Kitajski horoskop od 3. do 9.1. 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 3. do 9.1. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
3. 1. 2022

PODGANA

Veliko stvari se obrača tako, kot ste pravzaprav predvidevali, zato vam bo v tednu pred vami veliko lažje. Uredite čim prej vse podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo negativno energijo. Iznajdljivost bo posebno izrazita, saj se vam bo vse odvijalo spontano. Ostanite sproščeni tudi proti koncu tedna, ko vse skupaj ne bo več tako zelo gladko. Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo, ki vas popolnoma razume in podpira vaša stališča.

Vaš ključ: Bodite iznajdljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Zatekali se boste v pestra razmišljanja in fantazije. Že nekaj časa si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki lahko dobijo lepši pridih. Preložite soočenja, saj bi lahko izgubili nekaj časa ali dragocene energije. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas konec tedna vznemirjala iz trenutka v trenutek. Nikar se ne trudite, da bi razumeli vse kar se dogaja v vaši bližini. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma vas čaka sreča.

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V tednu pred vami se nikar ne utrujajte po nepotrebnem. Prišli boste do spoznanja, da je morda bolje biti sam kot v zoprni družbi. Končno bo sredi tedna nekaj več priložnosti za bolj sproščeno spogledovanje. Nemirni boste predvsem zato, ker boste odvisni od drugih. V vikend se boste podali izredno odločni, tako glede vaših osebnih načrtov kot tudi glede nečesa, kjer lahko morda celo napredujete. Ne ustavite se samo pri zamislih, raje jih popeljite v dejanja.

Vaš ključ: Odprite srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

S pomembnimi odločitvami bi morali malce počakati. Čeprav ste popolnoma prepričani, vseeno vse skupaj preverite.  Sosedje, prijatelji ter sorodniki bodo iskali vašo družbo, vendar ne boste najbolj sproščeni. Pazite, da se po nepotrebnem ne zapletete v tuje težave, ki vas lahko obremenijo in utrudijo. Ljubezen bo konec tedna mavrična, veliko bo pogovorov in objemov, ki ste jih v zadnjem času pogrešali. Tudi samskim se bo počasi nasmehnila sreča. Plesali boste po spontanem taktu.

Vaš ključ: Počakajte s pomembnimi koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Če želite doseči uspeh, boste morali določene prijeme spremeniti ter se prilagoditi. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte osebi, ki vam lahko podari kakšen dober nasvet.  Ko bodo določene stvari zrele za premike, se lahko premaknejo tudi same od sebe. Časa, da bi vse samo opazovali ob strani, ne bo več, zato se čim prej odločite. V določenem odnosu nočete popustiti, saj se zavedate, da je vaša odločitev popolnoma pravilna. Uporabite več previdnost, saj nečesa morda še ne razumete.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Vaš delovni ritem bo zelo fleksibilen, težko boste sledili ritmu dogajanja. Pomembno vam bo tudi dejstvo, da morate poskrbeti za zdravje in za dobro počutje. Usmerili se boste k dejavnostim, ki vas bodo napolnile z energijo. Uživanje bo konec tedna vaša prioriteta in želeli si boste vlagati vase. Kljub temu vas bo želja po večji intimnosti zapeljala, da se zamislite v določeni podobi, kar pa lahko povzroči zaplete. Konec tedna boste veliko razmišljali o svojih čustvih.

Vaš ključ: Aktivno delovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ 

Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste doma sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko najdete določen navdih. Na delovnem mestu bo pestro in zanimivo. Previdno pa v petek na finančnem področju. Nekaj vas bo skrbelo in tudi pretirano se boste obremenjevali po nepotrebnem. V soboto bo za vas poseben dan, saj boste končno zacveteli in se poigrali s pozitivnimi platmi svojega življenja.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

S pomočjo optimizma boste sredi tedna dobro razpoloženi in takšno počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi. Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko sredi tedna privedle do zoprnih in nerešljivih situacij. Ponovno se boste lotili nečesa, na kar ste že skoraj pozabili. V petek bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.

Vaš ključ: Spremenite pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Spremljala vas bo dobra volja in simpatičen smisel za humor. Vaši predlogi in pripovedi bodo obarvani z noto optimizma. Nekdo bo pozabil na vaše napake in vas končno pustil pri miru. Pazite pri zahtevnejšem delu, ker morate pokazati več natančnosti in vztrajnosti. Izkoristite tudi priložnosti na finančnem področju. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo pozitivne posledice, zato se nikar ne poslužujte tveganih korakov. Nedeljo izkoristite za čustveno poglobitev.

Vaš ključ: Ne tvegajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Uživajte v tednu pred vami v številnih novih možnostih, ki bodo dišale po dobičku. Prihaja veliko smeha in spontanih dogodkov, ki vam bodo pomagali, da ponovno zgradite svojo samozavest. Nesporazumi in napake verjetno ne bodo namerne, zato jih umirjeno sprejmite. Na čustvenem področju se boste v nedeljo morda zapletli v čudno zgodbo, ki bo imela dva izhoda. Nikar predolgo ne tehtajte, kot je v vaši navadi, odločite se po prvem notranjem občutku, ki vas vodi v pravo smer.

Vaš ključ: Prihaja izboljšanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Nikar ne bodite obremenjeni in tako zelo nervozni. Pomisleki tokrat nimajo prave teže. Končno boste prišli do pravih informacij in že prihaja želja nekaj spreminjali. Vzemite tokrat stvari bolj resno. Kljub delovni zagnanosti boste našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in v miru. Zapleti se bodo prevesili v uspeh, ki si ga ne bi nikoli upali pričakovati. V ospredju bodo v nedeljo vihrava pričakovanja, kar bo čustveno osredotočenost zanihalo in spreminjalo.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Najbrž boste težko priznali, ampak komaj ste čakali, da se vrnete v vsakdanjo rutino. Na delovnem mestu boste zbrali pogum in se postavili zase, mogoče boste nadrejenemu celo povedali, kar si mislite. Več pa bo treba narediti za odnose z domačimi. Ne bo dovolj samo vaša prisotnost. Na vas bo, da partijo, ki se bo razvila čim bolje odigrate, še posebej v nedeljo, ko prihaja v vaše roke zanimiva priložnost na osebnem področju.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra 

 Preberite tudi: