Kitajski horoskop od 27. septembra do 3. oktobra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 27. septembra do 3. oktobra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 9. 2021

PODGANA

Potrebe po dokazovanju ne bodo potrebne, kajti delo bo potekalo nemoteno. Ne obirajte se, ko bo treba predstaviti svoje zamisli. Pred vami so pomembne odločitve za bolj trdno prihodnost. Nobene potrebe ne boste čutili po agresivnem delovanju in največ boste dosegli z iskrenimi nameni.  Sodelovanje z avtoriteto bo v sredo neizbežno, ne pretvarjajte se, da veste vse, ampak dovolite, da vam nekaj pomembnega razložijo. Skupne točke raje poiščite v prijateljskem krogu.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Če boste notranjemu občutku vsaj malo prisluhnili, boste z lahkoto uredili nastalo situacijo, ki je pred kratkim močno zapletena. Obeta se vam zanimiv in dinamičen spored dogodkov, saj bo vaš odziv spontan. Bodite le nekoliko varčnejši. Na nekaterih področjih boste uvedli spremembe, naj vam ne zmanjka vztrajnosti. Konec tedna boste največ časa in energije posvečali finančnim priložnostim, ki se bodo nenadoma pojavile in jih boste z veseljem sprejeli, saj komaj čakate na boljše obdobje.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

V partnerskem odnosu bo prišlo do napetosti, glavni razlog pa bodo nerešene zadeve, povezane s tretjimi osebami. Ne boste se pretirano pritoževali, ampak boste mirno vzeli pomembne zadeve v svoje roke. Preveč boste obremenjeni z napredovanjem in uspehom, da bi zaznali, da vam nekdo morda ne privošči. Pri denarju boste tvegali, čeprav vam ne bo jasno, zakaj delate določene korake, morda iz radovednosti. Zaradi obveznosti si ne boste mogli privoščiti konec tedna toliko prostega časa, kot ste načrtovali, kljub temu potrpite.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Svojih težav ne poskušajte reševati z veliko dela, saj boste podlegli stresu, na koncu pa ostali močno izčrpani. Čeprav ste na svojih poteh vedno previdni, tokrat večja budnost in analitičnost ne bosta odveč. Naj se vam ne mudi, vse kar morate narediti vas bo počakalo. Ogrevali se boste za nove odločitve, ki vam bodo prinesle osebnostno napredovanje. Težko se boste uskladili z mnenjem okolice, preračunljiva poteza se vam tokrat žal ne bo obrestovala. Če boste v družinskem okolju vsaj za hip popustili, vam bo veliko lažje.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Tokrat se vam ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo pred kratkim osvojili. Ne vmešavajte se v tuje zadeve, posebno če gre za prepir med družinskimi člani. Zaustavite se, pretehtajte vse in dobro razmislite, kaj lahko spremenite, da ne boste na koncu ostali razočarani. Konec tedna prihaja občutek, da bi se morali še bolj potruditi za tisto priložnost, ki je že nekaj časa na vidiku. Zaupali vam bodo nekaj kočljivih informacij, kar vas bo presenetilo. Odpornost se bo izboljšala. Če iščete ljubezen, boste imeli več sreče kot v preteklem obdobju.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Povečalo se bo hrepenenje po nežnosti in udobju v obliki ljubezenske privrženosti, kar bo vsekakor dobro vplivalo na vaše počutje.  Odločili se boste, da boste končno naredili nekaj zase. Telovadite, plešite, skratka, živite življenje bolj spontano in manj obremenjeno. Vedno bolj boste razmišljali o spremembi na področju prijateljskih odnosov in o možnostih, ki jih imate v tem trenutku. Za spremembe, sedaj še ni čas, saj vam nekatere obveznosti ne dovolijo narediti koraka.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KONJ

Obveznosti se bodo tako uskladile, da ne boste imeli nobenih posebnih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti. Že nekaj časa vas ljubljena oseba ni pohvalila in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje nezadovoljstvo boste delili z nekom, na katerega se lahko vedno zanesete, v dobrem in slabem. Srce se vam bo v nedeljo, ko boste nekoliko pozabili na obveznosti pošteno ogrelo in to vam bo izredno všeč. Le od vas bo odvisno, ali boste naredili korak ali ne.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Na pravi poti ste, ostanejo vam le drobne vendar kljub temu pomembne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo začutil, kaj bi bilo dobro za vas. Prisluhnite mu, saj vam prinaša ustrezne rešitve. Čas ni primeren za iskanje potrditve. V petek bo primanjkovalo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste prav neprijetno, ko boste potrebovali pozornost. Nastopite bolj samozavestno, ne smilite se sami sebi in naredite korak naprej. Svoje dolžnosti boste izpolnjevali pridno in točno.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Motivirala vas bo že misel na uspeh, ki si ga boste znali vizualizirati v živih odtenkih. Ne prenaglite se s praznimi obljubami, da se komu ne zamerite. Polni boste nemira, ki vas bo peljal po svoje, vi pa ne boste imeli želje, da bi se mu upirali, saj vam bo dogajanje zelo prijalo. V poslovnem življenju boste sledili svojim idealom in si postopoma izboljševali položaj. Nekoliko sumničavi boste v nedeljo, na trenutke ljubosumni, čeprav se zavedate, da nimate pravih razlogov.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Pazite v sredini tedna ob dogovarjanju glede zelo pomembne zadeve, še posebej zato, da ne bi česa spregledali. Še sami ne boste verjeli, da je to mogoče, posebno po določenih neuspelih korakih, ki se bodo počasi umaknili iz obzorja. Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče. Konec tedna vas bo vzpodbujala misel na ljubezensko zgodbo, ki vam še vedno odzvanja v mislih. Vpletanje družinskih članov v osebne težave  je trenutno zelo slaba poteza, zato s tem čim prej prenehajte. Nekdo bo po prekoračil mejo vašega potrpljenja.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Če boste v dvomih, kako naprej, najprej usmerite pogled v preteklost in ugotovite, kdaj ste bili najbolj zadovoljni, namesto da se obremenjujete s strahovi. Kljub temu, da so bili pretekli tedni naporni, se boste usmerili v sproščenost, ter si privoščili oddih v družbi najboljših prijateljev. V ljubezni boste pripravljeni konec tedna poskusiti nekaj novega. Najbolje se boste počutili v nedeljo, ko vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili. Zadovoljni boste tudi, kar zadeva osebne stvari.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Še vedno boste glede nečesa stopicali na mestu in se obotavljali. Ne morete se odločiti, posebno glede zadev in vprašanj, ki se vlečejo ter komplicirajo v nedogled. Čeprav obstaja več mogočih izhodov, izberite tistega, ki je najbližje. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko proti koncu tedna močno zmede. Nikakor ne morete mimo določenih opazk, ki ste jih slišali pred kratkim. V ljubezni ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav sploh želite. Čeprav bo naloga težka, se boste dobro odrezali.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

 Preberite še: