Numeroskop: "Ne morem dovolj poudariti, v kako pomembno obdobje stopamo leta 2022..."

Tukaj je numeroskop za obdobje od 27. 9. do 3. 10. 2021  

Numeroskop: "Ne morem dovolj poudariti, v kako pomembno obdobje stopamo leta 2022..." (foto: shutterstock) shutterstock
27. 9. 2021

Lekcije 39. tedna:

Kdo ali kaj smo je predmet lastne izbire. Ne morem dovolj poudariti, v kako pomembno obdobje stopamo leta 2022 kot človeštvo in kot posameznik. Izbirajte dobro zase in za človeštvo.

Mnogokrat slišimo stavke: ''starši me niso podpirali''. Je že res, da se otrok ljubečih in čustveno zrelih staršev v dobro preskrbljenem domu razvija drugače kot otrok, ki živi praktično sredi vojne ujme staršev ali v težkem pomanjkanju. A vsak otrok odraste. In vsak izmed nas v sebi še vedno nosi delček otroka, ki čustveno, psihično, duševno morda še ni zrel. No, pa saj smo se rodili, da bi se učili, rasli in razvijali, zato je popolnoma logično, da vsega še ne znamo.

Pride točka v življenju, ko naši starši, učitelji, tovarišice v šoli, vrstniki iz mladosti in podobno postanejo izgovor. Seveda imajo boleče izkušnje svoje posledice, a vedno imamo izbiro: se bomo naučili lekcije in nekaj pri sebi spremenili ali ostajali v zanki podoživljanja bolečine?

V tem tednu bi se lahko pojavili spomini, občutki ali nemara celo dogodki, ki nas bodo spomnili ravno na občutek nemoči, morda iluzije in pretirane zaupljivosti, ki jih pripisujemo otroštvu. Njihov namen ni, da bi nas pahnili v obup ali nezaupanje vase. Pravzaprav so opomnik na preživeto. Usmeritev. Torej, ste dovolj pogumni, da bi si priznali, da morda na določenem področju potrebujete pomoč in nasvet ter ju poiskali? Vsi se še učimo. Pomembno je, da se na tej poti, ki ji rečemo življenje, ne pozabimo učiti in biti vsak dan boljši človek kot smo bili včeraj.

Napak ne moremo zradirati. Lahko jih poskusimo skriti, ali pa se izgovarjati. Namen napak ni graja, temveč učenje. Cilj pa zrelost.

Zaupajte vase. Ta teden in vedno! 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšna oseba si želite biti v trenutku svoje smrti?
  • Ste navedli tudi pridevnike: zrela, izpolnjena, zdrava…? 

UGODEN ČAS ZA

  • Igrivost
  • Zdravljenje notranjega otroka
  • Nove ideje

Število življenjske poti 1

Ohranite mirno glavo tudi v trenutkih, ko bi morda najraje (brezglavo) dirjali novim izzivom ali možnostim naproti. Ta teden še ni čas za hitrost.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se drugačnih čustev in želja. Kot bi se znotraj vas prebujala neka eksotika, kajne? Morda pa ste mnogo bolj drzni kot ste zase menili. 

Število življenjske poti 3

Zdrava ljubezen do sebe je vedno pravi odgovor. Včasih malo nerodno stopamo po njeni poti, zato si omogočite dovolj časa za učenje.

Število življenjske poti 4

Odločnost se rodi v trenutku odločitve. Morda včasih predolgo časa vztrajate pri izbranem? V temu času bi si lažje premislili kot si sicer.

Število življenjske poti 5

Preobrazba je del življenja. Odlaganje nepotrebnega tudi. Plenice ne uporabljamo več, kajne? Kaj morda še vedno uporabljate, pa ne potrebujete?

Število življenjske poti 6

Počutiti bi se morali bolj samostojni in močni, zato uporabite to energijo za vse tisto, kar od vas zahteva pogum. Tako kot otrok, ki verjame, da zmore. 

Število življenjske poti 7

Pogovor morda trenutno ne bo ničesar rešil, vsekakor pa lahko prinese močan premik v tem tednu. Prisluhnite med vrsticami in pa predvsem sebi.

Število življenjske poti 8

V kaj ste verjeli kot otrok? Obdaja vas energija sreče, čudežev in pa novih zamisli. Česa bi si otrok, ki ste bili, želel za vas danes? Izpolnite si željo.

Število življenjske poti 9

Strah ima svoj namen: opozorilo. Naj vas ne ohromi. Naj vas ne zadrži pri tem, da bi bili najboljši, kar ste lahko. Premagajte strah. Premagajte 'sebe'. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: