Numeroskop sprašuje: Se spreminjate ali se skrivate?

Numeroskop od  29. 3. – 4. 4. 2021.

Numeroskop sprašuje: Se spreminjate ali se skrivate? (foto: pexels) pexels
29. 3. 2021

Lekcije 13. tedna: 

Karmični teden nas opominja, da včasih preveč – včasih premalo prevzemamo odgovornost za lastne izbire in za sebe. Zgodi se, da smo prestrogi in nase jemljemo tudi tuje slabše izbire. Seveda pa smo lahko tudi preveč popustljivi ali pa dobro skriti za izgovori in si trdno zatiskamo oči: trdimo, da so vsega drugi krivi. V resnici smo en odtenek sive med belo in črno, kajne? Dogodki tega tedna bodo tako lekcije, ogledala in nikakor ne kazen. 

Življenje ste VI. Prav nihče drug vas ne živi. Ravno tako za vašo srečo, zdravje, dobro počutje, kondicijo itd. ni nihče drug odgovoren, razen vas. Včasih nas nekoliko bolj neprijetni dogodki spomnijo na to. Opomnijo nas, da smo sami močnejši, kot si mislimo. Nekako nas prebudijo iz avtopilota. Zato dovolite nenavadnim dogodkom, mislim ter izjavam okolice, da vas zdramijo. Njihov namen ni provokacija, temveč opolnomočenje.

Vi živite življenje in ne obratno. Vsakodneven vrvež nas lahko nekoliko ohromi in pozabimo, kako veliko izbire v resnici imamo v vsakem trenutku. 

Pred nami je teden, v katerem bi se tako lahko sprožil strah, morda spomini na preteklost. Prav možno je, da se bomo bali, da se bodo najslabši trenutki ponovili in obratno, lahko pa bi se nam kolcalo po najlepših dogodivščinah. 

Potrebujemo tako lepo kot grdo, dan in noč, belo in črno, da bi sploh znali oblikovati tiste odtenke sive, ki si jih za sebe želimo. Seveda se včasih ''zmotimo'' in tekom življenja spreminjamo. Letošnje leto prinaša hitre in nenavadne spremembe, zato je moje vprašanje vam: se spreminjate ali se skrivate? 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo ste bili kot otrok?
  • Kdo ste si želeli biti kot otrok?
  • Na kaj bi bi otrok, ki ste bili, ponosen?
  • Česa bi se otrok, ki ste bili, sramoval? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Prevzemanje odgovornosti
  • Spremembo prehrane
  • Več počitka
  • Obujanje spominov

Število življenjske poti 1

Sprememba, katere niste pričakovali, vam odpira vrata – a po vsej verjetnosti v nekaj že poznanega, in ne v novo. Previdno pri odzivanju na provokacije. 

Število življenjske poti 2

Bi dejali, da ste kdaj bolj strogi do sebe in mnogo manj razumevajoči kot do svojih ljubih? Morda pa je čas, da ste tudi do sebe bolj ljubeči? Niste vsega vi krivi. 

Število življenjske poti 3

Včasih dovolimo, da nas prepričajo, da smo ''vsega mi krivi''. Zdaj ni čas za kazanje s prstom, ampak za iskanje rešitve. Kje leži vaša sreča? V očitkih?

Število življenjske poti 4

Veljajo je, da pridni in marljivi slej kot prej prejmejo nagrado za svojo poštenost. Morda se zdi, da so ti časi minili. Kje ste premalo zahtevni? Dvignite standarde. 

Število življenjske poti 5

Zaključki so del življenja, ravno tako sprejemanje sebe. V tem tednu se ne vrtite še enkrat v istem krogu – preusmerite svojo pozornost na nekaj novega. 

Število življenjske poti 6

Nekdo vam želi pomagati. Zelo pomembno je, da ste to pripravljeni sprejeti in še bolj, da izrazite, v kolikor vam ponujeno ni všeč. Pravico imate do izbire. 

Število življenjske poti 7

Pogovor bi vam lahko zelo pomagal. Nekdo ali nekaj bi lahko pokazal popolnoma drugačen obraz, ali pa pomagal razumeti drugo plat zgodbe. 

Število življenjske poti 8

Bodite odprti sreči. Nič ne pomagajo vse nagrade sveta, če si jih ne sprejmete. V temu času vas bolj potrebuje vaš notranji otrok in razočaranja otroštva.

Število življenjske poti 9

Prelaganje obtožb ne pomaga nikomur. Pregovarjanje kako se je nekaj odvijalo tudi ne. Od te točke naprej se vprašajte kdo želite biti? Postanite to. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.