Kitajski horoskop od 26.julija do 1. avgusta

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26.julija do 1. avgusta (foto: pixabay) pixabay
25. 7. 2021

PODGANA

V dneh pred vami vas bodo privlačile skrivnosti in tiste dejavnosti, ki vsebujejo nekaj neznanega. Ne obremenjujte se z drugimi, tudi če se ne strinjate z njihovim drugačnim mnenjem. Nekaj stvari morate za vsako ceno obdržati zase, v nasprotnem primeru boste v četrtek nenavadno apatični. Proti koncu tedna se bo počutje nekoliko izboljšalo. Želeli se boste popolnoma odklopiti, ampak čas za to bo prišel šele, ko bodo vse nujne zadeve za vami. Pazite na finančni plan, ki ste si ga zastavili pred kratkim.

Vaš ključ: Usmerite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Za dobro voljo bo poskrbela povečana samozavest. Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo v pravi smeri. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ljubezen bo v barvah romantike in nežnosti. Prekipevali boste od ustvarjalnosti in naprednih idej. Izzivi na delovnem mestu bodo v petek stopili v ospredje. Družili se boste z ljudmi, ki vas bodo na vsakem koraku vzpodbujali s pravim načinom. Na področju kariere se vam bodo počasi zasluženo odprla lepša vrata.

Vaš ključ: Ne odstopajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Nekatere stvari, ki vas v ozadju že nekaj časa močno obremenjujejo, lahko še malo počakajo. Pričakujte več energije, kar se bo odražalo predvsem v domačem okolju. Neverjetno dobre volje boste in nasmejani. Ves čas boste skakljali iz enega konca na drugega. V službi se boste z veseljem soočili z novimi izzivi, v zasebnosti pa si boste zaželeli več pestrega dogajanja. Dobro veste, česa si želite v partnerstvu in kaj vam pripada, k temu boste tudi usmerjeni. Vaša vztrajnost bo občudovanja vredna, zato boste prejeli, kar si zaslužite.

Vaš ključ: Zavedajte se pomembnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

V ljubezni se vam bodo odpirale nove možnosti, ki bi jih bilo dobro izkoristiti. Nikar ne odlašajte in ne prepuščajte stvari naključju. Vzemite zadeve v svoje roke in se potrudite. V zadnjih dneh tedna si boste marsikaj razlagali po svoje, kar pa lahko povzroči nesporazum.  Poskrbite, da si boste na jasnem s čustvi. Nove možnosti se odpirajo tudi v ljubezni. Poskrbite, da boste ohranjali svežino, ki vas bo vedno znova ponesla v simpatičen svet. Sami sebi boste prepovedali negativne misli.

Vaš ključ: Razčistite s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Želeli si boste precej neverjetne stvari, ki se ne bodo tako kmalu uresničile. Tega se morate zavedati, preveč sladke besede vas lahko hitro zavedejo. Čeprav se vam sedaj vse zdi lepo in prav, se na koncu mogoče ne bo izkazalo, da je tako. Potrudite se in se za vsak slučaj prepričajte ali je vse tako kot bi moralo biti. Vsega, kar si želite, zaradi okoliščin ne boste mogli speljati do konca, vendar se zato od načrtov še ni treba posloviti. Počakajte, da stvari spet zagledate v bolj optimistični luči. Usmerja vas vztrajnost.

Vaš ključ: Prava usmeritev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KAČA

V ljubezenskih odnosih boste sproščeni in komunikativni, zato se bo okoli vas pojavilo veliko možnosti, ki jih boste z veseljem in odprtimi rokami sprejeli. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste v partnerjevi družbi odlično počutili, saj vas bo ves čas razvajal. Pričakujte informacijo, ki vas bo močno presenetila. Predlagali boste nekaj, kar je lahko zavrnjeno, zato pravočasno pripravite nove prijeme. Proti koncu tedna boste vedno bolj utrujeni, pazite pa, ker vas nekdo ne bo razumel. Poskusite se postaviti v kožo ostalih.

Vaš ključ: Bodite bolj jasni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Končno se lahko obrnete na pravo stran in dosežete uspeh, tudi na področjih, kjer ste malce neučinkoviti. Tudi če je za vami naporen teden, si nadenite nasmeh, saj ste tako najbolj simpatični. Preveč se prepuščate trenutnim čustvom. Naenkrat niste dovolj spretni, ne znajdete se, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite vse napake. V nedeljo bo potrebne nekaj več previdnosti, kajti nikakor ne morete dojeti, da je treba spremeniti določene načrte.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za ozadjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

KOZA

Nekomu od bližnjih boste pokazali, da glede določene zadeve tudi v prihodnje ne nameravate odnehati. To bo za vas zelo uspešen in sproščen čas, ki ga bo še dodatno popestril prijateljev klic. Določeni načrti vam na področju kariere sicer ne bodo takoj uspeli, zato boste morali pokazati veliko potrpljenja. Prav tako vas v nedeljo, ko boste bolj občutljivi čaka še eno manjše razočaranje. Poskusite znova, posebno če nečesa niste najbolje razumeli ali opravili tako kot želijo drugi.

Vaš ključ: Prisluhnite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Čustva v tem tednu ne bodo ravno na pravem mestu. Na delovnem mestu se bo ozračje v sredo umirilo in ponovno se boste pokazali v boljši luči. Končno boste pridobili na samozavesti in pogumu. Od sobote dalje se boste znašli v občutljivem obdobju. Iskali boste svoj smisel, prav tako boste zaznavali vse napake drugih ter jih na glas brez razmisleka komentirali. Razveselil vas bo klepet s privlačno osebo, ki obeta v prihodnje prijeten ter morda tudi stabilen odnos.

Vaš ključ: Odprite se bližnjim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Na področju ljubezni se pojavlja nekaj, kar vam nikakor ni jasno. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo proti koncu tedna končno obrestovale. Prinesle vam bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za višji prihodek. Marsikaj boste opravili mimogrede, tudi pri hišnih opravilih. Sicer pa pazite, da ne izgubili preveč časa v ugibanjih, saj vas lahko pohodijo z besedami.

Vaš ključ: Pričakujte stabilnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Preveč zgovorni in klepetavi boste, zato v prvih dneh tedna dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. Poslovni napredek lahko dosežete v prvi polovici tedna z analitičnimi rešitvami. Borili se boste za premoč nad drugimi sodelavci. V službi se stvari v petek ne bodo odvijale čisto po vaših pričakovanjih, vendar boste mirno in trezno reševali zaplete. Najboljši dan za vaš okus bo nedelja, ki vam nudi sprostitev.

Vaš ključ: Ne ustavite se prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

MERJASEC

Bodite bolj sigurni vase, saj boste le tako uspeli premostiti nakopičene negativne vibracije. Ne presojajte stvari po prvem vtisu. Tako bi se le zapletli v nekaj neskončno zoprnega. Najbolj pazite, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna in vam veliko pomeni. Z veseljem se boste proti koncu tedna zakopali v delo. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo zasebno pot. Všeč vam bodo nove informacije, ter posledično razširitev vaših obzorij.

Vaš ključ: Upanje umre zadnje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

 Preberite še: