Tukaj je RETROGRADNI NEPTUN. Kaj to pomeni za vaše znamenje?

28. junija je nastopil retrogradni Neptun, ki bo trajal vse do 3. decembra. Preverite, kaj to pomeni za vaše astroznamenje.

Tukaj je RETROGRADNI NEPTUN. Kaj to pomeni za vaše znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2022

Neptun se v svojem optimalnem stanju nanaša na velike sanje in duhovno energijo. V času njegove retrogradnosti pa lahko opazimo, da se spreminjajo naše vrednote ter pogledi na prihodnost in svet. To je odlična priložnost, da odpremo svoj um in vidimo širšo sliko na najrazličnejših področjih. 

Zaradi oddaljenosti od Zemlje in Sonca, velja Neptun za "zunanji planet", ki ima bolj kot na posameznika, vpliv na množico. Pričakujemo lahko večje vplive in spremembe na področju kolektivne zavesti ter rasti.

Vseeno pa bomo vpliv lahko občutili tudi kot posamezniki. Preverite, kako bo retrogradni Neptun vplival na vaše astroznamenje.

Oven

V zadnjih časih ste bili precej zmedeni, kar je za vas precej nenavadno. Retrogradni Neptum pa vam prinaša težko pričakovano jasnost. Ponovno se boste lahko bolje povezali s svojim bistvom in v sebi našli svoj zagon za doseganje ciljev.

Bik

Retrogradni Neptun bo vplival predvsem na vašo komunikacijo. Zmogli se boste bolj jasno izražati in z lahkoto boste ostajali iskreni do sebe, jasno postavljali meje ter obenem bili spoštljivi do drugih. To bo pozitivno vplivalo na prav vse vaše odnose. 

Dvojčka

Sploh na kariernem področju boste uvideli nove priložnosti in resnično zaznali ves svoj potencial. Odprle se vam bodo nove poti do vaših ciljev, ki jih do sedaj niste niti opazili. Pogumno sledite svoji intuiciji in se podajte na novo pot.

Rak

V času retrogradnega Neptuna boste nabirali nova znanja. Po dolgem času boste resnično začutili, da se lahko v vsaki situaciji naučite nečesa novega. Ohranjajte odprt um in sprejmite lekcije, ki vam jih to obdobje prinaša.

Lev

V zadnjem času ste se nekoliko zapustili in pozabili nase, zdaj pa je čas, da se ponovno postavite na prvo mesto. Pogumno postavite meje v odnosih in ne dopustite, da zaradi pričakovanj družbe zanemarite sebe.

Devica

Pojavljajo se vam številna vprašanja na ljubezenskem področju, retrogradni Neptun pa vam omogoča, da najdete vse odgovore. Jasno boste videli, kje ste in kam si želite iti.

Tehtnica

Retrogradni Neptun bo za vas v znamenju dobrega počutja. Osredotočite se na svoje duševno in fizično zdravje in ne pozabite, da ste najboljša verzija sebe takrat, ko dobro skrbite zase.

Škorpijon

Ponovno boste stopili v stik s svojo ustvarjalnostjo. Vzemite si čas za kreativne dejavnosti, preko katerih lahko izrazite svoje občutke in se sprostite. Spodbujanje kreativnosti vam bo omogočilo tudi, da svoje življenje vidite iz druge perspektive.

Strelec

V tem času se bo veliko vrtelo okoli vašega družinskega življenja. Zadnje čase ste imeli nekaj težav s povezovanjem z drugimi, zdaj pa se vam pojavlja odlična priložnost, da okrepite družinske vezi in v domu ponovno vzpostavite harmonijo.

Kozorog

Če imate v zadnjih časih težave pri komunikaciji, boste retrogradnega Neptuna še posebej veseli; prinaša vam namreč jasnejšo komunikacijo, premišljenost ter možnost, da se na spoštljiv način izražate.

Vodnar

Čas je, da se osredotočite na svoje finance. Premislite, kje najbolj zapravljate in kam si želite svoj denar vlagati v bodoče. Pomembno je, da pri odločitvah prisluhnete sebi in razmislite, kaj je tisto, kar bi resnično napolnilo vašo dušo.

Ribi

Pogosto na svet gledate skozi rožnata očala, retrogradni Neptun pa vam omogoča jasnost. S tem boste uvideli potencialne ovire na poti do vaših sanj in lažje razumeli, kako doseči vse, kar ste si zamislili.

Več v članku: Prihaja retrogradni NEPTUN in z njim priložnost, da se osvobodite generacijskih vzorcev