Čustveni junij se zaključuje, bolj racionalni julij se pričenja

Numeroskop za teden od 28. junija do 4. julija 2021

Čustveni junij se zaključuje, bolj racionalni julij se pričenja (foto: pexels) pexels
28. 6. 2021

Lekcije 26. tedna:

Kaj je bolj pomembno, leva ali desna, zgoraj ali spodaj, belo ali črno, dan ali noč, ali pravzaprav harmonija med njimi?

Pričakovati je mešane občutke, nihanje v razpoloženju in mnenju ter nekoliko več odzivnosti. Čustveni junij se zaključuje, bolj racionalni julij se pričenja. Bodimo odprti ogledalom, sporočilom in predvsem notranjim uvidom, ki se bodo tekom sedmega meseca krepili.                    

Junij je bil mesec ljubezni do sebe, zato je v ospredje postavil marsikateri občutek tesnobe, nemoči, bolečine, strahu, razočaranja, jeze in pa seveda tudi notranjega miru, radosti, zaljubljenosti – odvisno od stanja našega duhovnega razvoja. Tesnoba itd. ne pomeni, da ste duhovno leni in da ne delate na sebi! Pomeni, da ste SEDAJ v močnem procesu. Občutki stiske, strahu, jeze, ujetosti in nemoči so le smerokazi in ne kritika. Ne hudujte se na sebe v kolikor so za vami naporni dnevi. 

Julij bo čas razumevanja, analiziranja, obenem pa tudi razbijanja iluzij. Posledično lahko pričakujemo tudi razočaranja in predvsem razbistritev lastnih misli in občutij. 

Število 7 povezujemo z razstrupljanjem, zato bodimo julija bolj pozorni na kvaliteto hrane, ki jo zaužijemo. Vzemimo si več časa zase v tišini, pojdimo v naravo in prisluhnimo zgolj sebi.

Teden pred nami bi nekaterim lahko prinesel dvome v stvari, v katere so najbolj zaupali na svetu. Dogodki tedna nam bodo pomagali okrepiti našo lastno notranjo moč, kar pa običajno ne gre ravno preko dolgočasja, kajne?

Ostajajte zvesti sebi, resnici, spoštovanju sočloveka in korektnosti. Ste eni in edini na svetu! Vaša integriteta je lahko edinstvena ali pa zelo šepajoča – izbira je vaša. Prehod v mesec julij jo bo preskušal.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšna oseba ste, ko vas nihče ne vidi?
  • Koga vi zelo spoštujete in zakaj?
  • Kaj vas moti na sebi? 

UGODEN ČAS ZA

  • Okrepitev samozavesti
  • Bolj učinkovito organiziranje
  • Pogovor z dragimi

 

Število življenjske poti 1

Sprejemanje oseb, ki vam niso všeč, je ključni del razvoja in nenazadnje vsakdana. V tem času bo vaša potrpežljivost postavljena na preizkušnjo.

Število življenjske poti 2

Čeprav niste oseba, ki bi vedno uživala v centru pozornosti, pa bi se kaj hitro lahko zgodilo, da se boste tam znašli in, da se bo treba postaviti za sebe.

Število življenjske poti 3

Nasprotja ali nihanja vam prinašajo posebno življenjsko lekcijo. Ne upirajte se, ampak raje ozavestite česa si več ne želite v življenju in delajte na tem.

Število življenjske poti 4

Občutek ujetosti ali nemoči bi lahko prišepnila dragocen nauk: varni ste. Čeprav se morda tako ne počutite, je zdaj čas za okrepitev občutka varnosti.

Število življenjske poti 5

Trma in bolj nepoznani občutki, bi se lahko porodili v tem času. Česa se oklepate, ker menite, da tako ohranjate svojo svobodo? Varni ste.

Število življenjske poti 6

Spremembe – je čas za tisto ta glavno spremembo, katero si že nekaj časa obljubljate, ali boste še malček počakali? Odločitev je samo vaša.

Število življenjske poti 7

Lekcije ljubezni do sebe in učenje v odnosih z najbližjimi so ta teden še vedno v ospredju. Bodite sami sebi najboljši prijatelj in šele nato partner.

Število življenjske poti 8

Obeta se razkristaliziranje neke bolj meglene situacije, ki je povezana z vašim poslanstvom. Razčistite. Pravzaprav kar sami s seboj. Česa si želite?

Število življenjske poti 9

Notranja moč je vaše lastno zavedanje sebe. Seveda je to včasih lahko zelo skrivljeno. Ste prestrogi ali prenežni? Zdaj je čas, da ste nežni do sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: