Kitajski horoskop od 28. 2. do 6. 3. 2022

 

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 28. 2. do 6. 3. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
28. 2. 2022

PODGANA

Najbolj pomembno bo, da boste znali opazovati. Tako boste lažje ugotovili kako pomembno je nekaj, česar v preteklosti niste niti opazili. Privlačile vas bodo vse tiste dejavnosti, katere bodo vezane na sprostitev. Pri delu bo izstopala nadarjenost, s katero boste lahko tudi drugim olajšali situacijo. Nihče vam ne bo zavidal izjemne iznajdljivosti. Ne glejte konec tedna preveč osebno na zadevo, ki se vas zaradi nejasne vsebine ne sme dotakniti. V nasprotnem boste izgubili preveč časa.

Vaš ključ: Poglobite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Popolnoma po nepotrebnem skrbite zaradi določenih zadev, kljub temu boste v kočljivem položaju neverjetno spretni. Ljubezni se boste z lahkoto prepustili brez zadržkov, posebno če gre za nekoga, ki vam že dlje časa meša misli v prijetni smeri. V petek pazite pri pravnih poslih, posebno če razmišljate o spremembi na tem področju. Ni vam potrebno razglabljati, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, tudi če drugim to ne odgovarja. Vse bo jasno tudi brez pojasnjevanja.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Ker že nekaj časa zaupate vase, ter v svoje odločitve ste lahko bolj pogumni. Teden ne bo minil brez presenečenj, vsekakor se napovedujejo spodbudne novice. Pričakujete lahko tudi podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo celotno zgodbo le še olajšalo. V zasebnosti se v soboto, ko boste nemirni izognite prepiru, ki se vam obeta v ožjem družinskem krogu. Sposobni se boste odrezati veliko bolj taktno, kot nekdo, ki vas nadzira. Če boste tiho, boste izpustili priložnost.

Vaš ključ: Spregovorite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Na področju kariere pričakujte v začetku tedna raztreseno razpoloženje, vendar boste še naprej usmerjeni k novim dosežkom. Prav tako si boste morali priznati določene zadeve, ki so tesno povezane s čustvenim področjem. Življenje boste v soboto končno zopet zajemali z večjo žlico. Utrujenost se umika, zato boste sposobni konec tedna doma narediti več kot običajno. Zbrane misli ter sposobnost prilagoditi se vodijo do umirjenih debat v družinskem krogu.

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

V torek prihaja manjša priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se boste odzivali kot je v vaši moči, ter kljub temu ohranili samostojen pristop. Samskim se bo pokazala možnost nove simpatije, vendar bo potrebno najprej razrešiti stare zamere. Vezani pa boste znali spretno združiti prijetno s koristnim. Verjemite v ljubezen in zapleti se bodo počasi umaknili. Možnosti so vam odprte, zato nikar ne obupajte prehitro.

Vaš ključ: Vztrajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

V torek se boste spraševali, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav delujete drugače. Močan pečat bo imela proti koncu tedna služba in morali se boste soočiti z realnim stanjem ter ga sprejeti. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah. Dobra dela bodo dolžnost, zato boste pomagali tistim, ki so v stiski. Ob koncu tedna vas čakajo burni trenutki, ki bodo postajali vedno bolj zanimivi.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Ob prijetnem srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo veliko bolj všeč, kot ste si predstavljali. Okoliščine so se močno spremenile. Reševali boste tudi nekaj iz preteklosti. Na delovnem mestu prihaja čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Na osebnem področju si boste odprli nove poti, zaželeli si boste neodvisnost, predvsem na področju ljubezni. Bodite previdni pri svojih dejanjih, da se ne boste po nepotrebnem zopet ujeli v past.

Vaš ključ: Navdihnite tudi druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Znebite se v torek črnih misli in storite nekaj več, posebno tam, kjer niste v najboljši koži. Nepopustljivost bo le jama, ki si jo sami kopljete. Odpornost bo v kolikor se boste z določeno zadevo preveč obremenjevali nekoliko slabša, napetost se bo kopičila na področju glave. Dogajanje se bo v petek odvijalo s pospešeno hitrostjo, vse večji pa bo tudi seznam obveznosti. Zna se zgoditi, da vam bodo nekatere zadeve ušle z vajeti, vendar se s tem ne boste obremenjevali.

Vaš ključ: Zaupajte notranjemu občutku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

V začetku tedna varujte skrivnosti pred dolgimi jeziki, opravljanje vas lahko drago stane. Tako se boste v očeh nekoga izkazali kot zaupanja vreden človek. Obiskala vas bo sreča v ljubezni, ki vam prinaša nove, drugačne in bolj razigrane energije. Konec tedna bo namenjen tudi počitku in zanimivim interesnim dejavnostim. V domačem okolju bo priporočljivo, da boste poslušali med vrsticami. V nedeljo prihaja rast fizične energije, ki lahko marsikoga preseneti.

Vaš ključ: Počasi napredujete!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Jasno in glasno boste v pomembni situaciji v torek povedali svoje mnenje. Napetostim se ne boste mogli izogniti, zato se posvetite dobremu počutju, ki je pomemben ključ za uspešno doseganje ciljev. Zadovoljstvo in sreča izhajata od znotraj, zato se ne ukvarjajte s pripombami drugih, ki vas spravljajo v slabo voljo. Postavite meje sebi in drugim, saj ste v zadnjem času padli v njihove z negativno energijo obarvane vibracije. Časa za razmišljanje v nedeljo ne bo na pretek.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Po sporočilu boste v torek še bolj zmedeni, čeprav boste poskusili razumeti bistvo. Skušajte popustiti, če si ne želite nakopati še dodatnih zamer. Ne pozabite biti kreativni in se ustvarjalno lotiti novih idej. Na področju ljubezni boste končno mirni, saj se lahko odločate po svojem občutku. Nekoliko boste od celega tedna utrujeni, zato si v nedeljo brez slabe vesti vzemite več časa zase. V ljubezni bo prisotna romantika, povezana s toplino.

Vaš ključ: Ne sklepajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Večji poudarek bi morali na področju odnosov nameniti notranji analizi in postati bolj odločni. V komunikaciji boste doživeli olajšanje. V zadnjih dneh tedna se vam bodo dogajale nekoliko zoprne zadeve. Nekaj stvari bo padlo v vodo, na vaša vprašanja s strani nasprotnega spola ne bo pravih odgovorov, imeli boste občutek, da ste sami, vendar nikar prehitro ne obupajte.  Srečo boste imeli tisti, ki ste na začetku razmerja, saj se bodo energije odvijale v pozitivni smeri.

Vaš ključ: Ljubeznivost bo ključ do sreče!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Preberite si še: