Energije, ki prihajajo, od nas pričakujejo bolj zdrave in zrele izbire (numeroskop)

Tukaj je numeroskop za obdobje od 4. do 10. oktobra 2021.
 

Energije, ki prihajajo, od nas pričakujejo bolj zdrave in zrele izbire (numeroskop) (foto: shutterstock) shutterstock
4. 10. 2021

Lekcije 40. tedna:

Strah ima velike oči, noter je pa votel. Poznate morda osebo, ki ima velike oči, znotraj je pa votla? Tako si želi vsega še več in več, a pravzaprav te praznine znotraj sebe prav nič ne zapolni. Kadar delujemo iz strahu, pomanjkanja in vedno močnejše potrebe po dokazovanju, smo pravzaprav votli in vedno prazni. Stopimo ven iz tega začaranega kroga. Dovolj ste točno takšni, kot ste se rodili (brez obleke, nakita, naziva, popolnega telesa, bogastva itd.).

Leti 2020 in 2021 sta nam dali vetra, sam proces pa seveda še ni končan. Smo v zelo pomembnem času za človeštvo, ki se bo odražal predvsem v izbirah leta 2022, ki bo mojstrsko. Povezujemo ga z elementom Zemlje, ki pa se bo v naslednjih desetih tednih močneje odražal.

Prisluhnite svojemu telesu in občutkom, ki se porajajo v tem času. Pomembno je, da se ne vdajamo občutkom dvoma in preteklosti. Prav vsi smo delali napake. Prav vsi smo kdaj storili kaj, na kar nismo ponosni. In prav vsi ga bomo še "pobiksali".

Energije, ki prihajajo, od nas pričakujejo bolj zdrave in zrele izbire. Zdaj ni čas za najstniško nezrele izbire, temveč za preudaren razmislek in dobre nove navade. Samodisciplina in prevzemanje odgovornosti bosta ključnega pomena pri lastnem razvoju. 

V tem času bi se lahko pojavile ponovne priložnosti nečesa, kar se je v preteklosti zdelo nemogoče, ali pa je bilo označeno kot slabo.

Vi izbirate kdo ste. Izbirajte zdravo in zrelo v tem času.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Je vaš življenjski slog zdrav?
  • Koliko pozornosti posvečate čustveni zrelosti?
  • Se pohvalite?

UGODEN ČAS ZA

  • Bolj zdravo prehrano
  • Več počitka
  • Premagovanje strahu

Število življenjske poti 1

Možne so nenadne spremembe, ki pa nikakor ne bodo trajnejšega značaja, zato brez zaletavosti. Pravzaprav gre bolj za minljivo muho. Uživajte v tem.

Število življenjske poti 2

Ljubezen do sebe včasih 'zahteva' tudi odločen ne. Možno je, da bo ta teden potrebno bolj odločno povedati svoje mnenje. Postavite se zase brez strahu.

Število življenjske poti 3

Razum bi se lahko močneje oglašal te dni. Uporabite ga za trezen razmislek, ne dovolite pa mu, da se vas oklene s strahom. Prerazporedite obveznosti.

Število življenjske poti 4

Obdaja vas močna energija manifestiranja, zato pozorno usmerjajte svoje misli, pozornost in predvsem energijo. Tudi jeza/strah je energija, ki ustvarja.

Število življenjske poti 5

Spustite vse, kar vas ne polni. To ni sebično, to je potrebno. Včasih so pač potrebni določeni rezi, da bi lahko lažje zadihali in polno živeli. Ne bojte se!

Število življenjske poti 6

Stopate na novo pot, zato si obujte nove čevlje: opremite se s potrebnim znanjem, upanjem in zaupanjem, da boste uspeli. Pogumno!

Število življenjske poti 7

Energija povezovanja in izmenjave mnenje se nadaljuje. Tokrat vas čaka lekcija sprejemanja drugačnosti. Lastne in tuje. Ohranjajte korektnost.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas še naprej drži. Prisluhnite sebi in se osredotočajte na vse, kar vas osrečuje in polni, da bi lahko osrečili in polnili druge tudi vi. Nasmehnite se.

Število življenjske poti 9

Strah je le pokazatelj, da je potrebna ljubezen. Prisluhnite sebi, potolažite sebe in se opogumite. Že naslednji teden vas čaka bolj dinamična energija.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: