TO bo za vas najboljši DAN V TEDNU

Preverite, kateri bo najboljši dan v tednu za vaše astroznamenje.

TO bo za vas najboljši DAN V TEDNU (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2022

Oven: sobota, 25. junij

Jupiter v vašem znamenju se na ta dan poravna s severnim vozlom v Biku, kar vam bo omogočilo zelo jasen pogled na vaše življenje. To je priložnost, da se zavestno premaknete proti svojemu namenu in sledite svojemu poslanstvu. Zaupajte svoji intuiciji in izkoristite priložnosti, ki vam jih vesolje nameni.

Bik: petek, 24. junij

Luna v vašem znamenju vam pomaga, da se povežete s svojo intuicijo. Če dvomite vase, imate zdaj super možnost, da prepoznate svoje dvome ter ustvarite prostor za zaupanje. Opomnite se, kako zelo se vaše življenje izboljša takrat, ko sledite sebi in to zavedanje ohranjajte pri sprejemanju nadaljnih odločitev.

Dvojčka: sreda, 22. junij

Venera je v vašem znamenju in čeprav je znana kot "planet ljubezni", ima vlogo tudi pri financah. Za vas bo ta dan v znamenju finančne rasti, bodisi s pomočjo preteklih naložb, nove zaposlitve ali celo nepričakovanega bonusa. S pridobitvijo si privoščite nekaj, kar bo napolnilo vašo dušo.

Rak: torek, 21. junij

V torek pozdravljamo obdobje raka, kar vas bo vlilo s prav posebno energijo. Zelo boste samozavestni in občutek boste imeli, da lahko svetu pokažete svoje avtentične dele sebe. S tem boste v svoje življenje privabili posebne ljudi, pa tudi priložnosti, da obrnete svoje življenje na bolje.

Lev: nedelja, 26. junij

Nimate težav s tem, da ste drzni in iskreni, a pogosto si ne želite pokazati svoje ranljive plati. A ravno takrat, ko pokažete ranljive dele sebe, lahko ustvarite pristne, globoke odnose. Mars v dvojčkih ter Merkur v biku vam bosta omogočila, da se opogumite in bližnjim pokažete svojo ranljivost.

Devica: ponedeljek, 20. junij

Luna v ribah vam prinaša izjemno priložnost, da odpustite sebi in drugim. Čas je, da se premaknete naprej in dalje živite svoje sanje. S seboj vzemite lekcijo, ki ste se jo iz situacije naučili in spustite vso bolečino, jezo in željo po maščevanju. 

Tehtnica: sreda, 22. junij

Venera v dvojčkih vam daje moč, da se odprete življenju. Pogosto vas omejujejo lastna prepričanja, v sredo pa imate odlično priložnost, da se z odprtim umom predate novostim in si dovolite naučiti nekaj novega. Spoznali boste, da na svetu ne obstaja samo ena resnica in da ni nič narobe, če kdaj spremenite mnenje.

Škorpijon: sobota, 25. junij

Jupiter v ovnu se poravna s severnim vozlom v biku, kar je za vas odlična priložnost, da se s pogumom lotite sprememb v življenju. Vzemite si čas in razmislite, kje ste se ustalili in na katerih področjih vas omejujejo strah ali stari vzorci. Poskrbite, da se znebite vsega, kar vas omejuje in zaživite polno življenje.

Strelec: nedelja, 26. junij

Luna v dvojčkih vam prinaša prav posebno energijo. Čas je, da se osredotočite na svoje ljubezensko življenje; stopite v stik s svojimi čustvi in razmislite, kako lahko še dodatno izboljšate svoje odnose. Premislite tudi, kaj so zares vaše prioritete ter česa si v odnosih (in življenju) najbolj želite.

Kozorog: ponedeljek, 20. junij

Sonce v dvojčkih se združi s Plutonom v kozorogu, kar vas bo spodbudilo k življenjskim spremembam. Čas je, da usodo vzamete v svoje roke, se znebite vseh omejitev in uresničite svoje sanje. Bodite odločni in ne pozabite, da je sreča na strani pogumnih.

Vodnar: četrtek, 23. junij

Saturn v vašem znamenju vam bo namenil nekaj sreče. V četrtek bodite še posebej osredotočeni na vse dobro, kar se v vašem življenju dogaja. Izrazite hvaležnost, saj boste tako še dodatno okrepili svojo srečo in spoznali, da so tudi vam namenjene dobre stvari.

Ribi: ponedeljek, 20. junij

Luna v vašem znamenju bo tokrat za vas še bolj posebna, kakor običajno. Vesolje vam bo namenilo polno znakov, da ste na pravi poti in da ste vedno podprti. Poskrbite, da sledite svojemu klicu in namenu, saj boste le tako lahko živeli v svojem polnem potencialu.