NAJBOLJŠI DAN v tem tednu za vaše znamenje

Nov teden je tu. Preverite, kateri dan vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

NAJBOLJŠI DAN v tem tednu za vaše znamenje (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2022

Oven: torek, 24. maj

Vaš vladajoči planet Mars se končno vrača v domače znamenje ovna, zaradi česar boste tudi vi imeli občutek, da se malo bolj vračate k sebi. Ker je Mars povezan z ambicijami, strastjo in zagonom, lahko tudi sami pričakujete nek nov zagon za doseganje svojih ciljev. Uporabite svežo energijo in se lotite uresničevanja kakšne svoje želje. 

Bik: sobota, 28. maj

Vse, kar je povezano z ljubeznijo, se bo začelo izboljševati na dan, ko se Venera vrne v znamenje bika. Z veseljem boste preživljali čas z bližnjimi, obenem pa boste brez težav nudili ljubezen tudi sebi. Uživajte v dnevu, polnemu ljubezni, naklonjenosti, nežnosti in kreativnosti.

Dvojčka: nedelja, 29. maj

Celoten teden bo za vas uspešen, še dodatno energijo in zagon pa boste lahko čutili za vikend. Luna se takrat premakne v znamenje dvojčka, kar je odlična priložnost za nove začetke ter načrte za prihodnost. Drznite si slediti svojim največjim sanjam in verjemite, da vam lahko uspe vse, kar si zadate.

Rak: torek, 24. maj

Vesta se na ta dan preseli v znamenje rib in vas opomni, kakšna je vaša resnica in kako edinstveni ste. Vesta je asteroid, ki upravlja vašo notranjo svetlobo in ogenj.  Kliče vas, da se vrnete k sebi, da sledite svojemu poslanstvu in zasijete v vsej svoji pristnosti. 

Lev: sobota, 28. maj

Luna v Biku vam bo pomagala, da dosežete notranje ravnovesje in stabilnost. Že nekaj časa predelujete neka čustva, povezana s svojo kariero in statusom v družbi, ta vikend pa bo odlična priložnost, da ta čustva dokončno predelate in izpustite nekaj, kar vam več ne koristi.

Devica: torek, 24. maj

Imate edinstvene sposobnosti, ki jih nima nihče drug. Ko se Vesta, asteroid, povezan z notranjo svetlobo, vrne v znamenje rib, je to odlična priložnost, da stopite v stik sami s sabo in spoznate svoje globine. Vrnite se k lastni čarobnosti; veliko se lahko naučite, če ostanete zvesti temu, kar ste v resnici.

Tehtnica: sreda, 25. maj

Mars v znamenju ovna vas bo spodbudil in vam dal velik navdih, da začnete bolj uspešno ustvarjati življenje, kakršnega si želite. Obeta se vam še več jasnosti glede odnosov v vašem življenju, obenem pa boste prišli do pomembnih spoznanj predvsem takrat, ko boste imeli priložnost biti sami.

Škorpijon: sobota, 28. maj

Ko se Venera vrača v znamenje bika, bo za vas najboljši čas za ljubezen in odnose. Preživeli boste nekaj časa z ljudmi, ki so vam blizu in ugotovili boste, koliko vam zares pomenijo ljubljene osebe. Obenem pa se vam obeta tudi neko obilje.

Strelec: nedelja, 29. maj

Zadnje čase se osredotočate predvsem na odnose, ki jih imate z drugimi, ob tem pa ste pozabili, da se sreča začne v vas. Konec tedna, ko se luna začne pomikati v dvojčka, se vam obeta priložnost, da začnete znova in se vrnete k sebi. Ko se boste zavezali k svoji resnici, boste vedeli, komu (in čemu) se še lahko resnično zavežete.

Kozorog: nedelja, 29. maj

To, da ste prizemljeni, je eden glavnih delov vaše osebnosti. Kljub temu pa morate poiskati ravnovesje in si kdaj privoščiti sanjarjenje in ustvarjalnost. Nedelja vam ponuja odlično priložnost, da stopite v stik s tem, kar resnično ste in ne s tem, kar mislite, da morate biti. Pustite si ustvarjalno izraziti svoje potrebe, sanje in resnico.

Vodnar: petek, 27. maj

Luna v biku vam bo pomagala, da se znova povežete s svojimi občutki glede doma in družine. Ozavestite svoje občutke ter jih sprejmite, obenem pa jih jasno ter spoštljivo izrazite tudi svojim bližnjim. Prišli boste do zanimivih ugotovitev, ki vam bodo pomagale pri nadaljnih odločitvah.

Ribi: torek, 24. maj

Vesta, asteroid, ki upravlja notranjo svetlobo in ogenj, se v torek premakne v znamenje rib. Čaka vas čudovita energija, zaradi katere boste lahko zasijali. Svežo energijo ter samozavest izkoristite za to, da se še bolj povežete s sabo in sledite svojemu pristnemu poslanstvu.