Kitajski horoskop od 28. 7. do 2. 8. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 28. 7. do 2. 8. 2020 (foto: Pexels) Pexels
29. 7. 2020

PODGANA

Pomembne zadeve boste postopoma prevzeli v svoje roke, saj vam to omogočata izredno dobra motivacija ter vztrajnost. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v sredo in četrtek. Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to ne bo najbolj všeč. Konec tedna prihaja občutek, da ste zopet nekako osamljeni in zdolgočaseni, kar se bo kmalu spremenilo v za vas boljšo smer. Ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva. 

Vaš ključ: Dovolite si sanjati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V prvih dneh tedna pričakujte nekaj miru, kar bo odlična iztočnica, da bi preprosto ugotovili, kako naprej. Teden se bo razvijal v pravi smeri, med obveznostmi boste znali poiskati čas tudi za druženje, ki vam bo godilo, saj ste trenutno v situaciji, ko niste radi sami, saj imate številne dvome in strahove. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. Tokrat ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa.

Vaš ključ: Ne pozabite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

Če se boste najprej zavedali, česa si v resnici želite, bo vaša pot do izpolnitve želja veliko lažja. Počasi prehajate v obdobje, ko vam bo najbolj pomembno, da ste zadovoljni sami s sabo. Pomembno vam bo tudi, da vam bo naklonjena tista oseba, ob kateri se resnično odlično počutite. Veselje, ki vas bo spremljalo v soboto, bo povezano z novicami, ki vas bodo razveselile in odtrgale od vaših obveznosti, ki se vam na trenutke zdijo že dolgočasne. Razmišljali boste tudi o spremembah.

Vaš ključ: Zavedajte se resnosti situacij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA (zajec)

Srečanje, ki ste ga že nekaj časa načrtovali, bo potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Nikar ne skrivajte čustev, raje se soočite z osebo, ki vas privlači. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Kljub negativnim energijam, ki bodo v zadnjih dneh tedna na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti s prijateljem. Nikar pa se ne ustavite tik pred ciljem, saj tokrat odlično pripravljeni.


Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav bo sledil izčrpen pogovor, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Vaši argumenti tokrat ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo za trenutek obremenilo. Skoraj nič vas konec tedna ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse dosedanje ovire. Končno se boste lahko s partnerjem odkrito pogovorili. V nedeljo se vam lahko nakopičijo napetosti na čustvenem področju. V najslabšem primeru boste popolnoma hladni, zaradi česar bo najbolj trpel vaš partner. 

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih talentov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

V zasebnih odnosih trenutno ni razlogov za predolgo tehtanje. V sredo se vračata optimizem in pozitiven pogled na svet. Vsekakor boste lahko zadovoljni, če se boste v določeni situaciji na pravi način odzvali. Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne. V soboto in nedeljo bodite bolj previdni, posebno v domačem okolju in pri nepredvidenih stroških. Nekaj vas mori in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, saj vplivajo na vsa področja vašega življenja.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V tem tednu boste prišli do spoznanja, da si uspeh zaslužite, oziroma da vam pripada. Nekdo pa tega seveda ne bo razumel na pravi način. Končno boste imeli občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je le ta morda samo namišljena. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako boste sposobni napredka. V petek boste več pozornosti namenjali službenemu oziroma poslovnemu področju. Kljub temu, da se vam bo na trenutke zazdelo, da bi bilo najlažje odnehati, tega nikar ne storite.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KOZA

V tednu pred vami prihaja odličen občutek za ravnotežje. Morda se boste lotili pospravljanja ali preurejanja doma, v vsakem primeru boste učinkoviti. Uživali boste v intimnem druženju z ljubljeno osebo, ki vam bo tokrat ponudila odprt pogovor. Na ostale se ne boste ozirali. Nedvomno boste tudi konec tedna naleteli na močan in pozitiven odziv, zato ne storite ničesar, preden se ne boste prepričali, kako razmišljajo vaši sogovorniki. Začnite s preprostimi vprašanji. Tako boste najlažje rešili še preostale sporne zadeve.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Če se boste znašli v kočljivem položaju in ne boste točno vedeli, komu lahko zaupate, počakajte, saj se bo določena situacija razrešila sama od sebe. Nikar ne obupajte, tudi če ste trenutno močno zmedeni. Konec tedna se boste podali v opravke, ki vas razveseljujejo. Zgovorni boste, morda celo preveč za nekoga, ki je umirjen. V resnici boste še bolj optimistični, saj po tihem načrtujete nove premike in spremembe, ki vam lahko ponudijo tudi finančno zadovoljstvo.

Vaš ključ: Ne zaostajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Pred vami teden, ki bo zahteval akcijo, hitre premike in predvsem zbranost. Pazite pa, da v naglici ne bi odreagirali preveč površno, v tem primeru se ne morete izkazati tako, kot ste si zamislili. Konec tedna boste veliko bolj sestavljeni in hkrati umirjeni. Odločitve se bodo pojavile same od sebe, predvsem pa jih morate čutiti z vsem srcem, saj bi jih drugače utegnili obžalovati. Ne obremenjujte se s financami in z drugimi zadevami, ki vas obremenjujejo. Verjemite v vase in doživeli boste lepe trenutke, ki vas bodo dodatno navdihnili.

Vaš ključ: Sprostite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Čeprav bi radi prisluhnili in se v miru pogovorili o določenih zadevah se lahko vse skupaj malce zakomplicira. Ne držite se določenih pravil, ki so morda za vas zelo pomembna. Zopet se ponavljajo določeni zapleti, ki bodo ukradli nekaj vaše energije. Privoščite si več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji daleč popelje, in sicer brez napetosti. Preštejte vse razloge za in proti glede zadeve, povezane s poslovnim področjem in financami. Nazadnje boste zadovoljni, da ste bili dovolj pozorni in niste ničesar spregledali. 

Vaš ključ: Izpostavite svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

V prvih dneh tedna prihaja nemir, ki bo onemogočal zbrano delo. Kljub temu se boste na delovnem mestu znašli pred novimi preizkušnjami. V zadnjih dneh tedna se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu, vendar ni razlogov, da bi se zapirali vase. V ljubezni boste imeli še posebej v petek srečo, na ostalih področjih pa le ostanite zbrani in natančni, posebno pri preučevanju in podpisovanju pomembnih listin. 

Vaš ključ: Ne iščite težav kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Preberite še: