Numeroskop: Energija tedna nas bo spodbujala, da se vrnemo domov

Numeroskop od 16. do 22. 8. 2021.

Numeroskop: Energija tedna nas bo spodbujala, da se vrnemo domov (foto: pexels) pexels
16. 8. 2021

Lekcije 33. tedna:

Ljubi sebe kot bi te ljubil tvoj največji oboževalec!

Ljubezen do sebe ni sebičnost. Je nekaj popolnoma naravnega. Ko se rodimo, smo še sposobni ljubiti sebe in izražati svoje potrebe popolnoma neobremenjeno.

Vsak izmed nas nosi v sebi notranjega otroka in tudi notranje starše – ta nenehni glasek, ki zveni tako podoben glasu naših staršev. Nekateri starši so (pre)zahtevni, nekateri (pre)popustljivi, nekateri hladni, nekateri topli… Danes niste več otrok, zato starši niso več odgovorni za vas. Tudi ta glasek, ki je ostal v naši notranjosti ne. 

V tem tednu bi se lahko pokazalo kateri del vašega otroštva še ni pozdravljen ali pa potrebuje več pozornosti. Bodite potrpežljivi in razumevajoči, a obenem zahtevni do sebe. Dobra mama ve, kdaj postaviti mejo in spodbuditi otročka, da preseže svoje sposobnosti in kdaj popustiti. 

Energija tedna nas bo spodbujala, da se vrnemo domov, karkoli za nas lahko ''dom'' pomeni. Namenite več pozornosti svojim čustvom, odzivom in pa sposobnosti sprejemanja. Negujte ženstveno plat, lepoto in dom. Zdaj ni čas za grobe besede. Bodite nežni do sebe in sveta. Le Ljubezen zdravi. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kako bi ocenili zmožnost sprejemanja?
  • Negujete svojo ženstveno energijo?
  • Znate biti materinski do sebe?

UGODEN ČAS ZA

  • Zdravljenje notranjega otroka
  • Spremembo notranjega otroka
  • Nego ženstvene energije

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Pojavil se bo vsaj en trenutek, v katerem boste želeli racionalno rešiti občutek, katerega se nikakor ne morete otresti. Ne analizirajte. Prisluhnite mu. 

Število življenjske poti 2

Dovolj je bilo odlašanja in osredotočanja na druge. Poprimite bika za roge in se lotite tistega, česar se najbolj otepate.

Število življenjske poti 3

Sprejmite sebe in ljubite tisto, kar vam pri sebi ni všeč. Nekje je nekdo, ki vas (bi) ljubi(l) prav zato. Vesolje vas podpira v zdravljenju notranjosti. 

Število življenjske poti 4

Opaziti bi morali povečano samozavest in suverenost. Če temu ni tako, pobrskajte po možnih scenarijih vašega uma: česa se bojite? Kaj bi bilo lahko slabega? 

Število življenjske poti 5

Nekdo vam lahko pomaga, a najverjetneje se ravno te osebe izogibate. Ali navade, morda obiska pri zobozdravniku? Ne izogibajte se dobrega. Varni ste. 

Število življenjske poti 6

Kdaj ste nazadnje skakali po lužah? No, saj vem, da je poletje. Kdaj bi dejali ste bili prežeti s srečo in bili popolnoma radostni? Ustvarite si takšen teden.

Število življenjske poti 7

Počutiti bi se morali močnejše. Če temu ni tako, bodite pozorni na svoje misli. Kakšno realnost ustvarjate z njimi? Je možno, da na nekem nivoju sebe sabotirate?

Število življenjske poti 8

Sprostite se. Odprite se opcijam, katere vam še nedolgo nazaj ne bi niti na misel prišle. Bodite spontani, razigrani in odprti. In ne pozabite se zabavati ob tem.

Število življenjske poti 9

Svet ni vaša odgovornost. Vi ste. Včasih je požrtvovalnost za druge v resnici tudi vzvod, da se ognemo lastni bolečini. Morda pa nevede bežite pred seboj?

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com