Numeroskop: Uporabite energijo tedna za polaganje novih temeljev

Preberite numeroskop za teden od 28. novembra do 4. decembra, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Numeroskop: Uporabite energijo tedna za polaganje novih temeljev (foto: shutterstock) shutterstock
28. 11. 2022

Lekcije 48. tedna

Prehajamo v zadnji mesec mojstrskega leta, ki nam je vsem dalo misliti – tako ali drugače. Mesec december bo zaključek pomembnega obdobja, čeprav se morda tega še ne zavedamo.

Teden pred nami nam bo postregel z mešanico energij razuma in srca. Opazili bi morda lahko, da skušate čustva razumeti in misli občutiti. Vsi smo malo izven svojega centra po močnem obdobju mrkov in pa intenzivnih energijah celotnega leta.

Ta korak izven sebe seveda potrebujemo. Tako prejmemo nekaj več drugačne perspektive. Kako bi lahko na vse, kar vas skrbi, pogledali drugače? Kako bi lahko na sebe pogledali na drugačen način?

Prepoznavajmo sebe, svoje potrebe znotraj čustvenih izzivov. Opazujmo svoje odzive, svoje misli in čustva, svoje počutje in duhovno stanje.

Pravzaprav se nam obeta teden, v katerem bomo zahrepeneli po rezultatih in po stari dobri kmečki pameti. Lažje boste presegali omejitve in pa vse tiste misli, ki so povezane s strahom.

Uporabite energijo tedna za polaganje novih temeljev. Vsak gradnik našega življenja potrebuje včasih več, včasih manj pozornosti. Katere ste pa morda malo zanemarjali?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Zaprite oči – kaj pogrešate?
  • Česa si več želite v življenju?
  • Bi dejali, da ste mirni?
  • Ste pomirjeni s seboj in svojo preteklostjo?

UGODEN ČAS ZA:

  • Okrepitev samopodobe
  • Premagovanje strahu
  • Premagovanje ovir
  • Ustvarjanje na drugačen način

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Prav vsaka misel tega tedna ni preroška, zato jim ne nasedajte. Preudarite ali resnično tako razmišljate, ali gre le zgolj za preblisk. Odločitev bo vaša.

Število življenjske poti 2

Drznite si pokukati izven svojih navad, cone udobja in prepričanj, ki gradijo vaše življenje. Kaj pa, če nič ni res, dragi moji? Kaj pa, če…. ?

Število življenjske poti 3

Obdajte se z lepimi mislimi, predmeti, osebami in dejanji. Vi izbirate svoje okolje, ki vpliva na vas. Okolje ne more izbirati in določati vas.

Število življenjske poti 4

Lažje boste bolj preudarjeno ravnali, a kaj ko morda to ni tisto, kar najbolj potrebujete v tem hipu. Znate biti spontani? Morda je treba le, zadihati?

Število življenjske poti 5

Pričakujete lahko reprizo iz preteklosti, ki vas bi lahko kar malo presenetila.  Morda pa vas bo opomnila na nekaj, česar si že dalj časa želite.

Število življenjske poti 6

Ena večjih lekcij v življenju je sprejemanje dobrega za sebe, medtem, ko menimo, da si ga nekdo drug bolj zasluži. Kaj pa vi pravite na to?

Število življenjske poti 7

Odločneje boste posegli po nečem novem, saj vam bo nek malo nenavaden občutek prejšnjega tedna dal dobesedno krila. Pogumno naprej.

Število življenjske poti 8

Dovolite nasvet, pomoč, predlog in pa bližino. Postavljeni ste pred posebno preskušnjo, zato ne iščite rešitve nekod drugod. Super ste tule.

Število življenjske poti 9

Vaš notranji otrok potrebuje malo več pozornosti in razumevanje. Zato, če bi se v določeni situaciji odzvali nezrelo, tu leži razlog za to.

Preberite še: