ASTRO NAPOVED za ta teden: Včasih morajo besede privreti na plano, da se začnejo reševati

Tukaj je podrobna astro napoved za teden od 27. junija do 3. julija.

ASTRO NAPOVED za ta teden: Včasih morajo besede privreti na plano, da se začnejo reševati (foto: profimedia) profimedia
27. 6. 2022

Sonce v znamenju raka prebuja najbolj nežno plat vašega značaja. Več kot običajno se boste ukvarjali s čustvi, intuicijo, domišljijo in psihičnim področjem. V ospredje bodo stopile čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa.

Skrivnostnost bo delovala zelo zapeljivo, vendar vam mehko srce, ki ga skušate varovati pred poškodbami, ne bo pomagalo, če ne boste prisluhnili globokim vibracijam. Vpliv bo na poslovnem področju nekoliko upočasnil zadeve, ki bi se morale v tem času rešiti. Morda je potrebno vse skupaj še preveriti in popraviti kakšno napako. 

Dom in družina bosta tako pomembna, da boste pripravljeni potopiti svoje lastne želje v dobro bližnjih. Čutili boste toplino in uživali v harmoničnem okolju. To je obdobje ljubezni in razumevanja in kratkih poletnih neviht. Če boste pazljivo izbrali trenutek, kdaj se umakniti, vam bo sam tranzit pomagal, da bodo vaše ideje vendarle padle na plodna tla.

Rak je vodno znamenje, zato se boste več kot običajno ukvarjali s čustvi, intuicijo, domišljijo in psihičnim področjem. Primarne skrbi bodo čustvene vezi, ki se povezujejo z najbližjimi. Nagibali se boste k vključevanju v čustveno življenje drugih. Pri tem lahko izgubite pogled na lastne potrebe. Zavedati se morate, da vaša potreba morda ni enaka, kot jo imajo drugi, ter skušati ostati osredotočeni na svoje življenje. 

Prevzemanje odgovornosti za tisto, kar ni v vaši domeni vas lahko le močno obremeni. V ospredje bodo stopile čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte, da morajo besede včasih privreti na plano, da se zadeve začnejo reševati.

Veliko se boste zaradi vpliva Merkurja v dvojčkih gibali, neprestano hitenje vas tokrat ne bo vznemirilo, ampak navdihnilo z občutkom, da ste koristni. Miselne in logične uganke bodo nekaj najbolj zabavnega, zahtevno snov boste absorbirali s težavo, saj se bodo po vaših mislih ves čas podile nepomembne zadeve. Z lahkoto boste z dobro komunikacijo tokrat izpostavili tisto, kar vas moti ali bremeni v odnosih.

Venera v znamenju dvojčkov pa bo prebudila spontano ljubezen, povečala željo po užitku ter poudarila družbene povezave in ustvarjalnost. Njena energija bo našla pot tudi do tistih, ki iščete partnerja, saj boste k odnosom pristopili intelektualno. Duševna stimulacija bo za tiste, ki ste v razmerju, ključna. Delovali boste predvsem razigrano, vendar ne preveč poglobljeno. Naj vas vodijo notranji občutki, ne razum, in morda boste doživeli kaj vznemirljivega in novega ter spoznali nekaj pomembnega.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek z luno v dvojčkih in konjunkcijo med Luno in Merkurjem prihaja razgibana energija. Zelo boste družabni, manj resni in manj nervozni. Želeli si boste sprememb in marsikaj vas lahko navduši. Zelo silovito se boste odzivali, zato je priporočljivo vse, kar blaži stres in živčnost. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več motivacije. Pozorni bodite na skrite znake, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja.

V torek dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih, boste razmišljali o novih ciljih ali pa popravkih, ki jih potrebujete. 

V torek popoldne luna prehaja v znamenju raka, zato boste ves čas hrepeneli po ugodju domače baze. Obrnili se boste v svojo notranjost in usmerili na izgradnjo ali utrjevanje domačega okolja in družine. Imeli boste večjo potrebo po varnosti. Zaradi preobremenjenosti boste imeli morda težave s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na obljubo in s tem nekoga razočarali. Ne sprejemajte naglih odločitev, ne v osebnem ne v poslovnem življenju, saj bo čas pred vami zahteval bolj tehten premislek.

Čustvenim zlomom in izbruhom v sredo, ko nastopi Mlaj, ne boste pustili, da se vas dotaknejo, ampak boste situacije premagali z veliko vztrajnostjo. Če ste na pragu odločitve, povezane z ljubezenskim odnosom, raje še nekoliko počakajte, da zadeve dozorijo. Čas je primeren za finančne naložbe in varčevanje, pa tudi za nakupovanje, še posebej, če kupujete opremo za dom. 

Previdnost bo v četrtek, ko bo luna še v raku, močno poudarjena, težko se boste sprostili in še težje boste izkazovali svoja čustva. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni, potrebovali boste pa verjetno veliko več časa, da se omehčate, še posebej, ko boste v družbi ljudi, ki jih ne poznate najboljše. 

V petek preide luna v znamenje leva, zato se boste spontano razbremenili. Poudarjali boste pretekle dosežke, zato lahko v določenih situacijah pretiravate s samozavestnimi nastopi. Hrepeneli boste po iskreni ljubezni, predvsem pa pozornosti, slavi, aplavzu in občudovanju. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, strastni in samozavestni. Dogajanje se bo dotikalo veselja, navdušenja in aktivne energije, kar vam bo podarilo moč in voljo za delo in druženje. Pozitivna čustva se bodo izražala v simpatičnem dramatiziranju vsakega doživetja. 

Zablestite tudi v soboto in nedeljo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v levu. Nikar preveč ne iščite odgovorov tam, kjer jih ni, raje stopite korak naprej in se ozrite k bolj svetli prihodnosti. Energija bo topla in ustvarjalna. Ker pa boste bolj občutljivi na pripombe drugih, morate biti previdni s kritiko. Na trenutke se boste počutili tako lahke in srečne, da bi hodili po oblakih, v naslednjem trenutku boste imeli občutek, da ste naredili največjo napako v zadnjem času.

V nedeljo popoldne, ko se bo luna nahajala v devici se usmerite v urejanje doma, čiščenje in pospravljanje. Kljub prostemu dnevu boste izjemno delavni, z veseljem se boste namesto lenarjenja odločili za opravljanje obveznosti. Vpliv bo spodil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se lahko izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi zadevami. Morda bi se morali iz vsega skupaj nekaj pomembnega naučiti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: