Kaj storiti, ko nam zmanjka moči za spremembo? (Numeroskop)

Numeroskop za obdobje od 28. 2. do 6. 3. 2022.

Kaj storiti, ko nam zmanjka moči za spremembo? (Numeroskop) (foto: shutterstock) shutterstock
28. 2. 2022

Lekcije 9. tedna: 

Vse v življenju ima svoj začetek in konec ali pa preobrazbo. Mnogokrat se predolgo oklepamo poznanega. Leto 2022 bo absolutno postreglo z več kot dovolj situacijami, v katerih bi lahko vztrajali mnogo predolgo. Vam je že sedaj kaj osebnega prišlo na misel?

Sprememba je del življenja, ravno tako zaključek, a obeh se včasih bojimo. Pravzaprav se bojimo nepoznanega, za katero sklepamo, da je lahko še slabše. Zadnji dve leti sta nam pokazali kako zelo turbulentna je lahko energija sprememb, ki nimajo potrebnega fokusa. Mnogi se počutijo kot hrček na kolesu v kletki: vedno aktivni, dirkajoč, pa vseeno še vedno na istem mestu, le vse bolj izčrpani.

Kaj storiti, ko nam zmanjka moči za spremembo?

Kadar se določena negativna situacija, odnos, navada itd. vleče predolgo, izgubljamo svojo življenjsko moč. Vse težje se prepričamo, da smo vredni nečesa lepega ali da za nas sreča še obstaja.

Stopite korak nazaj

Ne ozirajte se na okolico in vse tiste dejavnike, ki vam črpajo vašo moč. Opolnomočili se ne boste z nečim iz okolja, temveč le tako, da boste negovali vašo notranjost.

Včasih resnično ne gre čez noč

Dajte si potreben čas. Ne karajte si kadar vam ne gre tako hitro, kot bi si vi želeli. Saj veste, svojo usodo velikokrat srečamo za tistim ovinkom, ki smo si ga izbrali, da bi se ji izognili.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Česa se oklepate, pa se tega ne zavedate?
  • Kdo ste si želeli biti?
  • Ste ta oseba?

UGODEN ČAS ZA:

  • Preporod
  • Zdravljenje preteklosti
  • Razumevanje preteklega razočaranja

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Novo zahteva zaključek starega, zato odložite vse, kar vas negativno veže na preteklost. Morda pa si kar vi sami postavljate ovire.

Število življenjske poti 2

Obdaja vas mnogo več ljudi, ki vas ljubi, kot si morda v svojih slabših dneh mislite. Morda pa ste vi tisti, ki nekomu ne dovolite svoje bližine.

Število življenjske poti 3

Naj vam je domišljija ne zagode. Uporabite jo za razigrane dejavnosti, in ne za dolgoročne izbire. Verjemite v pravljičnost, ne pravljice.

Število življenjske poti 4

Zelo pomembno je imeti noge trdno na tleh, a kaj, ko se ta tla majejo zadnje čase, kajne? To vam nudi izvrstno priložnost za izbiro lastne poti.

Število življenjske poti 5

Nepričakovan ali nenavaden dogodek prinaša možnost zdravljenja nečesa, na kar ste pozabili, pa vseeno podzavestno močno vpliva na vas.

Število življenjske poti 6

Ljubezen do sebe ne izključuje vaše okolice, preprosto vključuje tako vas kot njih. Ne otepajte se dobrega zaradi slabih preteklih izkušenj.

Število življenjske poti 7

Ne bodite preveč strogi do sebe. Bodite strpni in nekoliko popustite zahtevnost do sebe in dvignite standarde odnosa okolice do vas.

Število življenjske poti 8

Podjetno se lotevajte vsega, kar ste še nedolgo nazaj menili, da je za vas nedosegljivo. Kaj vse ste menili, da je nemogoče, ko ste bili otrok!

Število življenjske poti 9

Predvsem za vas velja, da se vam obeta ponovna epizoda iz preteklosti. Tokrat prinaša prav poseben nauk, zato ne krivite drugih.

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: