji prisotnosti.

Vaš ključ: Bodite kar se da iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se tokrat odziva hladno. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite tudi tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali. Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je sicer nekoliko tuje. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja.

Vaš ključ: Naj vas lepe besede ne zavedejo prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra 

ZMAJ

Dnevi pred vami bodo drveli kot silni veter. Toda drobni trenutki bodo ostali in pripovedovali zgodbo o prijetnih vibracijah. Ne bojte se sprememb, saj ne boste razočarani. Preresno se lotevate neke zadeve, ki so jo drugi že pozabili. Morda je pravi trenutek, da se tudi vi sprostite in začnete opazovati drugače. Energija vam počasi peša, zato si ne dovolite,  da bi vas začeli iskati in spominjati na obveznosti. Ne morete se sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Razprite vsaj v nedeljo, ko boste razpoloženi svoja krila.

Vaš ključ: Sreča je na strani pogumnih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Ljubezenska faza razčiščevanja skozi katero se pomikate, vas bo prisilila, da se občasno bolj intenzivno posvetite svoji vezi, toda to vam ne bo prineslo popolnega zadovoljstva. Sreda bo na kariernem področju izredno vznemirljiva. Spremljalo vas bo dobro razpoloženje, novi kontakti ali nenadna sreča, ki bo dvignila vaš ego. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane s skupno prihodnostjo. Če želite v službi ohraniti dober in kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti.

Vaš ključ: Prebudite čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Pravočasno si poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov, ki jih iščete že dlje časa. Tisto, kar že poznate, opravite brez odvečnih vprašanj. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave. V domačem okolju boste nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi sorodnik prav. Pozanimajte se, kaj se je zgodilo, preden se boste odzvali neprimerno. Pri delu pazite, saj se boste težko spomnili nečesa, kar je za celotno situacijo še vedno izredno pomembno. Shranite vse, kar vam lahko koristi tudi v prihodnjih tednih.

Vaš ključ: Znebite se neučakanosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Nekaj boste opravili nekoliko drugače kot doslej, treba bo tudi prehoditi bolj naporno pot. Morda je prav to pravi način, da bi se sprostili in navezali nove, boljše stike. Bodite pozorni na svojo finančno situacijo. Težave doma bodo prišle na dan. Ne dovolite, da vaša trma pripelje do problemov, ki jih več ne boste mogli rešiti. Počasi in premišljeno se odpravite naprej. Ni dobro, da sedite na dveh stolčkih, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način sprejmete pomembno odločitev.

Vaš ključ: Sprejmite nove pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Novice, ki jih slišite vas lahko razveselijo in so dodatna motivacija za vaš napredek. Priznate lahko, da ste pričakovali pozitiven razplet in zato žrtvovali veliko svojega prostega časa. V sredo in četrtek boste prišli do številnih spoznanj, ki vas bodo malce obremenila, vendar le trenutno. Nato se boste podali v reševanje tistega, kar vas utruja že dlje časa, pa nekako niste našli prave priložnosti. Konec tedna vas bodo ugodne energije popeljale v svet čustev, ki bodo iskrena in razigrana.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Preizkušnje bodo v tednu pred vami velike, dojemanje pa zelo komplicirano. Žal, popravnega izpita tokrat ne bo. Občutek, da ste blokirani in v slepi ulici vas bo spremljal vse do petka, ko lahko pričakujete zanimivo ponudbo, ki se kasneje izkaže za večji izziv. V petek se lahko podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko v zatonu. Strast vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro. Če se želite sporom in konfliktom izogniti, raje ostanite v miru, povezani sami s sabo.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Če se ne počutite dobro ostanite doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek. Po spletu srečnih okoliščin vam bo uspelo odpraviti zaplete v prijateljskih odnosih. Čas bo prinesel dodatne odgovore. V petek bodo vse misli usmerjene v zadevo, v katero verjamete in si upravičeno preko nje obetate dodatni vir dohodka. Povabite ljubljeno osebo v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta cilj. V nedeljo vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Dovolite si uživati.

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z glavo. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno usmerjala. Potrebno bo poiskati primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Sodelovanje in razumevanje bosta tokrat na vaši strani. Dolgoročno gledano ste si v preteklem obdobju nabrali nekaj težav za katere zelo radi krivite druge. Pripravili boste nekaj, kar bo poželo odobravanja. Vsekakor pa pazite na podrobnosti, da se cel načrt ne bi prehitro podrl le zaradi nenačrtovanih zadev.

Vaš ključ: Berite droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

 Preberite tudi: