Kitajski horoskop od 5. do 11. septembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si

Kitajski horoskop od 5. do 11. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
6. 9. 2022

PODGANA

Po obdobju napetosti prihaja v tem tednu bolj umirjena in prijazna energija. Poseben dogodek bo prebudil skrita čustva, zato vam bo uspelo razčistiti nejasno situacijo. Tako zelo boste zaposleni s sabo, da ne boste našli časa za vse, kar se vam ponuja. Počakajte, bodite razumni, predvsem pa ne pretiravajte. Na področju ljubezni boste izjemno karizmatični in razigrani. Prisluhnite v nedeljo svojim globokim mislim, pravo rešitev boste ujeli spontano. 

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Pritoževali se boste nad številnimi zadevami, določeno informacijo boste preprosto preslišali in se pomembne zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko nasvet sodelavca, z njegovo pomočjo boste vse skupaj uspešno izpeljali. V nedeljo boste malce slabe volje. Pričarajte si lepše okoliščine in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete notranjo umirjenost. Pomembno je, da ostanete osredotočeni tudi na malenkosti. 

Vaš ključ: Bodite bolj budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra 

TIGER

Pretiravali boste v vsem, kar se vam bo zdelo zanimivo. Iskali boste možnosti za osebni napredek ter razmišljali, da bi popestrili svoj vsakdanjik. Ni pa vsaka priložnost tista, ki bi vam bila pisana na kožo, zato vsekakor pazljivo izbirajte. Če želite doseči uspeh, boste morali določene prijeme spremeniti. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte osebi, ki vam lahko podari kakšen dober nasvet.  Ko bodo določene stvari zrele za premike, si boste oddahnili. 

Vaš ključ: Dovolite si več kot običajno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Počasi se ustavljate in postajate vedno bolj organizirani. Teden bo namenjen resnim zadevam in reševanju tistega, kar vas bremeni že nekaj časa. Samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato z njim v službenem okolju ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste prebudili romantične energije ter poiskali pot prijateljskega razumevanja. Časa, da bi vse samo opazovali ob strani v nedeljo ne bo več, zato se v notranjosti odločite.

Vaš ključ: Bodite preprosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Združite v začetku tedna prijetno s koristnim, ter nikar ne pozabite nase. Pri nečem boste zelo neodločni, prisluhnite sebi, morda vam občutek govori, da niste na pravi poti. Čeprav boste izredno zmedeni vam nihče ne bo nasprotoval. Bodite v nedeljo bolj previdni z nekom od domačih, ki se je v preteklosti že izkazal kot izredno posestniški ter nesramen. Takoj izrazite svoje mnenje, kasneje vam bo veliko težje.

Vaš ključ: Poudarite prioritete!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Odločali se boste o priložnostih, ki so bolj zahtevne in hkrati bolj donosne. Končno se boste premaknili v bolj pogumno pozicijo, dogajati se vam bodo začele lepe stvari. Pogumno pokažite, da ste vsak trenutek pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili. Kljub pozitivnemu delovanju si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili. Odnosi bodo postali v nedeljo, ko boste želeli nekaj razkriti bolj stabilni.

Vaš ključ: Tvegajte premišljeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Kočljive  zadeve se bodo s pomočjo vztrajnosti odvijale tako, kot si želite, ali pričakujete. Z ugodno rešenim razpletom si boste povrnili pozitivno samopodobo. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. V nedeljo boste zelo raztreseni, dobili boste navidezno brco, zato se boste končno pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe, še posebej na področju komunikacije. 

Vaš ključ: Spontane rešitve vas bodo navdihnile!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Ne izgubljajte upanja, ampak se raje sestavite, razmislite o vsem in vztrajate. Ne dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki niso odvisne od vas, saj je že kmalu na vidiku zjasnitev. Konec tedna boste končno pozabili na nekaj težavnega, pozitivni dogodki, ki bodo zaznamovali družinsko, ljubezensko ali intimno življenje bodo pravi vrelec optimistične energije. Nova izkušnja, ki je boste deležni spontano, vas bo nasmejala.

Vaš ključ: Povečajte zbranost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Če boste osredotočeni, boste zaznali nekaj, kar vas bo prijetno presenetilo. Samozavest vam bo močno zrasla. Ker ste razčistili z slabim delom preteklosti se pomikate v nove dogodivščine. Nikar ne poslušajte drugih, namesto da bi prisluhnili sebi. V domačem okolju pokažite konec tedna da ste sposobni urediti vse tisto, kar so vas že pred kratkim prosili. Ker vas bo nered vznemirjal, boste želeli ustvariti red.

Vaš ključ: Stabilni odnosi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

PETELIN

Pred vami je naporen delovni začetek tedna, v katerem boste morali pokazati vse, kar znate, in še vedno ne bodo zadovoljni. Strogo se boste morali držati pravil in rokov, bodite tudi bolj natančni. Iznajdljivost vas lahko na ljubezenskem področju v soboto reši pred marsikatero neprijetno situacijo. Kočno vam bo v družinskem krogu, ki se lahko prelevi v nedeljo v bojišče uspelo zmagati, saj vidite, kaj se dogaja za vašim hrbtom.  

Vaš ključ: Ne bodite malenkostni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Prihaja obdobje, v katerem bo zelo pomembno, da se znate postaviti zase. Na čustvenem področju boste ves čas spraševali. S takšnim načinom boste vse skupaj še bolj zmedli. Izogibajte se prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. Za ugodne rešitve na področju denarja boste potrebovali več časa in prave motivacije, ki vam je tokrat primanjkuje. Poleg tega je na obzorju nekaj novega, zato se začnite počasi pripravljati. 

Vaš ključ: Ne bojte se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Rožnata

MERJASEC

Poskusite razmisliti, kaj bi bilo v tem trenutku najboljše za vas. Nikar pa se ne poslužujte opravljanja, saj bi vas lahko popeljalo v zamere. V ospredje bo v soboto stopila ljubezen. Pustili boste odličen vtis, ker vam tokrat nič ne bo težko. Nič ni narobe, če želite nekomu ustreči, vendar mora vsaka stvar imeti svojo mejo. V nedeljo si boste prijetno oddahnili in si naredili nov načrt za prihodnje dni.

Vaš ključ: Izluščite bistvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Preberite tudi: