Numeroskop: Karmični teden meseca aprila bo rukal

Numeroskop za teden od 13. do 19. 4. 2020. 

Numeroskop: Karmični teden meseca aprila bo rukal (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 4. 2020

Lekcije 16. tedna:

Karma ni "bav bav", zato naj vam ne vzbuja negativnih občutkov. Karmični dnevi nam pomagajo dobiti drugačen, morda malo bolj samo-konstruktiven pogled na našo preteklost in lastna dejanja. Zato se običajno takrat zadeve premikajo bolj počasi ali pa radi sami bolj kompliciramo. Kateremu dejstvu se želite na vsak način izogniti? 

Teden se prične s karmičnim datumom in sledijo mu vsi karmični dnevi meseca (13, 14, 16 in 19). Na te datume bodite še posebno pozorni na občutke, ki bi se lahko pojavili – predvsem, če so povezani z nečim, kar je (ali naj bi bilo) že zaključeno. Kakšno sporočilo vam nosijo? Predvsem se je potrebno vprašati, ali je resnično končano, ali je potrebno sprejeti nekaj o sebi ali izluščiti nauk? 

Število 16/7 povezujemo z lastno suverenostjo. Dobro vemo, da so okoli nas mnogi polni samih sebe, nekateri pa se krepko premalo cenijo. Zdaj je čas, da se ne ukvarjate z okolico, ampak s seboj. Se precenjujete ali podcenjujete?

Smo v letu, za katerega so značilna dvojna merila, zato bodite kot neodvisni novinar: opazujte, zaznavajte, precenjujte…sebe. Raziskujte, kako ste lahko najbolj kvalitetna verzija sebe, bolj sočutni in duhovno zreli ter v integriteti – seveda ne le v teoriji, temveč tudi v praksi.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Katerih kritik ste največkrat deležni?
  • Koliko resnice je v njih?
  • Kaj sebi najbolj očitate?

UGODEN ČAS ZA

  • Duhovno in osebnostno rast
  • Razreševanje preteklosti
  • Delo na sebi

Število življenjske poti 1

Pazite na svoj ego v tem času. Zelo verjetno je, da bo imel vsaj en izbruh. Nekomu lahko pomagate pri okrepitvi samozavesti.

Število življenjske poti 2

Sprejmite nekaj lepega, zase. Ne razmišljajte takoj kako bi to delili naprej z nekom drugim. Sprejmite nekaj lepega za sebe. Uživajte.

Število življenjske poti 3

Čas je za bolj drzen in nov način razmišljanja. Kako lahko najbolj učinkovito napredujete v življenju? Dajete zdaj zares vse od sebe?

Število življenjske poti 4

Povezovanje s sebi podobnimi nas lahko zelo okrepi, pa tudi nekoliko poleni (no, kaj ni res?). Kdo ali kaj pa vas zdrami iz rutine?

Število življenjske poti 5

Bodite inovativno kreativni in poiščite nevsakdanje rešitve vsakdanjim izzivom. Saj, če kdo, to VI znate, kajne? Ustvarjajte!

Število življenjske poti 6

Strah bi se lahko obudil. To ne pomeni, da se mu morate kar vdati. Močni ste in tudi, če se najhujše pripeti, boste zmogli te izzive.

Število življenjske poti 7

Ne otepajte se nečesa, kar ni vam podobno, je pa tako privlačno, da ne rečem zapeljivo. Ne bi bili malo bolj seksi, kot sicer? Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 8

Ljubezen, ljubezen, ljubezen! Ljubite sebe in vse tisto, česar bi se radi znebili. Ljubezen zdravi. Morda pa vas čaka čudež te dni.

Število življenjske poti 9

Resnica je zelo relativna, kajne? Ta teden bo na vas posebno močno vplival. Priznajte svoje napake, da bi jih lahko popravili. Saj ste le človek.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: