LJUBEZENSKI horoskop za JANUAR

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec, v katerega smo pravkar vstopili. 

LJUBEZENSKI horoskop za JANUAR (foto: profimedia) profimedia
3. 1. 2022

OVEN

Počasi se premikate proti svojim ciljem na čustvenem področju. Nehali boste živeti v praznih zablodah. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste začeli dojemati veliko bolj zrelo. Vsekakor pa najprej temeljito razmislite ali greste v pravo smer, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. Samski boste imeli manjši problem, saj boste na vsak način želeli začeti novo razmerje. Konec januarja bo lahko nekoliko napet, vi pa nervozni zaradi nerešenih zadev. Nakazujejo se vam manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju.

BIK

Možnost osebnega razvoja vas bo v začetku januarja vodila k zadovoljstvu. Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitev, rešite marsikatero težavo in na koncu zadovoljno ugotovite, da ste tam, kjer želite biti. Če ste že v vezi, se boste ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja. Zaželeli si boste premikov, ki pa bodo seveda odvisni tudi od ljubljene osebe. Odnosi bodo skladni in umirjeni. Velik poudarek bo v zadnjih dneh januarja na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več igrivosti. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih boste sposobni rešiti, vendar s pomočjo ljudi, ki vam bodo svetovali.

DVOJČKA

Pred vami je mesec, ki bo kljub energiji kozoroga bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo več ljubimkanja, lepih, toplih besed in notranjega zadovoljstva. Odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri. Možna je tudi poglobitev, v smislu pogovora in izražanju želja. V vas se bo lahko začel razvijati poseben občutek povezan z željo po otrocih. Čutili boste, da vaš nasmeh deluje z izjemno privlačno močjo. Poskrbite za svoje telo, nikar pa ne pogrevajte starih zgodb.

RAK

Pazite, da ne bi v začetku januarja pozabili na ljubezenske obljube. Namesto da se izmikate, pokažite več posluha in skušajte razumeti. V sredini januarja boste utrujeni, zato si privoščite nekaj trenutkov zase v partnerjevi bližini. Vezani boste imeli veliko možnosti, da svojo zvezo naredite bolj strastno in razburljivo. Ne izgubljajte priložnosti za bližino. Vzeli si boste čas in razmislili, kako bi lahko presenetili in navdušili ljubljeno osebo. Romantični boste, še posebej v zadnjih dneh januarja. Dobra volja bo pregnala še tako nadležen glavobol. 

LEV

V začetku januarja se morate prilagoditi določenim razmeram. Ne razmišljajte toliko o preteklosti, ampak se zazrite v prihodnost. Hrepeneli boste po ljubezni, vendar bodo takšne in drugačne ovire do sredine meseca onemogočale preprost razplet dogodkov. Samski boste preprosto nepotrpežljivi in prehitro boste vrgli puško v koruzo. Želeli si boste pestrosti in vznemirljivosti, vendar bo realnost precej drugačna. Za vsak lep trenutek se boste morali tokrat veliko bolj truditi. Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti in si tako sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, kako boste zadeve rešili.

DEVICA

Najprej poskrbite v začetku januarja za boljše razpoloženje in kondicijo. Večkrat vas bo preplavil občutek, da je šlo vse v napačno smer, čeprav si tega niste želeli. Vendar ne skrbite, hitro se boste postavili na svoje noge in ponovno zadihali. V veliki meri vas bodo osrečili pogovori. Potrudite se izpolniti tisto, kar ste obljubili, čeprav vas že moti dejstvo, da vsi čakajo le na vas. Raztrgani med željo in smiselnostjo boste v zadnjih dneh januarja bolj stali na mestu in z zanimanjem opazovali nastale razmere. Odpirale se vam bodo nove priložnosti in še boljše možnosti. Dejstvo je, da potrebujete več pozornosti.

TEHTNICA

Nekaj vam ne dovoli, da bi se vse uresničilo takoj in brez zapletov, zato v začetku januarja premislite o kakšnem rezervnem načrtu in opravite kaj drugega, za kar prej niste imeli dovolj časa. V ljubezni boste bolj pogumni in to se vam lahko v pozitivni smeri obrestuje. Več ko boste naredili, bolje se boste počutili. Dnevi v sredini januarja bodo ugodni za razmišljanje o novih ljubezenskih poteh, tokrat boste dejansko pripravljeni. V zadnjih dneh januarja lahko pričakujete pomoč, in sicer v trenutku, ko jo boste potrebovali. V ljubezni boste končno ustrezno dojeli situacijo in odgovorili na namige drage osebe.

ŠKORPIJON

Predolgo ste stali na mestu, zato si boste želeli premika, ki bo na ljubezenskem področju končno nekaj spremenil. Pristali boste na karkoli, le da bo dišalo po vznemirljivem. Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Poskrbeli boste, da se na področju ljubezni nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. Intenzivno se boste posvečali domačemu okolju in družini. Čutili boste, da prihaja čas pozitivnih sprememb, v katerem se boste povezali. V zadnjih dneh januarja si tisti, ki ste čustveno razočarani, vzemite trenutek zase. 

STRELEC

Čeprav razmišljate le o prijetnejših rečeh, je pred vami na področju čustev še nekaj nepremostljivega, povezano osebo iz preteklosti. Postajate bolj optimistični pri stvareh, kjer ste se že vdali. Še je čas, da ujamete zanimivo srčno priložnost. Ne tuhtajte predolgo glede čustev. Časa ne bo na pretek, posebno ko bodo od vas zahtevali odločnejši nastop. V zadnjem delu januarja bo čas naklonjen samskim. Opazovali boste, se spogledovali in imeli celo več možnosti, ki jih dobro pretehtajte, preden jih boste zagrabili. Notranji nemir se bo v zadnjih dneh januarja stopnjeval. Naleteli boste na nasprotovanje in ravnali pametno, ko se boste za nekaj časa umaknili. 

KOZOROG

Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala pozabljena, posebno glede ljubezni. Po naključju boste našli zelo dobro priložnost za razvoj situacije o kateri veliko razmišljate. Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno za zdaj umaknite in odpočijte. Kako zelo vam bo prijalo, ko vam bodo sredi januarja popustile zavore. Po napornih službenih obveznostih vam bo sprostitev z ljubljeno osebo prišla prav. Čustvena umirjenost vas bo v zadnjih dneh januarja še dodatno spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Združili boste prijetno s koristnimi in konec meseca preživeli tako, kot ste si že dolgo želeli. 

VODNAR

Aktivno se boste v začetku januarja odločali za spremenjen čustveni ritem. Čutili boste, da tako, kot je, ne more biti več dolgo. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo sredi meseca krojili dobre odnose s partnerjem. Ne bodite prestrogi, kajti s sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Če boste ukrepali premišljeno in metodično, boste sami začudeni nad tem, kar zmorete. V zadnjih dneh januarja vas bo razveselilo tisoč majhnih stvari. Zopet bodo čustva močna, vsekakor glasnejša od vašega razuma. Z optimizmom se lahko pomaknete stopničko višje. 

RIBI

Venera vam svetuje v začetku januarja previdnost. Nikar se ne zapletajte v nesmiselne pogovore, saj bi lahko doživeli razočaranje. Stvari se bodo proti sredini meseca začele sestavljati, a ne ravno tako, kot ste si začrtali. Čim prej uporabite višek svoje energije in se dogovorite glede reševanja čustvene situacije. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite, kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko situacijo le še dodatno zakomplicirajo. V zadnjih dneh januarja se boste spoprijemali z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja.

Pripravil: Horoskop.si