Numeroskop: Energije nihajo. Ko boste umirili sebe, bo vse lažje.

Numeroskop od 24. do 30. maja 2021. 

Numeroskop: Energije nihajo. Ko boste umirili sebe, bo vse lažje. (foto: shutterstock) shutterstock
24. 5. 2021

Lekcije 21. tedna:

Kakšna oseba smo, je naša izbira. Je že res, da imamo določene lastnosti prirojene, a jih vedno lahko izboljšamo in premagujemo strah ter šibkosti. Rodili smo se, da bi se učili, razvijali in postajali najboljša verzija sebe, brez občutkov krivde ali nesposobnosti. Vsi se učimo. 

Z vsako mislijo, gesto, dejanjem in odločitvijo prav vsakega dneva ustvarjamo sebe in vplivamo na svet okoli nas. Zavedajmo se te moči, sposobnosti in seveda, odgovornosti. 

Teden pred nami nam bo preko zanimivih situacij ponudil posebno ogledalo nas samih in preteklih izbir, predvsem na področju odnosov. Se ozirate preveč na druge? Opazujte, kaj vam pravzaprav sporočajo osebe, ki vam niso simpatične in seveda, kaj vi v zameno sporočate njim.

Smo v času spreminjana dojemanja dinamike odnosov, zato ne bi bilo prav nič nenavadnega, če bi bilo v pričetku tedna priča izbruhu nekontroliranih čustev, užaljenosti ali celo odmika. Energije nihajo, vsem nam se negotovost seveda nekoliko ''vleče'' in radi bi nazaj neko obliko normale. 

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, pravijo. Vklopite potrpežljivost. Vplivate lahko v resnici najbolj na sebe. Ko boste sebe umirili, bo vse lažje. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšne so vaše izbire?
  • Ste zadovoljni s svojim življenjem?
  • Ste srečni?

UGODEN ČAS ZA:

  • Kreativne podvige
  • Več igrivosti
  • Spremembo načina komunikacije 

Število življenjske poti 1

Naj se vam ne mudi. Morda druga oseba še niti razmislila ni, vi bi pa že nekaj počeli (po svoje). Dajte času čas.  

Število življenjske poti 2

Sprostite se. Pomembno je, da si drznete spregovoriti v tem času. Izrazite sebe. Pravzaprav, ''ne'' je tudi, če ste tiho, kajne?

Število življenjske poti 3

Obeta se vam čas povezovanja in druženja. Če ste samski, bodite pozorni na nove osebe. Vezani, pojdite na zmenek kot bi se šele spoznali.

Število življenjske poti 4 

Dovolite si kako norčijo. Življenje včasih jemljete preveč resno in v tem času dajte izpreči iz vsakodnevnih obveznosti. Več se smejte.

Število življenjske poti 5 

V odnosih bi se lahko pojavil strah in želja po potrditvi. Veste, če se VI odmikate, se vas bodo drugi ali bolj oprijeli, ali pa - vas spustili. 

Število življenjske poti 6

Hrepeneli boste po spremembi, a lahko vam ponagaja um. Razum ne more ukazovati srčku, torej se ga niti ne trudite prepričati. 

Število življenjske poti 7

Čas je za korak naprej na področju odnosov. Bolj suvereno nastopite. Zaupajte v sebe in to občutite, ne samo mislite. 

Število življenjske poti 8

Bodite ponosni na sebe. Naporna, a nagrajujoča leta imate za seboj. Česa ste se naučili, v čem izpopolnili? To uporabite sedaj.

Število življenjske poti 9

Bolj pogumni in inovativno boste v tem času. Novosti so na vidiku, poti se odpirajo. Boste zakorakali v nepoznano? Varni ste. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.