Kitajski horoskop od 27. junija do 3. julija

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 27. junija do 3. julija (foto: shutterstock) shutterstock
28. 6. 2022

PODGANA

Sreda vam bo zelo naklonjena, saj se boste podali v reševanje poslovnih in finančnih zadev, ki vam bodo pričarale boljše razpoloženje. V zadnjem obdobju ste bili z nepomembnimi zadevami preobremenjeni, sedaj jih boste znali izločiti. Čustva boste postavili proti koncu tedna nekoliko na stran, saj boste imeli občutek, da se ljubljena oseba ne odziva dovolj. V domačem okolju boste opravili z vsemi pomembnimi zadevami ob pravem času. Tudi za razne razprave boste imeli dovolj energije. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

V torek in sredo se boste vrteli bolj v preteklosti, kot pa v sedanjosti. Ni dobro, da preveč intenzivno obujate spomine, raje se posvetite izgradnji boljše prihodnosti. V petek prihaja dobra energija. Prepustili se boste dogajanju, ki vam bo prineslo veliko zadovoljstvo. Vaša uspešnost na delovnem področju bo tokrat nagrajena. Uživali boste tudi v sproščeni družinski situaciji. Z veseljem boste prikimali in se še posebej konec tedna z vsemi enkrat za spremembo strinjali.

Vaš ključ: Hitri premiki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Nekaj pomembnega se boste končno odločili, čeprav ste s tem korakom že dolgo odlašali. Odmakniti se boste želeli od drugih v prepričanju, da vas ne sprejemajo. Toda po drugi strani boste spoznali, da imate v sebi ogromno energije, ter da ne potrebuje priznanja drugih. Hrepeneli boste po ljubezni, vendar bodo takšne in drugačne ovire v soboto onemogočale preprost razplet dogodkov. Samski boste preprosto nepotrpežljivi in prehitro boste vrgli puško v koruzo. Za vsak lep trenutek se boste morali tokrat veliko bolj truditi.

Vaš ključ: Hrepeneli boste po miru!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

MAČKA

V torek boste z veseljem potrdili situacijo, ki ste jo že dolgo načrtovali. Zaradi preobremenjenosti se boste na ljubezenskem področju obnašali zelo neodgovorno, kar nekomu v vaši bližini ne bo všeč. Zato lahko pričakujete resen prepir, v katerem boste vztrajali, da niste nič krivi. Kmalu se bo počutje izboljšalo in boste spet z veseljem opravljali delovne obveznosti, pomagala vam bo tudi simpatična energija, ki bo še dodatno izboljšala ž odnose.  V nedeljo se boste umaknili v svoj svet. 

Vaš ključ: Ne dvomite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

V sredini tedna se bodo pojavile nove možnosti glede dela ali financ. Če boste sklepali kompromis, bodite premišljeni. Dobro izkoristite pozitivno energijo, še posebej tam, kjer imate občutek, da bi se lahko pozitivno izteklo. Pri čustvih vam bo pomagala odločnost. Naredili boste določene zaključke in se pravilno odločili, kaj vam je pomembno in naredite lahko tudi korak ali dva naprej. Usmerjene misli vam bodo pomagale pri pomembnih odločitvah. 

Vaš ključ: Prijetne vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Na področju kariere in denarja se vam bo v sredo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice boste glasni ter direktni, kar se vam bo tudi obrestovalo. Svojo resnost boste prenašali tudi na sodelavce. Vse boste želeli imeti urejeno, pod nadzorom. V ljubezenskih odnosih si boste več časa vzeli v soboto, ko vam bo zelo pomembno, kako se ob ljubljeni osebi počutite. V nedeljo bo vaša najboljša prijateljica narava, še posebej gozd. 

Vaš ključ: Vztrajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Najbolj boste izpostavljeni v torek, ko se vam bodo kopičile nepoštene situacije na poslovnem področju. Tudi vaša iznajdljivost ne bo takšna kot običajno, kar pa ne pomeni, da se morate potopiti v negativno energijo. Na delovnem mestu boste prisiljeni v skupinsko delo, kar vam ne bo najbolj ustrezalo. Nekdo vam bo obljubljal nemogoče, vi pa nikar ne nasedajte. Transformacije, ki se bodo navezovale na finančno področje vas bodo vznemirile. 

Vaš ključ: Poiščite rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Vse se vam bo v začetku tedna dogajalo zelo nepredvidljivo. Ne pozabite, da lahko marsikaj spremenite v svojo korist, če boste dovolj potrpežljivi. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, saj ste se v zadnjem času preveč zaprli vase. Zadovoljni boste s svojo ljubljeno osebo, tudi če bosta skupaj preživela manj časa kot običajno. Ponovno boste pridobili zaupanje in začutili prijetno toplino. 

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Na vsako stvar boste odreagirali preveč čustveno. Vezane bo partner ranil z nepremišljenimi besedami, samski pa boste zaradi neke osebe začeli izgubljati zaupanje v ljubezen. Konec tedna boste končno dočakali pozitivno spremembo, ki vas bo popeljala v boljše vibracije. Ker ste šli v preteklih tednih čez veliko trdih lekcij, boste sedaj vi tisti, ki boste drugim povedali, kaj naj naredijo. Hočeš nočeš se boste morali ukvarjati tudi z družinskimi člani, vendar postavite meje. 

Vaš ključ: Presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Ne pojasnjujte na področju kariere, kjer se bo nekaj kompliciralo podrobnosti, ki bodo vse le dodatno zapletle, ampak si preprosto vzemite čas zase. V ljubezenskih odnosih boste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, kakšne so vaše notranje želje. Uspeh bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo proti koncu tedna začelo krepiti. V nedeljo se vam končno odpirajo lepše priložnosti, zato boste začeli zaupati. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Hrepenenje po ljubezni vas bo v notranjosti močno obremenilo. Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti in si tako sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, kako boste zadeve popravili. Uživajte proti koncu tedna v gibanju in rekreaciji saj se kaj hitro lahko zgodi, da pride do pomanjkanje časa in energije. Nagonsko se boste v nedeljo odločali za spremenjen čustveni ritem. Čutili boste, da tako, kot je, ne more biti več. 

Vaš ključ: Ne hitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Pri delu ali na materialnem področju se boste ravnali po svoji intuiciji, ki vas bo tokrat usmerjala dolgoročen napredek. Zelo vam bo koristilo tudi novo pomembno spoznanje, zaradi katerega boste zelo zadovoljni in umirjeni. V drugi polovici tedna se boste osvobodili večjega problema ali situacije. Soočenje bo morda težje kot ste si sprva predstavljali. Uteho boste ob našli v družbi prijateljev. Morda bi se morali v določenem odnosu postaviti zase in zahtevati odgovore.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena