VENERA se danes prestavi v TEHTNICO

Venera, ki velja za planet ljubezni in naklonjenosti vlada tehtnici, najbolj harmoničnemu znamenju zodiaka. V zračni tehtnici se bo nahajala od 16. avgusta do 10. septembra, ko preide v škorpijona.

VENERA se danes prestavi v TEHTNICO (foto: profimedia) profimedia
16. 8. 2021

Sedaj se Venera počuti doma, kar prinaša skladnost, iskreno ljubezen in lepe občutke. Veliko boljše kot v preteklem obdobju se boste zlili v vsak družbeni krog, dobri boste tudi pri povezovanju. Iskali boste prijatelje, ki so iskreni in pošteni, izogibali pa se boste neotesanim, netaktičnim in agresivnim ljudem.

Ne glede na situacijo, v kateri se boste v tem obdobju znašli, vedno boste iskali sredino ter pravico. Diplomatska vloga, ki bo sedaj poudarjena, vam bo omogočila, da na stvari gledate z druge perspektive in pridete do rešitve, ki je koristna za vse. Pripravljeni boste narediti več kot običajno, da bodo tisti, ki so vam blizu, srečni. Zanimalo in privlačilo vas bo vse, kar je povezano z umetnostjo, osebni slog bo očarljiv in graciozen, ujeti boste želeli zadnje modne trende. Z veseljem se boste ukvarjali z dejavnostmi, ki spodbujajo možgane. Želeli boste izostriti duševno ostrino. Postali boste bolj dinamičen in energičen govornik.

V negativnem smislu boste lahko bolj neodločni in na trenutke labilni. To je lahko moteče, če se znajdete v okolju, kjer se morate hitro odločati. Dolgo boste premlevali in skušali pretehtati vse možnosti, ki so vam na razpolago.

V ljubezni boste postali pravi romantiki, zaljubljeni v celoten pojem ljubezni. Na srečo je v tem obdobju na področju čustev zelo enostavno ugajati, preprosto bodite pošteni in prijazni do ljubljenih oseb in njihova zvestoba vam bo podarila krila. Tehtnica je tako naravnana na odnos, da Venera v tem znamenju povzroča, da se počutite, kot da morate biti z nekom 24 ur na dan. To lahko privede do občutkov soodvisnosti.

V kombinaciji z intimnimi, čustvenimi vibracijami se boste znali imeti lepo, brez da bi iskali razloge za konflikt. Navdušiti boste želeli s prijaznostjo, enakomernostjo in pripravljenostjo, da vse, v kar se podate, tudi uspe. Vpliv je še posebej idealističen glede ljubezni. Da bi se izognili neprijetnim situacijam, razrešite globlja vprašanja, ki vam jemljejo energijo. Neprestano boste iskali ravnovesje v svojem osebnem okolju in zelo boste izbirčni, še posebej glede stvari, ki so vam všeč. Doma boste znali pričarati mirno, prijetno okolje, zaznavali boste prostor za izboljšave. Odzivali se boste na moč idej, hrepeneli boste po tem, da vas modri ljudje še dodatno navdušijo.

Če hrepenite po novem odnosu, boste v tem obdobju bolj uspešni, saj boste znali rešiti dobro od slabega in iskrene ljudi od neiskrenih. Osvajali boste nežno, prefinjeno in tako toplo, da vas bo težko kdorkoli zavrnil.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: