Kitajski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2021 (foto: Pexels) Pexels
26. 4. 2021

PODGANA

Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakršni so. Prikrita negativnost vam v tem tednu ne bo niti v pomoč, niti v podporo. Ljubosumnost vam lahko uniči veliko lepih situacij, zato se poskusite, še posebej v drugi polovici tedna, nekoliko brzdati. V zadnjem trenutku se boste odločili in finančne zadeve izpeljali na povsem drugačen način, kot pa so drugi to od vas pričakovali. Zdravje vam bo dobro služilo. Kadar boste precej nervozni, boste naredili veliko napak, zato se ne lotite velikih korakov. Ljubezen bo imela največjo moč, če boste dovolj iskreni in prilagodljivi.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Bolj se bo bližala določena zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več kot ste si zadali. Vse se vam obrača v pravo smer, kar ste čakali že nekaj časa. Lahko načrtujete tisto, kar si želite. Tudi v domačem okolju se vam bo obrestoval drznejši korak. Vezani bivoli s partnerjem tokrat ne boste našli soglasja, kar vas utegne spraviti v slabo voljo. Raje se posvetite sebi, saj boste pri tem neprimerno bolj uspešni. Nekaj bo v soboto pritegnilo vašo pozornost. Mika vas, posebno če je nekoliko nepredvidljivo.

Vaš ključ: Poiščite soglasje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Vse opravite že ponedeljek, ko boste še sveži in neobremenjeni. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo, ki vas obremenjuje. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Lepa gesta vam bo podarila ustvarjalno moč besed in privlačnost. Svoje cilje boste v četrtek dosegli z lahkoto. Boriti se boste morali z nekom, ki je prodornejši, tudi v krogu družine bi lahko imeli zaradi nihanj razpoloženja nekaj sitnosti. Tokrat boste na stvari gledali v povsem drugačni luči, saj se vam odpirajo drugačna obzorja, ki vas bodo razveselila.

Vaš ključ: Ne nihajte neprestano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Pojdite v sredo v akcijo, da dobite denar, ki vam pripada. Postorili boste tudi tisto, kar ni potrebno. Nekoga boste hitro prepričali, sicer pa se tega morda niti ne boste takoj zavedali. Nekako bo vse isto, v resnici pa bo oseba le čakala na vaš naslednji korak in morda tudi odločitev, ki ne bo lahka. Ob koncu tedna se sprostite v družinskem okolju, ki bo harmonično. Želeli se boste osvoboditi prepričanj in ljudi, ki vas ovirajo pri tem, da bi zaživeli. Morda boste bolj nagnjeni k temu predvsem zato, ker je sedaj za vas obdobje neke vrste zaključkov.

Vaš ključ: Osvobodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Dogajalo se bo veliko stvari, kar lahko za vas pomeni več napetosti ter prehiter tempo življenja. Zdi se, da bodo priložnosti kar same padale v vaše naročje, še posebej tiste, ki se bodo odvile pozitivno. Dovolite domačim, da razmišljajo s svojo glavo in ne pritiskajte na občutljive točke. Manjša odstopanja v razpoloženju, bodo posledica nekaterih dejavnikov iz prejšnjih dni. Morda boste morali več sredstev vlagati v nekaj, kar bo nujno. Če ste v zvezi, bo vse v najlepšem redu, samski pa imate največ možnosti, da najdete sorodno dušo na spletu.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

Poskrbite v tem tednu s pomočjo počitka za svoje zdravje in boljše počutje. Ne morete pa imeti zadnje besede prav pri vsem, zato se posebno potrudite, da se ne bi ustavili tik pred pomembnim dogodkom. Tokrat boste precej obremenjeni z družinskimi zadevami in boste imeli malo manj časa za pohajkovanje, a kljub temu si boste ravno tega najbolj želeli, saj boste uživali v dolgih sprehodih. Glede ljubezenskih zadev boste umirjeni. Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice spodbudne.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Na osebnem področju vam je trenutno nekoliko dolgčas. Morda potrebujete nekaj popestritve, zato je čas, da končno izrazite svoje mnenje, ki ste ga do sedaj držali zase. Pomembno vam bo tudi dejstvo, da morate poskrbeti za zdravje in za dobro počutje. Usmerili se boste k športnim dejavnostim in končno pustiti skrbi za sabo. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane. Nekomu preveč obljubljate, toda prihaja čas, ko bi morali kaj tudi izpolniti. Bolj kot ljubezen vam diši prijateljstvo, kar boste čez vikend tudi jasno povedali.

Vaš ključ: Izberite boljšo možnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Vaše misli bodo nekoliko v oblakih in ne boste imeli namena, da bi se soočili z resničnostjo, ki vas vedno bolj priganja. Ne hitite preveč, vseeno pa se pripravite, saj obveznosti čakajo. Če česa ne razumete, vprašajte za nasvet, naj vam ne bo nerodno. V ljubezni boste pomirjeni, saj boste s partnerjem delili svoje občutke. Če sta v konfliktu, bo sedaj lažje. Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Dobili boste nekaj iskrenih komplimentov, toda vseeno se boste spraševali, ali je nekdo do vas iskren.

Vaš ključ: Nehajte dvomiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V prvi polovici tedna boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v svojem življenju, vendar se jih nekoliko bojite. Osredotočili se boste na osebno rast, saj trenutno ne čutite zadovoljstva. Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, vmes le nekoliko omejite stroške. Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Naredite nekaj zase in se konec tedna sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi vaše zdravje.

Vaš ključ: Sprostite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V tednu pred vami se boste borili za svoj prav, saj boste imeli občutek, da vas ljudje okoli vas ne razumejo. Nikar ne naredite napake in ne iščite vzrokov v drugih. V drugi polovici tedna boste občutili prijetnejše energije in se prepustili uživanju, brez vsake slabe vesti. Spremljala vas bo tudi družba domačih, ki vam bodo naklonjeni. Malokdo bo znal v soboto in nedeljo ukrotiti vašo nemirno naravo. Pazite le, da ne vznemirite vseh tistih, ki si želijo miru in počitka. Takrat bodo pomembni resni nameni, ki jih boste morda spregledali.

Vaš ključ: Upoštevajte dejstva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Z določenim dogovorom se boste v sredo težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prebudili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas. Dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti. Ob koncu tedna vas čaka prijetna situacija, ki prinaša odgovore na vaša vprašanja. Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom, ki vas bo poslušalo, če ga boste negovali. V nedeljo, boste imeli več možnosti, da na čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas mučijo že dlje časa.

Vaš ključ: Ne bodite naivni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V začetku tedna boste svoje občutke nekoliko skrivali in se kasneje s podporo tistih, ki vas imajo radi odprli, kot nežni cvet. Na delovnem mestu bo mnogo priložnosti. V finančnih situacijah boste končno nazaj na zeleni veji. Pazite, da ne pride do ponovnega poslabšanja. Nekatera prizadevanja se obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo tokrat bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti, približujete se svoji zmagi. Konec tedna vam bodo misli uhajale na lepše, zato pričakujte manjšo storilnost.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična